סקר -

Roonil Wazlib

New member
לא! ../images/Emo58.gif

וולדי לא ימות אולי זה קשור, אבל מאז שסיריוס ...מ...מת (קשה לי להודות בזה אבל זה נכון), ועכשיו כשדמבי מת, אני לא ממש רוצה שהארי יהרוג את וולדי. אולי שינצח אבל שימות ושוולדי יחיה

xx2

New member
כל הקטע

זה לראות איך רולינג תסדר את זה כך שכל מה שחשבנו זה בעצם הפוך ומפתיע, אז אני יכולה לייחל למותו של סנייפ, ואז לגלות שהוא בעצם הציל את הארי ושבעצם הוא הקריב את עצמו... בלה בלה בלה... אז מה הקטע?! מה זה משנה מה אני רוצה? הסיפור כבר נכתב... גם אם לא בפועל, רולינג כבר יודעת איך זה יסתיים.

yehudit b

New member
גמני עונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo58.gif

רוצה שימותו: כעיקרון- גרייבק (ככה הוא ייקרא? "אפור הגב"?) (נשך את לופין!
) ואם התיאוריה ש-סנייפ דווקא כן "רע" וכל התאוריות שדמבלדור התחנן למות, והוא בעצם לא בוגד וכו'- אז שימות, הוא הרג את דמבי
מי שאני בשום אופן לא רוצה שימותו: טוב- לופין, לונה לאבגוד, והרמיוני ורון (אם אחד מהם ימות זה יפריע לדברים להתפתח בינהם
)

2 Mיכל

New member
אני מקווה שהיא לא תתרגם את השם../images/Emo42.gif

זה יישמע די נורא
.

your avi

New member
../images/Emo123.gif ../images/Emo58.gif

אפור הגב, פלר, האגריד. כי אותם אני הכי לא אוהבת. *יודעת שתכף יסקלו אותי באבנים* ואפילו שמותר רק שלוש דמויות, אני רוצה שגם זנב תולע. פויה.

הממ.. ../images/Emo58.gif

- זנב תולע- בגללו ההורים של הארי מתים, והוא פחדן וטיפש ומבחיל. אארג. בהחלט מגיע לו למות
- הארי- אין לי שום דבר נגדו, אבל אם אחרי הקרב האחרון הוא ישאר בחיים זה יהיה קיטשי ומבחיל ואני לעולם לא אסלח לרולינג
- לוציוס מאלפוי- אין סיבה מיוחדת, הוא פשוט מרגיז. וגם קראתי יותר מדי פיקים על כמה שהוא אבא מתעלל ומכה, וזה כבר די חילחל

אוי לא..../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

שכחתי את גרייבאק! אני מחליפה אותו בלוציוס. הוא הרס ללופין את החיים

מממ:]../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

אני רוצה שהרמיוני תמות, שפלר תמות ושאמברידג' תמות ^^ חיחי. והיי, מעניין אם מישהו באמת רצה שדמבלדור ימות

שהרמיוני....תמות?! למה לרצות כזה

דבר? היא כבר לא ניג'ס (או בעברית קצת יותר מקובלת בימינו-פקאצה) כמו בספר הראשון.....היא נהייתה יותר..ארררר..מעניינת. זתומרת זה כבר לא רק הרמיוני וספרים..זה יותר הרמיוני והארי ורון..מישהו מבין למה אני מתכוונת?.. אניוואי, זכותך לחשוב מה שאת רוצה

למעלה