סקר

סקר../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif../images/Emo180.gif

היי חברים. שאלון שאיכשהו חשבתי עליו. תענו עליו בבקשה
1. רישמו מה אתם חושבים על סוגי המוזיקה הבאים: 1. רוק 2. פופ 3. ג'אז 4. קלאסית 5. גראנג' 2. מה המצב? 3. איזה סוגי מוזיקה לא קונבנציונלים (רוק ופופ זה קונבנציונלי) אתם אוהבים/מכירים/מעריכים? 4. מה אתם חושבים באופן כללי על מוזיקה? ושאלה קצת אישית... אבל מעניינת: 5. האם אתם חושבים שהניסיון להראות את מוזיקת הרוק כ"איכותית" היא נכונה? 6. נהנים בחופש? תודה!

תשובון..../images/Emo3.gif

1. רישמו מה אתם חושבים על סוגי המוזיקה הבאים: 1. רוק. ממש נחמד, קצת קשה לי להבין מה ההבדל בין זה לבין פופ
2. פופ. קצת מגעיל לפעמים, אבל בדוגרי, כאילו במקור זה היה צריך להיות מוזיקה נעימה לאוזן. 3. ג'אז. ממש כיף, אבל יש כמה כאלה שהם איטיים ולא כיפיים. מצד שני יש כאלה שהם מהירים וחסרי רגש. 4. קלאסית. מאוד נחמד, שוב- הערות כמו לג'אז. 5. גראנג'. מדליק. 2. מה המצב? כיף אני קצת מפחד שאנשים לא יגיבו 3. איזה סוגי מוזיקה לא קונבנציונלים (רוק ופופ זה קונבנציונלי) אתם אוהבים/מכירים/מעריכים? ג'אז, ישראלית. 4. מה אתם חושבים באופן כללי על מוזיקה? לפעמים לא ממש בא לי. ושאלה קצת אישית... אבל מעניינת: 5. האם אתם חושבים שהניסיון להראות את מוזיקת הרוק כ"איכותית" היא נכונה? לא. תלוי איזה רוק. אלה שמצדדים ברוק צריכים להגיד "הלהקה הזאת טובה" כי יש כאלה שהם מוכרים ונחשבים רוק, אבל ממש לא כיף
ואז אנשים מחליטים שהכל לא טוב. 6. נהנים בחופש? בטחחחחחחחחחחחחח

yo t a m

New member
המ טוב

1. 1. המ תלוי איזה רוק. בעקרון זאת מוזיקה טובה מאד. 2. לראות MTV זה נחמד מאד. לשמוע זה לא. 3. המ בהתחלה חשבתי שזה נונסנס טפשי שמתחזה ללהיות מתוחכם. עכשיו אני דווקא די מחבב את זה. 4. אה בזמן האחרון אני שומע את קרנבל החיות. D: זה לא רע בכלל. 5. המ המון אנשים מתלהבים שהסולו גיטרה שלהם הוא למעשה בדיוק המנגינה של הבית הקודם! מאד מוזר. 2. הכל בסדר. 3. כלים אותנטיים! ^^ המחנך שלנו- הוא מוזיקאי שכזה- ויש לו פטיש מאד מוזר למוזיקה קלאסית עם כלים אותנטיים, כלומר להשמעה בשיעור חינוך של נגינת האביב של ויולדי בעזרת מסורים ופטישים (ככה ניגנו פעם משום מה) 4. המ ש-נחמד לשמוע אותה? 5. קודם כל נסיון יכול להיות נכון. אחרי זה, אין לי מושג על איזה נסיון מדובר. ועוד אחרי זה, אם יש נסיון כזה הוא נכון כי היא באמת איכותית. אולי היא לא מתוחכמת והיא נתונה לחבורה של מטאלדרתליים כאלה אבל היא יכולה להיות איכותית. 6. המ בינתיים. אבל עוד חודשיים לפניי.

PadfootGirl

New member
משעמם לי בחופש.. אז אני עונה../images/Emo115.gif

1. רישמו מה אתם חושבים על סוגי המוזיקה הבאים: 1. רוק-
2. פופ- איכסה. 3. ג'אז- נחמד מינוס, לא יותר מזה. 4. קלאסית- לא אוהבת. לא שומעת. 5. גראנג'- לא מכירה..
2. מה המצב?- משועממת למוות 3. איזה סוגי מוזיקה לא קונבנציונלים (רוק ופופ זה קונבנציונלי) אתם אוהבים/מכירים/מעריכים?- מטאל 4. מה אתם חושבים באופן כללי על מוזיקה?- אמממ.. תלוי איזו. ושאלה קצת אישית... אבל מעניינת: 5. האם אתם חושבים שהניסיון להראות את מוזיקת הרוק כ"איכותית" היא נכונה?- איזה ניסיון?
6. נהנים בחופש?- בינתיים לא ממש.

טובנו... ../images/Emo57.gif

1. רישמו מה אתם חושבים על סוגי המוזיקה הבאים: 1. רוק-מצוין. 2. פופ-נחמד לעיתים, נסבל בדרך כלל 3. ג'אז-איכס *בורחת בהיסטריה* לא, יש ג'אז טוב ויש ג'אז רע. זה בלי ה"מומבפ" במשך שעות הוא הטוב. כמו בשיקאגו. 4. קלאסית-מצוין. במיוחד גריג וצ'ייקובסקי. 5. גראנג'-מה זה? אם זו המוזיקת צ'יל אאוט המעצבנת הרגילה, אז כל כך לא. 2. מה המצב? נחמד. 3. איזה סוגי מוזיקה לא קונבנציונלים (רוק ופופ זה קונבנציונלי) אתם אוהבים/מכירים/מעריכים? ממממ.... אני אוהבת J-rock וJ-pop, שזה די ביפנית אבל בדרך כלל הליווי שלהם יותר טוב ממוזיקה מערבית. ממממ... גם מוזיקה של סרטים מצוירים. 4. מה אתם חושבים באופן כללי על מוזיקה? זה נחמד - אבל אני לא אמות בלי לשמוע מוזיקה. אני אוהבת לשיר. ושאלה קצת אישית... אבל מעניינת: 5. האם אתם חושבים שהניסיון להראות את מוזיקת הרוק כ"איכותית" היא נכונה? תלוי ברוק
6. נהנים בחופש? עוד אין לי הרבה חופש.

תשובות

1. רישמו מה אתם חושבים על סוגי המוזיקה הבאים: 1. רוק -
2. פופ - כמו בכל דבר, יש ויש 3. ג'אז - כנ"ל. גם אני נגד המומבאפ 4. קלאסית -
5. גראנג' - אין לי בעיה מיוחדת עם זה אבל אני לא מצליחה להתחבר לזה. 2. מה המצב? - לא נהדר. לא מזמן התעוררתי 3. איזה סוגי מוזיקה לא קונבנציונלים (רוק ופופ זה קונבנציונלי) אתם אוהבים/מכירים/מעריכים? - המ מוזיקה קלטית 4. מה אתם חושבים באופן כללי על מוזיקה? - תנודות של האוויר עפ"י קצב קבוע או מתחלף ושאלה קצת אישית... אבל מעניינת: 5. האם אתם חושבים שהניסיון להראות את מוזיקת הרוק כ"איכותית" היא נכונה? - אני לא הבנאדם המתאים לענות על זה 6. נהנים בחופש? - עוד לא ממש היה לי חופש, אבל נגיד שכן.

למעלה