סקר

the mush

New member
סקר../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

[בתקווה להעיר ת'פורום המת הזה
] לבנות שעולות על הפוינט- באיזה כריות אתן משתמשות, אם כבר
בד? סיליקון? ג'ל? או בכלל, בלי? אני
התחלתי עם סיליקון, שדי סבבה, ואז עברתי לג'ל שממש לא נוח לי. עכשיו לקחתי מחברה ת'כריות בד שלה, ובינתיים אני לא נהנת
מה איתכן

מרנינית

New member
אמממ

אני משתמשת בסיליקון השקוף הזה(למרות שיש לי בצבע כחול
) ואלה כריות מעולות!!(הכוונה היא לא לוורודות האלה של פעם...חחח) קצת תופסות מקום בנעל אבל הן אחלה!
בהתחלה היו לי ג'ל ודווקא היה לי סבבה איתן בהתחלה כשעלינו מעט אבל כשהתחלתי לעלות קבוע גיליתי שהן זוועה
סיליקון שליטה!

לי יש את שלושתן../images/Emo9.gif

בהתחלה התחלתי בבד... ואחרי זה בסיליקון ועכשיו בג'ל [הורוד הזהה..אני חושבת שזה ג'ל...] כי הבד דק מידי והסילי עבה מידי! חח זהו

התחחתי עם בד ודי מהר עברתי לסיליקון

כי היה לי מלאא מקום בנעל וזה היה כנראה קצת יותר גדול ממה שמדדתי בחנות אז היה לי מקום =)

H80a

New member
בד!

זה די בסדר... וזה כואב גם ככה עם כולם! יש לי בד לבן כזה.. מישראדנס. חוץ מזה שסיליקון עולה 120 שקל ובד עולה פחות מ30

TheBlackFairy

New member
נעלי פוינט../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

תנו לי רגע להתלהב: יום שני הקרוב אני חוזרת לעלות
.
ועכשיו לשאלתך מור, מפני שהנעליים שלי קצת גדולות עלי באיזה חצי מידה כי יש לי רגל בעייתית מאוד אני עולה עם כריות סיליקון
. למען האמת הכריות לא מפריעות לי ואני לא מרגישה שאין עושות משהו, גם כשעליתי בהתחלה עם כריות בד לא כאב לי ובמיוחד עכשיו כשאני עם כריות סיליקון לא כואב לי, כשמדדתי את הנעליים בתל אביב אמרו לי בכלל שעם גיינור אפשר לרקוד בלי כריות
, אם הנעליים לא היו גדולות עלי הייתי עולה בלי כריות בכלל
.

ש ו ר ט י

New member
ברור שאפשר

הרגליים שלי כבר חסינות לכאב. במשך שש שנים רקדתי בפוינט עם כריות בד, אבל השנה החלטתי שזה סתם מיותר עבורי. חוץ מזה, יש לי נעלי גיינור שיש להן ריפוד פנימי אז זה בסדר

ש ו ר ט י

New member
חח אין דבר כזה

אף אחד לא יגיד לך שנעלי פוינט זה דבר בריאותי. זה לא טבעי, שום דבר בזה לא בריאותי. הכריות נועדו לנוחות, זה הכל. כל רופא שתשאלי יגיד לך שעדיף לא לרקוד בנעלי פוינט בכלל

למעלה