סקר

מ א מ י2

New member
סקר../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

בעד מי הייתם בגמר כ"נ ואיך הייתם רוצים את התוצאות [מי שיהיה מקום שלישי,שני וראשון]

My self and i

New member
אננני../images/Emo54.gif

ג'קו, ג'קו, ורק ג'קו
חוץ מזה שהוא זמר מדהים ויוצר מוכשר הוא גם בנאדם נשמה.. ראיתי אותו במציאות והוא כ"כ נחמד וחמוד.
אני מאוהההההבת.. האמת שאני, וכמעט כל העולם הימר שג'קו מקום ראשון, רפאל מקום שני, ומאיה מקום שלישי. די הופתעתי שמאיה הייתה מקום שני, חצי מהשיר היא נחנקה :|

מ א מ י2

New member
כנ"ל ../images/Emo9.gif ../images/Emo219.gif

אבל לרפאל אכן מגיע מקום שלישי. השחצנות עלתה לו לראש כבר
. ולמה?! כי הוא ניצח את סקעת ונינט בתוכנית מיתולוגית ולא ידועה כמעט בyes
. פעם אולי 5 קולות עזרו לעלות למקום ראשון. עכשיו 5 קולות לא יעזרו לא כ"כ
. אני מאוד מרוצה מהתוצאות של הגמר. אבל הכי היה שאווה עם הראל

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo26.gif

1. ג'קו
ברור שהייתי בעדו 2. רפאל 3. מאיה לצערי זה לא יצא ככה אבל העיקר שג'קו זכהההההההה

../images/Emo194.gif../images/Emo9.gif

ג'קו, רק ג'קו
ללא ספק מגיע לו!!! רציתי שמאיה תזכה מקום שני ורפאל שלישי. בקיצור, מרוצה

מ א מ י2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo219.gif

חבל שלא ראיתי בפרסומות עם נדבי!
ואני מצטטת- "נדב יא כוכב,בוא תפרה אותי עכשיו"
סתם,לא

רפאלללללללללללללל

הייתי בעד רפאל!!! אבל ידעתי שג'קו יהיה מקום ראשון.... אז קיוותי לפחות למקום 2.... ולא 3 בעעעעעעעעע טובב אבל יהיה בסדררררר=].. הוא יצליחחח

D o o S h a

New member
ג'קו../images/Emo99.gif

איןן הוא ממש מוכשר, השירים המקוריים שלו פשוט מעולים, ויש לו קול מיוחד ויפההה! הגיע לו לזכות, והייתי בעדו כמובן
לרפאל הגיע מקום שני... אבל זה לא כזה חשוב.

2 Mיכל

New member
ג'קו ואח"כ לא היה לי ממש איכפת.

רפאל הוא סקעת קטן, מאיה יכולה להצליח או להיעלם גם עם מקום שלישי וגם עם שני. ג'קו זמר.

green rebel

New member
אבל...

לפי דעתי ג'קו יהיה כמו יהודה סעדו אחרי חצי שנה כמעט כבר אף אחד לא זוכר אותו... ובגלל שרפאל הוא כמו סקעת קטן הוא יצליח תיראי איך סקעת הצליח ותראי את סעדו!

2 Mיכל

New member
לא אמרתי שסעדו יכול להיות זמר..

לכן אני גם לא חושבת שג'קו דומה לסעדו. סעדו הוא אחד שצריך שידחפו אותו יותר מדי. אין לו מספיק רצון ומוטיבציה. הוא צריך סוכן באמת טוב כדי להתפרסם ולהפוך לזמר. כשהוא באמת יהיה בתוך העסק לא יהיו לו בעיות, אבל נראה כאילו הוא רוצה לחזור להיות יהודה משכונת X שאף אחד לא מכיר ולא מצפים ממנו לכלום.

מ א מ י2

New member
אני ממש לא חושבת ככה ../images/Emo219.gif

אין לסקעת ורפאל קולות דומים בכלל אם מקשיבים לשניהם 0__________0 רפאל יותר בקירוב להראל מויאל בעיניי.

בעד השופטים

מקום שלישי צביקה פיק מקום שני אני לא מאמין...אורן פדלון!!!! מקום ראשון צביקה נקטרינות ופירות הדר בע"מ

מ א מ י2

New member
אני הייתי מדרגת ככה ../images/Emo3.gif ../images/Emo219.gif

1.אופקורס שצביקי
. הרי זה גם שם אחד מהפיצולים שלי
. 2.מרגול!!!!!!!!!!!!!!!!11111 היא עשתה לי שליחטה! אבל צביקי מקום ראשון! 3.צדי..כי הוא ליד
4.ברור שגל אוחובסקי הזבל! שיתחיל להרגע,ללכת לשוויץ,לעשות תוכנית "אוחובסקי עושה סקי" ולשבור ת'רגל! הוא לא יגיד להראלי שהוא נער פוטושופ! מעפן! [אני רגועה לחלוטין
]

למעלה