חזרתי ../images/Emo3.gif
יש הרבה שירים... השיר שאני שומעת כשאני מרגישה ממש זוועה זה אביתר בנאי - תאטרון רוסי... אבל חוצמזה יש כל מיני שירים.. כרגע זה.. Oasis - stop crying your heart out מאפקט הפרפר
ואם מישהו במקרה תהה... נסעתי לעין גדי לעשות ביוטופ, אני וחברה שלי הדס ועוד מישהי מעצבנת שעשתה איתנו.. וחזרנו אתמול בלילה... עזבנו באמצע.. .:\ זה היה היום הכי גרוע בחיים שלי!!!.. באנו ביום ראשון והיה נחמד והכל... כל היום הסבירו לנו רק דברים.. איך עושים חקירות וזה...ואז גילינו שהביוטופ הוא רק על חרקים..!!!! אז אמרנו נו מילא לא נורא.. כי חשבנו שזה על שפנים ויעלים... אחריזה בלילה הלכנו לישון באוהלים וערסים שהיו באוהל לידנו כל הלילה שרו שירים מזרחיים... זה עם נענעי ת'תחת איך שלא קוראים לזה וכל מיני זבל.. אז ישנו איזה רבע שעה העירו אותנו ב5.. וב6 יצאנו למסלול... הלכנו במסלול הכי קשה שקיים נראה לי..! עליות מפחידות שהרגלים הרוסות לטפס על כל מיני סלעים.. וככה הלכנו את כל המסלול במשך 12 (!) שעות היינו על הרגליים כשהתיקים שלנו מפוצצים וכל הגב והרגליים כואבות במסלול מפלצתי... ורק מידיי פעם עשינו הפסקות לעשות מקטעים לביוטופ וגם זה היה בזוועותתת הסתכלנו על סוגי סלעים וצמחים יבשים במדבר ועל איזה 2 חרקים מסכנים שאחד מהם היה איזה חיפושית זבל מעפנה!!!!!!! ועוד היום היה אמור להיות לנו עוד מסלול שהמדריכים אמרו שהוא מסלול שואה, גם של 12 שעות כמו שהיה לנו אתמול רק יותר קשה..ועוד הכל בשרב.... :\ אז התקשרנו שיבואו לקחת אותנו מהגהנום הזה.. :\ ואתמול ב2 בלילה הייתי בבית... אז עכשיו אנחנו צריכים למצוא ביוטופ חדש... וכל הגוף תפוס
טיפ ממני... אל תסעו לנגב
וגם לא למסלולים זוועתיםםםם....