סקר -

סקר - ../images/Emo58.gif

בלי שום הקשר לאיך הדמויות האלה יתפתחו בספר השביעי - מי את/ה רוצה שימות ? (אפשר לבחור כמה עד 3 דמויות) - וולדמורט - זנב תולע - סנייפ - אפור הגב - הארי - הרמיוני - רון - ביל - לונה לאבגוד - דראקו - פלר דלקור - האגריד - קריצ'ר - דראקו מאלפוי - לוציוס מאלפוי - ... דמות אחרת ... - ואיזו? אני רוצה שהדמויות הבאות ימותו . - דראקו מאלפוי - סוורוס סנייפ - זנב תולע ולא משנה לי אם סנייפ ירד על ארבע וינשק להארי את הבוהן בסוף הספר השביעי , שימות כבר !!!

וול, ../images/Emo58.gif

אני רוצה שלוציוס ודראקו ימותו.. אין לי בעיה גם שוללדמורט ימות בסוף וגם זנב תולע.. מה שכן, אני ממש ממש ממש לא רוצה שהארי או הרמיוני ימותו..|חסוחלילה|

סנייפ לא בבית, אתה רוצה../images/Emo60.gif

להשאיר לו הודעה? -- ואה, ואם אנחנו כבר בעסקי המזכירות, יש לי מסר ממש חשוב בשבילך. המקש של ה1 של המקלדת שלך *ממש* יודה לך אם תפסיק להכות אותו. [המקש של ה1: כואב לי
] ועוד משהו מהכחולות באהבה

Roonil Wazlib

New member
אני רוצה ש:(לא נראה לי שזה ../images/Emo58.gif

כן: -הארי (לא חייב למות אבל שלא ינצח) -פטיגרו -פנסי פרקינסון -מירטל המיללת (אופס...היא כבר מתה...) -נרסיסה בשום אופן לא: -טונקס -רמוס -הרמיוני -וולדי

Roonil Wazlib

New member
ואו!

אני לא מאמינה שמישהו חוץ ממני באמת רוצה שהארי יפסיד ויבכה אם וולדי ימות!

ברור! ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

אולי אני לא אבכה אם וולדי ימות, אבל ניצחון של כוחות האופל על הטובים נשמע לי ממש מפתה. ולהארי מגיע למות, ככה הוא גם יוכל להתאחד עם סיריוס והדמות הנוספת (מי נמנעת מספוילר מי?) וכולם יהיו מאושרים!

תפוז בעל חיים משל עצמו? ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

סורי, התגובה המהירה התחרפנה לי... בכל אופן, מה שאמרתי זה שהרצון שרעים ינצחו בהחלט לא הופך אותך לevil אלא רק לבן-אדם עם רצונות ומחשבות משלו. וגם אם כן, מה רע ברוע? זה כיף.

2B ME

New member
אמממ...../images/Emo58.gif

הייתי רוצה... (אבל זה בטח לא ייקרה) לוציוס מאלפוי נרקיסה מאלפוי בליסטרקיס

xx2

New member
אפור הגב ../images/Emo58.gif מה-6

כנראה כך הוחלט לכנות פה בפורום את אחד מאוכלי המוות שהוא אדם זאב (מתועב) בשם: Greyback זה גם האדם-זאב שנשך את לופין בתור ילד, ונשך את ביל בסוף הספר ה-6 אפשר באותה מידה לא לתרגם את שמו ולקרוא לו גריבק כשם שלא תרגמו את שמו של סריוס לרציני

ToryMaster

New member
האמת שלא ../images/Emo58.gif

sirius זה לא רציני, זה לא התרגום וזה גם לא נאמר אותו הדבר. חוצמזה, איפה הוחלט בפורום לקרוא לגרייבק גרייבק? למיטב ידיעתי זה השם שרולינג נתנה לו. פנריר גרייבק.

למעלה