סקר:

ילד רע 16

New member
סקר: ../images/Emo58.gif

בתקצירים הבאים רשום על ישראל המזקין ובסיום פרק 30 ראינו את הנפיל החדש שבעצם היה באותו המקום ובאותו הזמן כשמצאו את השער לחללית. מה לדעתכם הכח המדויק של ישראל? איך הוא נשאר "צעיר" כביכול? פירוט לפה.
 
../images/Emo207.gif שאלה לחברי הפורום

יש לי ויכוח עם הבנדוד שלי על נושא מסוים בסדרה: אני טוען שבפרקי הפתיחה כאשר נוח הסיר את השדה וניטרל את חסימת הכוחות לנפילים שבכדור הארץ צורי ביקש מהמחשב לבדוק כמה נפילים יש על כדור הארץ והיא הראתה לו מלא נקודות שהם נפילים אופציונליים ולפי מה שהיא הראתה אני משער שיש לפחות אלף נפילים. הוא טוען שרק בני הנפילים שיש להם DNA זהה לזה של הנפיל בזמנו שברח מהחללית רק להם יש את הכוחות ושמדובר בסה"כ במספר קטן של נפילים, משהו כמו 15-20 נפילים ושכנראה רובם נמצאים בישראל. מי לדעתכם צודק והאם יהיה ניתן למצוא נפיל אשר נמצא בחו"ל שבנתיים לא חיפשו בכלל נפילים בחו"ל אלא רק בארץ. תודה מראש לעונים.
 

vagz

New member
תשובה

יש המון נפילים אופציונאליים זה כן אבל כל הנפילים אופציונאליים זה מה שנוח ניסה לאסוף אנשים שהDNA דומה פחות או יותר למפתח שהיה לו, בעיקרון אפשר להניח שיש לא מעט נפילים, לא משהו שאפשר לפחות להציג את כולם בסדרה בנוסף כמובן שיכול להיות נפילים בחו"ל כי יתכן ששני אנשים שיש בהם את הDNA הכמעט תואם היגרו לחו"ל ושם נולד להם ילד עם DNA מתאים לדוג'
 

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif נוח חיפש אנשים עם DNA כמה שיותר זהה

למפתח והביא אותם לכמ"ג.
 
נכון אבל אני מדבר על מה שקרה אחרי שמצא

את צורי ואז הוא הסיר את השדה אנרגיה ואז צורי ביקש שהמחשב תראה לו כמה נפילים יש. השאלה שלי האם יש כמות גדולה של נפילים או רק 15-20 נפילים?
 

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש המוני נפילים

תחשוב שהנפילים הגיעו בתקופת האדם הקדמון ואז התחילו להתרבות עם האדם הרגיל, זה אומר אלפי דורות של צאצאי נפילים. משהו כזה: ^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ וכן הלאה... רק שלא כולם נושאים את ה-דנ"א המדויק של הנפילים בעלי הכוחות.
 

TheBlackParade

New member
אני חושבת שהוא שואב מאנשים הורמונים

שמשאירים אותו צעיר והאנשים שהוא שאב מהם,מזדקנים מהר יותר. לא יודעת להסביר את זה
 
למעלה