סקר

henhen88

New member
סקר ../images/Emo70.gif

שלוםלום לכוללללם!!! יש לי סקר בשבילכם, ואתם באמת מתבקשים לא לענות בהשפעה של מה שקרה אתמול (עם הדר..). תענו בבקשה בכנות. ההופעה של מי לדעתכם הייתה הכי טובה אתמול? התשובה שלי- של נוסבאום (למרות שאני מתה מתה מתה על יוסי וטירן!!!- כפרה עליהם
) אז יאללה, הצביעו והשפיעו

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

מסכימה, ליוסי וטירן הייתה הופעה מעולה... בדר"כ הם בינונים אבל אתמול הם היו פשוט טובים!

or001

New member
יש לי 2 תשובות

ההופעה הכי מוצלחת: ללא ספק יוסי וטירן. (למרות שאני קצת משוחד, מהתחלה אהבתי אותם - גם כשהיו להם קטעים פחות טובים :)) הבדיחה שהכי קרעה אותי מצחוק: נוסבאום על הדוכן תירס ביום העצמאות ("מה יש לו שם.. תירס? כמה זה כבר עולה לו??!?? - זה בדיוק המשפחה שלי וחברים שלהם ביום העצמאות :))

קוקידלה

New member
של נוסבאום וגם של נחמן...

בקטע של יוסי וטירן- מה היה הקטע עם החוט (בורות, מה לעשות...

באופן מפתיע

ההופעה של נחמן הייתה לדעתי הטובה ביותר. הבסיחות והפאנצ'ים שלו לא היו צפויים עם הרבה שנינות נוסבאום היה מעט משעמם ומפוזר. הדר חוזרת על עצמה ונעזרת ע"י כך שיש לה פרצוף וקול שרק אם תעשה "אה" או תעוות פרצוף, זה יצחיק. יוסי וטירן היו מעט יותר טובים מהרגיל, אבל אני פחות מתחבר למערכונים

or001

New member
הדר צריכה ללכת למטפלת בדיבור

ה-ז' וה-ס' וה-צ' שלה, בין השאר, מציקים בצורה איומה.

y a ® d e n a

New member
יוסי וטירן../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

למרות שאני תמיד אוהבת אותם לאללה
אבל הדר לא היתה טובה לדעתי... נחמן השתפר לאללה היה לו קטע סופר מצחיקקק...
ונוסבאום גם קרע אותי מצחוק
זה שהוא סיפר על ילדה בת 19 שאומרת שנעלמו לה הקמטים, ואז הוא כזה אמר "מה קרה ישנת עם שמיכת פיקה? את בת 19!!" חחחחחחחחחח קרע אותייי
וגם היה מצחיק לאללההה שהוא דיבר על הדוכנים של התירססס שזה קטע שלכולם קרההההה....
אבל יוסי וטירן היו מעוליםםםםםםם הכי טובים

Gizmo15

New member
הפיקה באמת היה קטע מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

ואת הראשונה שאני רואה שמשתמשת ב-
וב-
כל כך הרבה כמוני
מעולה, המשיכי כך, עוד נדביק את כולם
:p

Sweet Misery

New member
נחמן.

ליוסי וטירן היה קטע טוב עם ביצוע מבלבל. הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם הוא היה קצת יותר מובן. להדר היה קטע די הזוי, לא הצחיק אותי ממש. נוסבאום היה טוב אבל חלש מהרגיל. נחמן דפק הופעה שממש לא הייתה טיפוסית לו, והוא היה גדול. יש לו פוטנציאל ענק, חבל שלא נראה ממנו עוד.

hadas 5

New member
הדר לוי!

כן כן אני אומרת בגאווה שאני הדס אהבתי את ההופעה של הדר אתמול!

אני הייתי מדרג כך:

1. הדר - ממשיכה למחזר את סיפור חייה (הרווקה מבית-שאן), סובלת מפגם דיבור מציק, אבל הכי הצחיקה אותי, וזה מה שקובע. 2. אבי נוסבאום - קטע חלש יחסית בשביל האיש הכי שנון באקדמיה (מאז שמירב הועפה). אולי "בזבז" יותר מדי פאנצ'ים טובים ככותב לאחרים? 3. נחמן - השתפר לאין ערוך מאז הגיע לאקדמיה, ולראשונה צחקתי בקטע שלו. אבל אין מה לעשות, הוא פשוט לא קומיקאי בדם. 3. יוסי וטירן - צמד כשרוני עם גישה רעננה ומקורית, אבל הקטע שלהם לא עבד עלי הפעם. לא צחקתי מכלום.

למעלה