סקר....

סקר....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מבין תוכניות הרווק/ה....הכי אהבתם?
1)הרווק 1
2)הרווק 2
3)הרווקה
ומה דעתך...על הרווק החדש...?(הוא מושלמון....וש!!ה...בפירוף...דומה לרודריגו מקחי אותי שרון)

הרווקה כל כךך!../images/Emo99.gif

כזאת מותק הטריסטה הזאת! לא חשבתי שיכול להיות כזה שילוב מושלם של אופי ושל מראה!היא ממש מקסימה, וראיין אולי באמת קצת רגוע בשבילה, אבל אני מאמינה שמתי שמכבים ת'מצלמות ראיין יודע להיות שובב, השועל הזה...
.ולגבי ארון,ממש לא אהבתי אותו, גם אחורי שראיתי את הפרק שלו ושל הלין עם הדמעות הוא נראה לי אפילו עוד יותר מנייאק,משהו בו לא אמין,הבלונדיני הזה שכל הזמן מחפש לטרוף בחורות...חוצמזה, מה דעתכם? מי בעונה הבאה של הרווקה, יש מצב שזאת המותק הזאת שהפסידה להלין ברווק 2?(וטוב שככה..)

karin the queen

New member
שאלה חשובה....

במי הרווקה בחרה בסוף??? צ'ארלי או ראיין????????????????? תענו זה חשוב.......

mayan ttt

New member
הרווק 2

אני חושבת שהוא היה היחיד שבאמת היה שווה לרדוף אחריו.. גם טייס, גם בנקאי, גם בעל מסעדה, חכם, עשיר, חתיך, מקסים, ג'נטלמן.. פשוט כל מה שמחפשים בגבר! כל השאר היו סתם בזבוז זמן ושטחיים.. במיוחד טריסטה הפוסטמה.. בלונדה כזאת רדודה עוד לא ראיתי! שוללת אנשים לפני שהיא נותנת סיכוי להכיר אותם רק על סמך העיסוק שלהם (בוקר) וחושבת שאם דירה קטנה אז זה משהו נחות שאסור לה להתקרב אליו ושזה לא בשבילה..(הדירה של גרג הייתה קטנה כל כך בעיניה שהיא כבר דימיינה שהיו בארונות שם עכברים!) פשוט מגעילה ועלובה!!

מסכימה עם חצי מהדברים...

1. אהרון אולי נראה טוב על הנייר, אבל במציאות הוא חרא. אני חושבת שהסיבה היחידה שהוא הגיע לתוכנית היא כדי להשיג כמה שיותר בנות, ולא ארוסה. 2. טריסטה באמת יצאה קצת רדודה, אבל רק בקשר לדירה של גרג. בקשר לברוק הבוקר אני ממש מבינה אותה. איך אפשר לחיות עם מישהו שהעיסוק שלו זה סוסים כשאתה אלרגי אליהם!? כל החיים שלו זה סוסים. ואם הוא התכוון לעזוב את הסוסים בשבילה נראה לי שבסופו של דבר הוא היה מתחרט על זה..

Teenage Girl

New member
הרווקה - הכי יפה!

הרווק החדש נראה טוב... מקווה שיש לו גם אופי כזה טוב

NE6AMMA

New member
הרווקה! והרווק3 מכוערררררר מוות

פוזל לא מהעולם הזהההההההההההההההההההההההה

adi depp

New member
אנשים....

מישהו יודע מה היה קודם: טירונות סלבריטאים או הצילו אני סלבריטאי??? ולמי יש מסנג'ר? שלי זה:[email protected] עוד 5 ימים יש לי יומולדת

דעותיייייייייייייי..!

הרווק1... איכססססססססססססססססססססססס מכוער בטירוףף..,מסכנה אמנדה, לא הייתי אוצה להיות במקומה...
הרווק2... ארון השווווווווווה הזה..! פרירית הלין אני במקומה הייתי נשארת איתו..
הרווקה............ יש לה טעם מגעיל..
כודם רצתה את אלגס המכוער ועכשיו בחרה בבראין והפסידה את צ'רלי ההורס?? איפה הראש שלך?
הרווק3........ הורס בטירוף..! הוא יפיוף כזה..! לא הייתי מוותרת עליו...
נועה

katy13

New member
טריסטה בחרה בריאן.........../images/Emo23.gif

דווקא ריאן כזהחמוד.... הוא יותר מתאים לטריסטה... אבל צ'לי באמת הורסססס

למעלה