סקר

סקר../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

יש לי רעיונות לטופיקים אני אני מתחילה במרתון
סקר: מה אתם מעדיפים? שיחה ארוכה וטובה באייסיקיו\מסנג'ר\צ'אט עם החבר\ה הכי טוב\ה מישראל או לקבל ממנו\ה מכתב ארוך ועסיסי?

kit k@t

New member
a letter

it is much more personal. on the ICQ a person can do a million other things at the same time, but if he sits himself down, and writes a letter you know he took some time just for you. thats why i like letters. i can always say so much more when i am given time to think about it. plus when someone writes you a letter he can put something nice in it, just to make you feel better. like a litle present or something. kat

justnoa

New member
אמממ.. נראה לי ש...

מכתב ארוך ועסיסי, למרות שבזמן האחרון קורה לי שהמכתבים פחות ארוכים ועסיסיים כי אין המון על מה לכתוב כי מדברים הכל באי סי קיו והכל אבל אם זה מכתב ממישהו שממש מתגעגעים אליו ולא מדברים איתו המון אז כן... מכצתב זה הכי פצצתי! אבל לפחות לפה למכתב לוקח שבוע וחצי שבועיים להגיע וזה המוווווון זמן אז אני מעדיפה שיחה טובה וארוכה באי סי קיו או במסנגר (עדיף מיקרופון) זה לא ממש משנה... העיקר לדבר איתו

EROTOMANIA

New member
...

אייסיקיו. תמיד אפשר לכתוב משהו, גם אם זה הודעה באוף ליין, ולצפות תשובה בזמן הקרוב. אם אני כותבת מכתב, זה לוקח איזה שבוע עד שזה מגיע לשם, ועד שהם מחזירים תשובה יכול להיות שכל מה שכתבתי במכתב השתנה... וחוצמזה, שלחתי מכתב לחברה הכי טובה שלי וגם כרטיס ברכה ביום הולדת שלה, ומעולם לא קיבלתי שום דבר בחזרה... אז בשביל מה לטרוח .. מצד שני, לא אייסיקיו ולא מכתב משתווים לשיחת טלפון ארוכה ונחמדה, או שיחות פנים אל פנים... אבל אני מניחה שזה כבר ידוע.

נעמצי

New member
מכתב ארוך ועסיסי.........

אני אוהבת את המחשבה שזה נשלח אלי בדואר ולא במייל תוך שניות

kit k@t

New member
i promise

the minute i'll get a computer of my own, i will write a long msg in hebrew just for all the "special people" in this forum. damn, i dont get whats so hard in putting your msg under the msg your responding too.... kat

אני מסכימה עם קאט. מילה במילה.

{וואי! זה נדיר...
) באמת נחמד לדעת שמשקיעים בך מהזמן שלהם במקום שיחה באייסיקיו שהם בטח מתכתבים עם עוד כמה ולא בדיוק מרוכזים בך. הכי שווה מכתב! ובמיוחד המכתבים של אודליה ושיר! הם היו הכי שווים!!! הם שמו לי תמונות ואודליה שלחה לי דיסק וגלויות וכל מיני כאלה
זה כיף! אני אוהבת מכתבים... אבל כבר לא כותבת ולא מקבלת. כי יש את האייסי... למרות שחברות שלי הציעו לי להמשיך לשלוח... אני פשוט עצלנית מידי בשביל ללכת לקנות בולים ולשים בתיבה...

kpln

New member
כן, ולא (אם אפשר גם להגיב)

למכתב יש יחוד כי יודעים שבתוספות הקטנות השקיעו את הזמן והמחשבה ובכלל זה באמת שונה ומגניב ונוגע ללב יותר מחלון שקופץ עם *קו קו* מהרמקולים.... אבל.... (וזה אבל גדול מבחינתי) יש שיחות באיי סי קיו שלא ישתוו אף פעם לשום מכתב שמישהו ישלח לי אלא אם כן זה יהיה ממישהו ממש ממש יקר (כמו מישהי שהייתי מאוהב בה, עם תמונות...
) אבל יש שיחות באיי סי שהם כמעט אישיות. אני לא יודע איזה נסיון לכם היה אבל היו מלא פעמים שאמרתי לאנשים שאני בשיחה חשובה ופשוט הקדשתי כמה שעות טובות ודיברתי רק עם אותו בנאדם ואני בטוח שאצלם זה היה אותו דבר - פשוט מדברים רק אחד עם השני, משקיעים בכל הודעה את כל המחשבה שדרושה.... אני חושב שמכתב זה מגניב אבל כשהמכתב קצת יותר קצר, נניח חצי עמוד במקום יותר משניים אז אפשר גם לעשות שיחה, במיוחד אם הצד השני מקבל אותו מיד...
טוב, הגזמתי,חזרתי על עצמי, אמרתי שטויות עכשיו תורכם
אורן

kpln

New member
שיחה

אבל אני חושב שזה אולי כי רוב החברים שלי מהארץ. אם אני מדבר על מה אני מעדיף מאלה שאני מכיר מחו"ל אז אני חושב שאולי מכתב - אפילו אי מייל כי אז אפשר להתחיל מעין מרתון כזה של מכתבים שזה כמו שיחה אבל על הרבה דברים במקביל... אני חושב שזה מאוד תלוי בבנאדם בצד השני. נניח, אם מדובר בחברה שלי, שאני רואה כמה פעמים בשבוע או מינימום פעם בשבוע וקצת אז אני יעדיף מכתב כי אנחנו מאוד פתוחים וכנים אחד עם השניה אז שיחות יש לנו כמעט כל הזמן אבל מכתב יהיה חידוש ומגניב. מצד שני, אם זה מישהו שאני בקושי רואה אז מכתב זה מבחינתי התחלה של שיחה ואלא אם כן אנחנו גם ככה שומרים על קשר טוב אז אני אעדיף דווקא שיחה, שהיא דינמית ובד"כ מגיעה למקומות לא צפויים ויותר מעניינים (לא חובה אבל אצלי בד"כ כן - במיוחד אם יש זמן). טוב, דיי עם הפילסופים, תשמרו על עצמכם, אורן

Lizusha

New member
Well, i got a letter yesterday

From one of my good friends, it wasnt long just about half a page, but had 2 pictures in it- that basically made my day! and probably my week!

למעלה