סקר:

highq10

New member
סקר: ../images/Emo58.gif

מי סומך עדיין על סנייפ, ומי חושב שדמבלדור הוטעה באופן גאוני? אני בוטח בו, משום שדמבלדור אמר להארי שיש לו (לדמבלדור) מח גאוני, ונראה לך שלא חשבתי על כל מה שאתה אומר לי? אז בטח יש סיבה מאד טובה לדמבלדור לבטוח בו. בינתיים סנייפ לא עשה שום דבר רע, אם הוא לא היה הורג את דמבלדור, מישהו אחד היה עושה את זה, ובקשר לפגוע בהארי, עובדה שהוא בסוף לא פגע בו, נראה לכם שאחד כמו סנייפ לא היה יכול להרוג את הארי בנפנוף של השרביט, או לקחת את הארי איתו לוולדמורט? הרי הארי לא הצליח לתקוף אותו בכלל מרוב שסנייפ מומחה בכוחות האופל. מה אתם אומרים? מעניין לראות כמה יש בכל צד...

Jade E

New member
../images/Emo58.gif

אממ לדעתי סנייפ עדיין נאמן לדמבלדור. אבל בלי קשר לזה שהוא לא הרג את הארי, כי הרי וולדמורט רוצה את הארי לעצמו... ואם הוא היה הורג אותו וולדמורט היה כועס

DoubleTrouble

New member
אההה אני חושב שהוא ../images/Emo127.gif

אין לי כוח להסביר ארוך מידי וכל ההוכחות אני מרגיש כמו בשיעור בגאומטריה אצל המורה אלה חחח(די עם הזבוב הזה)

Black Pumpkin

New member
../images/Emo58.gif לדעתי,

הוא סיפר לדמבלדור שיש עליו נדר כובל, לעזור לדראקו במשימתו והרי המשימה שלו הייתה להרוג את דמבלדור, ואם הוא לא יקיים את את הנדר הזה הוא... ימות. לכן דמבלדור הסכים לו שהוא יוכל להרוג אותו. חוצמזה, איך הוא ידע שדראקו מנסה להרוג אותו? סנייפ גילה לדמבלדור! או ש...פספסתי נקודה חשובה בספר?

the ror

New member
../images/Emo58.gif

יש מצב שדמבלדור ידע על זה גם אם סנייפ לא אמר לא... זה לא כל כך צפוי יהיה מצידו של וולדמורט להשתמש בדראקו כי הוא בצורה כל כך נוחה נמצא בהוגוורטס...ואחרי שקייטי נפגעה מהשרשרת ורון מהרעל אני מניח שדמבלדור שם לב שדברים שבקלות היו אמורים להגיע אליו הורגים אנשים...וכל ההשערות שהארי מציג לפניו בקשר לדראקו... סביר להניח שאדם גאון כמו דמבלדור יפענח את זה... אני חושב שסנייפ טוב מבערך 10 סיבות שכבר פירטתי אותן המון פעמים ככה שממש אין לי כוח לחזור עליהן...אבל עדיין אני בטוח שיש מספיק אנשים שיהיו מוכנים להתווכח איתי על כל אחת מהסיבות...

53925392

New member
נצל"ש הספר השביעי (נטול ספוילרים)

כל מי שרוצה לכתוב את השביעי בעצמו- קובץ עזרה

53925392

New member
לפני שאתם נכנסים

הקובץ לא ממש מותאם לכל הדברים שקרו בשישי אז על תתלוננו כי אמרתי מראש

ykay

New member
זה מה שיצא לי....../images/Emo6.gif

זה מה שיקרה בספר שלי !!!