סקר
י

סקר ../images/Emo82.gifי

(ואל תצחקו על השאלה, שמעתי שיחה בנושא וזה מאוד מסקרן מה אתם חושבים) איזה חדר בבית הכי אהוב עליכם ולמה ? חדר השינה בגלל השינה או בגלל הסקס ? המטבח בגלל האוכל ? אולי השירותים ? או חדר אחר ?

lulit

New member
אני עונה.. אני עונה..

אני הכי אוהבת את חדר עבודה, בגלל שכשהוא נכנס לשם, יש לי שקט
(מי אמר פולניה ולא קיבל..??) סתם.. סתם.. בזמן האחרון אני הכי אוהבת את חדר האמבטיה. המקלחת הזו של אחרי העבודה, מחדשת לי את הכוחות (לעוד איזה שעה - שעתיים ככה). אני סוגרת את הברז, רק כשמתקמטות לי האצבעות.

ואני אוהבת הכי הרבה את...

חדר הילדים. כבר מזמן חשבתי על זה כשישבתי בערב בסלון והילדים ישנו בחדרם. חשבתי איך בחדר הזה נמצא כל עולמי וכל מה שהכי חשוב ויקר לי. כשהם ישנים אני אוהבת להיכנס ולהסתכל עליהם, כמה הם נראים מלאכיים ואז לנשק אותם ברכות, כדי שלא יתעוררו...

את חדר השינה

ולא בגלל השינה עכשיו ברצינות אני הכי אוהבת את הגינה בגלל שיש לי שם שקט לעצמי...

באדוש

New member
ומה נראה לך שאני יענה ???

שום חדר אוהבת הת הפינה של המחשב שם אני יכולה להיות עם החברות שאני הכי אוהבת ועוק קצת להציץ על פרקר באדי

כבשה200

New member
אני כמו באדי!

אין לנו הרבה חדרים... אבל אני האוהבת את חדר הכניסה עם המחשב, כיף פה וגם קרוב למטבח . חחחחחח

Tully Is Here

New member
אין לי מושג../images/Emo4.gif

כנראה שהסלון עם הטלויזיה והמשרד עם המחשב יזכו בהכי הרבה קולות. מה שבטוח זה שהמטבח הכי פחות אהוב עלי...

ואם יש חדר אחד? :S

אבל אני אוהב את כולו! וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הנ"ל... אז על מה מדברים חוץ מחדרים אהובים? הולך לעשות סיבוב, נתראה, אדם

maybesure

New member
את חדר השינה

בגלל הפרטיות הזוגית ואת חדר המחשב/עבודה כי יש בו ארון מלא בחמרי יצירה שלי ואין מצב שאשתעמם בו. יש חדר אחד שאני לא אוהבת בבית: אנחנו קוראים לו החדר הריק. יש בו תופים עזובים של האישלי-שהפסיק ללמוד לנגן עליהם
ומכונת תפירה שלי לתיקונים. וארון מלא בלאגן של חפצים ישנים מדירות קודמות. יש בו קיר אחד שאני כן אוהבת: הספריה. אהבתי את הסקר!

chenchi

New member
חדר ה-../images/Emo1.gif שינה

בגלל שיש בו:
את האהוב שלי שישן שם חולה כרגע
את הספרייה שלי השלמה (עד שעברנו לכאן היא הייתה מפוזרת בין ההורים לבית שלי ולבית שלו)
את פינת הלימודים שלי ולאחרונה גם הצלחנו למצוא דרך לראות סרטים במיטה דרך המחשב וזה פינוק חורפי אמיתי. עוד שימושים לחדר הנפלא הזה- בהייה בחלון הענק בעננים ומטוסים
השתובבויות והתפנקויות למינהן וכמובן- המקום האולטימטיבי לדחוף את כל הבלגן כשבאים אורחים!

../images/Emo12.gifמה קורה פה? למה אף אחד לא מדבר

על סקס? מה, אסור לדבר בפורום על סקס או שאולי זה באמת לא נוגע לכם?

איך הגעת למסקנה הזו?

אם אתה איתנו זמן מה אתה יודע שזה נושא שעולה כל הזמן... ולא ענית על השאלה

Netta79

New member
אמממ...../images/Emo142.gif

מכיוון שאני גרה בדירה עם שותף , בחדר שנראה כמו מרפסת ... האמבטיה , ללא ספק ! חדשה ונעימה גם פינת העבודה שלי סבבה , 2 גיטרות , אורגן ומחשב
~נטע

את חדר השינה כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולא בגלל ה-
. פשוט אוהבת לישון. אוהבת הכי את המיטה שלי. לפעמים כשאני בשיא הלחץ והפעילות עם הילדים אני נכנסת לרגע לחדר וחושבת לי :" לו רק יכולתי לצלול לי למיטה לאיזה שעה......." החדר והמיטה פשוט קוראים לי לבוא.....

קצת קשה...

בהתחשב בעובדה שאנחנו גרים בדירת חדר וקצת!
אבל אם לענות באופן עקרוני, אז את אזור המיטה והשינה, כי הוא מסמל את כל הטוב: מנוחה, רגיעה, המקום שבו אנחנו מדברים ומתחבקים, וכמובן הסקס

g u r a

New member
מאוד קשה..

חשבתי..והיות והבית חדש,ולא השקענו בחדרי השינה בכלל- לא אוהבת את אף אחד מהחדרים!אולי לאחר שנעצב ונרהט אותם .. אבל- מאוד אוהבת את מראה חדר האמבטיה,ושירותי האורחים.. ובכלל מאוד אוהבת את הבית שלנו. אני מאמינה שלאחר שנשדרג מעט את הגינה,באופן טבעי זה יהיה המקום המועדף עלי.

dominogrose

New member
החדר שלי!

ולא אין שם סקס ככה שזאת לא הסיבה אצלי. אבל אני מתבודדת מידי פעם שם. זה כמו בית קטן שהוא רק שלי ושם אני יכולה להיות עם עצמי ולהרגיש שאני לבד בבית.

lili81

New member
חדר שינה ../images/Emo3.gif

לא .. לא בגלל הסקס .. בגלל ששם אני נחה ... מתקרבלת כשקר .. ...

למעלה