סקר

Houndour

New member
סאקאמוטו, ../images/Emo79.gif

זמרת ומדובבת מופלאה ששרה את פלטינה (שיר הפתיחה השלישי ^^) ועוד כמה שירים מסאקו

-.- מאיפו אתם מכירים את כל הסדרות

האלו.. שמישהו ישלח לי מסר עם רשימה של סדרות יפנייות שווה כמו סאקורה ... אני ממש לא בעניינים !!

nolee232

New member
אני אהבתי יותר את השיר של העונה ה-1

עיני עוצמת אני חולמת איך יום אחד אומר לך הכול ואז בלי פחד נמוצא ביחד את הרגע הזה הרגע הגדול נתפוס...אותם....נתפוס יחדיו את כל קלפי הקלאו נתפוס אותם נשים אותם סאקורה היא לוכדת הקלפים...יש לי חברים אני כאן לא לבד...סאקורה מצילה הכל במשפט אחד עם דובון קטן שגילה לי את הסוד........

Magma99

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

שיר הסיום השלישי בגרסא היפנית FRUITS CANDY תמיד שאני שומעת אותו בא לי לחייך. זה אחד השירים הכי אופטמיים ששמעתי שלא קשור לאהבה :)

moon flower

New member
../images/Emo41.gif אם ככה אז גם גרובי ^^

Brand new love song! Halle-halleyuyah Let's go all nuts and fall in love! רק חבל שלא היה אותו בגרסא העברית.. =\ (במקומזה שמו שיר פתיחה מקוצר -_-)

OFIRB9

New member
אה....אתה ../images/Emo11.gif

אני הכי אוהבת את השיר של מיילין ^^;

השיר השני הכי יפה

חלומה..... חלומה.... הם המבט לעתיד..ד..ד לעתים קרובים..... סקורה הוא שמי לוחמת הקלפים ואפילו אני ...איני יודעת מה צפוי, רק המהבהב לי בלב שאוהב .... בחלום קול פתאום יהיה בסדר... בסדר בסדר בסדר גם מה שלא ידוע ,כי לעתים קרובים הם תמיד הם תמיד קורים.... אני סאקורה לוחמת הקלפים יודעת שבטוח שמשהו מחכה כי כי כי חלומה....חלומה...הם המבט לעתיד ...ד..ד לעתים קרובים.... (אני יודעת שיש כמה שגיאות.....) זה השיר הכי מקסים כי בעונה הראונה היה שיר כזה תינוקי וגם קשה לקלוט את המילים...

SailoR VenuS

New member
לעיתים קרובים?!@_______@

זה ניסים קורים... *מתאמצת לא להתפוצץ מצחוק* ללא הצלחה....

אממ ניראה לי ככה 0.0

שאני יודעת איך זה הולך: חלומות.. חלומות הם המבט לעתיד ניסים קורים ... סאקורה הוא שמי לוחדת הקלפים ואפילו אני איני יודעת מה צפוי רק עוד מהבהב לי בלב שאוהב .. בחלום קורא פתאום יהיה בסדר .. בסדר בסדר גם מה שלא ידוע ...כי ניסים קורים הם תמיד קורים .. אני סאקורה לוחדת הקלפים יודעת שבטוח משהו מחכה כי כי כי חלומות חלומות הם המבט לעתיד ניסים קורים... ניראה לי ככה אל תיסקלו אותי באבנים זה מה שהצלחתי לקלוט ^^

SailoR VenuS

New member
אני הכי אוהבת את השיר של העונה ה-3

ביפנית *-* הוא כל כך יפה ואני משגעת את חברות שלי חחיחי ^_^ למרות שגם השירים בעברית יפים מאוד!

h p g i r l

New member
השלישי ביפנית../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

זה שיר כל כך יפההההההה

אוי זה לא שאלה בכלל|חבל|

ברור ששל העונה ה-1...
הוא כזה חמוד והוא נתקע בראש כזה... בדר"כ השירים שנתקעים לי בראש מעצבנים זה חמוד בטירוף

ExtreamGirl

New member
שירצו ישימו תשיר השלישי...

השיר השלישי מתחיל ככה כאילו ביפנית. i am a dreemer קיסו מפאוור... ווטשידו סקיי סימתוקו וכולי וכולי...

h p g i r l

New member
../images/Emo82.gif

המילים של השיר ה3^^ - הולכת גם לשמוע אותו^^ I'm a dreamer hisomu PAWA- watashi no sekai yume to koi to fuan de dekite'ru demo souzou wo shinai mono kakurete'ru hazu sora ni mukau kiki no you ni anata wo massugu mitsumete'ru mitsuketai naa kanaetai naa shinjiru sore dake de koerarenai mono wa nai utau you ni kiseki no you ni "omoi" ga subete wo kaete yuku yo kitto kitto odoroku kurai I'm a dreamer hisomu PAWA- mada minu sekai soko de nani ga matte-ite mo moshimo risou to chigatte mo osore wa shinai tori-tachi wa kaze ni nori tabi wo shite yuku kyou kara ashita e to tsutaetai naa sakebitai naa kono yo ni hitotsu dake no sonzai de aru watashi inoru you ni hoshi no you ni chiisa na hikari dakedo itsuka wa motto motto tsuyoku naritai genkai no nai kanousei ga koko ni aru kono te ni (It's gonna be your world.) mitsuketai naa kanaetai naa shinjiru sore dake de koerarenai mono wa nai utau you ni kiseki no you ni "omoi" ga subete wo kaete yuku yo kitto kitto odoroku kurai

למעלה