סקר

sashkashurik

New member
סקר ../images/Emo58.gif

אז בעקבות החזרה של טיילור, מה אתם חושבים על הסידרה? נא להבציע
מי שרוצה להמשיך ולצפות וחושב שזה יהיה מעניין, ולהצביע
מי שחושב שכל זה זה שטות אחת גדולה והוא רוצה להפסיק לראות את הסידרה.

S c a r l e t t

New member
אני לא נוטשת...

(סורי, אין לי אייקונים) דבר ראשון, חיכיתי לקאמבאק של טיילור 3 שני אז לעזוב עכשיו? no way חוץ מזה שאחרי שהייתי כל כך מיואשת מהסדרה ושקלתי גמילה פתאום חזר לי החשק לצפות שוב. ודבר שני, אני בדיעה שאם בראד מתעקש כל כך לשמור על הסודיות כנראה משהו גדול עומד לקרות

ani88

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני שונאת עלילות כל כך דמיוניות, נורא מעניין אותי איך זה יסתדר בסוף אז אני נורא מסוקרנת

girlontop

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo35.gif

יותר גרוע ממה שהיה בשנים האחרונות ובחודשים האחרונים בפרט כבר לא יכול להיות, אבל אם אחת השמועות המזעזעות שרצות בפורומים עכשיו (בדיקות אבהות חדשות, גילויי עריות, שילות ושאר קשקושים סטייל 'תשוקות'), אני אקח את דבריי בחזרה. בינתיים יש לי כמה דברים שאני ממש מצפה להם:
1. רון מוס כנראה ייעדר הרבה זמן מהסדרה - חלום חיי מתגשם. 2. טיילור ואנטוניו - הזוג הלוהט החדש? (לפחות חצי מהזוג לוהט
) 3. הערכות שטיילור תקבל אופי ועלילות שלא קשורות ברידג'. 4. שמועות שקייטלין עוזבת את הסדרה. אני נותנת לבראדלי צ'אנס להוכיח את עצמו בחודשים הקרובים. לי עוד מאוד מוקדם לשפוט אם זה צעד נבון ואני אחכה לראות מה הכותבים מתכננים לקיץ. בינתיים כיף לי

sashkashurik

New member
אה, ../images/Emo58.gif

התכוונתי רק לחזרה של טיילור. מה יהיה בהמשך גם אותי מסקרן ואני עדיין חושבת שזו הזיה של רידג'. זה פשוט נראה הכל לא אמין לגמרי!

../images/Emo31.gif... אבל אני עדיין אמשיך...

לא שיש לי כאלה אלטרנטיבות מלהיבות...

לינה18

New member
../images/Emo45.gif

אתם צפיתם בה כמה, 11 שנה, ואני אפסיק אחרי 3? No Way.

למעלה