סקר:

nonickdude

New member
סקר:../images/Emo62.gif

מה לדעתכם הקטע הכי מרגש בסימפסון? אחרי שיהיו כמה דעות, אני אגיד את שלי...

איליה.

New member
הקטע היחיד שאני זוכר מהילדות

אולי היום זה כבר לא נראה לי קטע מרגש מי יודע מה, אבל אני זוכר שבגיל 10 בכיתי בו. כש-Santa´s Little Helper רץ אל עבר בארט, בארט חושב שהוא עומד לתקוף אותו, ומראים תמונות של איך שבארט והכלב מבלים ביחד... ואז Santa´s Little Helper מזהה את בארט וקופץ אל תוך ידיו.

ET2k

New member
הפרק שבו הומר "מת" (ספוילר עתיק ../images/Emo13.gif

הוא אוכל את הדג היפני אחרי שלא הכינו אותו טוב.אומרים לו שיש לו 24 שעות לחיות .הוא שם תווקמן ב"שעת המוות",מתיישב בכורסה,והוא לא מת בעצם! בבוקר רואים את השמש זורחת והוא חי! (אם אני זוכר נכון)

sivanco

New member
וואלה!!!!

יופי של פרק... הקטע שהכי ריגש אותי זה כשהומר וליסה לא דיברו (BBBBQ)(נראה מי זוכר מה הפירוש של כל הB בהזמנה...) ובסוף רואים אותם הולכים לקראת השקיעה... היה עוד פרק שנגמר בשיר can´t you see that you´re my hero...you mean everything to me ואני לא זוכרת מה היה בפרק הזה, רק שהוא היה ממש מרגש סיון

nonickdude

New member
אני אהבתי את... ../images/Emo62.gif

הסוף של הפרק HUNGRY HUNGRY HOMER. אני לא יודע אם אתם מכירים, כי זה בעונה ה13...
שהומר עושה HOME-RUN מסביב למגרש הבייסבול וכולם זורקים לו אוכל (לא עליו). בכלל, זה פרק ענק

איליה.

New member
בסוף הפרק של היום היה קטע יפה.

זה היה הפרק שבו ליסה ובארט משחקים זה נגד זה בקבוצות הוקי קרח שונות.

sideshow

New member
היה פרק אחד..

שבו ליסה נפרדה מהחבר הכי טוב שלה,נגן הג´ז מרפי המנוח, שנפטר בבית החולים. ובארט עשה מעשה טוב וקנה לה את התקליט ב500$. הפרק היה די מרגש בעיני ואהבתי את הקטע בסוף שבו מרפי מדבר עם ליסה מתוך הענן והם מנגנים יחד.

dargosh

New member
הפרק שהיה היום בביפ היה מרגש בסוף

בפרק הומר הבטיח למארג´ שהו לא ישתה בירה במשך 30 יום, כשנגמר היום ה30 הוא הלך לבר של מו כדי לשתות אבל בגלל שהיה צלול לגמרי מבירה הוא ראה איך כל החברים שלו נראים אחרי שתייה ואיך הוא יראה אחרי שתייה, לפי דעתי זה היה ממש יפה... תגיבו. בואו נכבנס... הבייתה!

sivanco

New member
אני עדיין לא מאמינה שמוד מתה

וראיתי אתמול את הפרק שקראסטי פוגש את הבת שלו, ואז להומר יש דיבור עם אלוהים, והוא מתחיל לרכל על מוד... סיון

למעלה