סקר
...מה דעתכם על סקס בפגישה ה-1

y007007

Member
סקר../images/Emo70.gif...מה דעתכם על סקס בפגישה ה-1

> כל אחד מאיתנו מפנטז על פגישות ראשונות שנגמרות במיטה. למה? כי זה זמין, זה מספק, וסקס הוא דבר שכולנו שואפים לעשות יותר ממנו. הרבה יותר. כמה שיותר.
אבל קחו בחשבון (ובטח כבר למדתם על בשרכם) שסקס בדייט ראשון נגמר ברוב המקרים במפח נפש. חוסר באינטימיות (שהיא פועל יוצא של היכרות ופתיחות), חוסר הבטחון במה שהיא רוצה ומה מותר לחשוף בפעם הראשונה - כל אלה יכולים להיגמר בסקס סביר במקרה הטוב וזוועתי במקרה השכיח.
אז מה הפתרון? אין כזה. פתרון חלקי הוא להיות מודע לכל הנ"ל ולהגיע למיטה חמוש בציפיות ריאליות. להתפשט בפעם הראשונה מול אדם אחר, להיחשף ברגעים הכי פגיעים, לגלות את הסודות הכי אינטימיים - כל אלה קשים מספיק כשההיכרות כבר עמוקה. עכשיו חשבו כמה הם קשים אחרי שלוש שעות בלבד של שיחה משולבת בארוחת ערב והרבה יין, ועשו את החשבון שלכם.

טליה33

New member
סקס בפגישה הרשונה הוא לא מספק|קונדו

אתה צודק בכול מילה שלך! פעם היה לי דבר כזה ופשוט היה מגעיל שקמתי באמצע והלכתי, אין שום יחס הכול מאוד פיזי וקר. בגלל זה אני מעדיפה רומן על סטוץ

y007007

Member
../images/Emo124.gif../images/Emo88.gifלהתעורר בבקשה אפשר>

>תשובות כאן??? בישנים!!!

סקס בפגישה ראשונה

לעולם לא! כי..צריך להבשיל לזה כי..אינטימיות דרושה כי..הכרות קצת יותר עמוקה הכרחית ועוד...

אור36

New member
מינימום בפגישה שלישית../images/Emo98.gif

לא מתמסר בקלות.........

בסקס אין חוקים .. אין הכללות

לפגישה ראשונה הולכים עם ציפיות מציאותיות אחרי "שיעורי בית". ככל ששיעורי הבית טובים יותר כך הפגישה תהייה יותר מוצלחת. לא נפגש פעם ראשונה לקבל סיפוק קל ... עברתי את הגיל הזה לפני 15 שנה. הציפיות הולכות וגוברות במהלך הפגישה ... כאן אין חוקים ... יש אנשים שאי אפשר אפילו לפצח איתם גרעינים בעמידה ויש אנשים שיהיה סקס עם זיקוקי דינור ... הכל קרה קורה ויקרה. החוכמה היא להרגיש את בן/בת הזוג ולהבין מהו הגבול שאפשר להגיע אליו להנאת שני הצדדים! הגבול הזה אינו אישי אלה תלוי בשילוב תחושות של שני הצדדים. אם רוצים שמפגישה תצליח לא עוברים את הגבול הזה ואין זה משנה אם הפגישה היא ראשונה או עשירית. מי שמחפש אושר יהיה לו גם סקס טוב ... מי שמחפש סקס לא יהיה לו אושר

זריחה1

New member
לדעתי צריכה להיות קירבה ואינטימיות

יותר ארוכה כדי להגיע לסקס טוב..

מי יכול לדעת צפונות לב אנוש ?זריחה?

הרי המציאות באמת עולה על כל דמיון . אנשים ידברו שנה ולא יקרה כלום . אנשים יפגשו ויהיה קליק מדליק . וירגישו כמו זוג ותיק. אך כמובן אם דברו קודם ובלב הרגישו אש, אז עוד לפני הפגישה הלב מתרגש... מה זה קירבה ארוכה לפני פגישה? שיחה בת 10 שעות בטלפון ? החלפת מסרים רבים דרך המחשב? ואז מה כל צד חושב? מי יודע מה ילד יום ? החיים כאן ,עכשיו והיום! אך יש כל כך הרבה דעות ואנשים , ואני מכבד את אשר הם חושבים.

כמו כל דבר - תלוי

תלוי כמה שיחות היו לפני הפגישה תלוי בכימיה תלוי בזיק שבעיניים כאשר נפגשים. זה יכול להיות מוצלח אבל יכול להיות גרוע. אין חוקים ליחסים בין בני אדם, וסקס הוא סוג של קירבה אינטימית.

אם היא ממש מדליקה ואני לא יכול

להתאפק. אשמח לנשיקה. מעבר לזה לא בא לי. ותאמת זה מגעיל אותי ממש, תמיד אני חושב עם כמה היא עשתה זאת בפעם הראשונה. אני בתכלס לא אוהב סטוצים. אוהב את החיזור האיטי, והריגוש הנילווה לכך. עדיין מתרגש מנשיקה ראשונה, ריקוד ראשון. אז מה
מיקי

למעלה