סקר(
7)

glory the god

New member
סקר(../images/Emo58.gif7)

יש לשאלה הזאת שני חלקים: א)במקרה שפיית' מתה(חס וחלילה) אז איזה אחת מהקוטלות הפוטנצילאיות לדעתכם תיבחר להיות הקוטלת הבאה? ב)מי לדעתכם הכי מתאימה להיות הקוטלת הבאה?(סתם דמות, לא צריכה להיות קוטלת פוטנציאלית) הנה התשובות שלי: א)אמנדה(זאת שנלחמה עם הערפד בתיכון סאנידייל בערב, והיא גם באה לבאפי לייעוץ) או קנדי. כי אמנדה היא בעצם יותר חזקה מכל הקוטלות הפוטנציאליות האחרות שם, היא הרגה ערפד לבד וזה היה כשעוד היו לה המון נביאים(של הר"ר)שנלחמו איתה וגם אותם היא די חיסלה... בטח כולם יגידו קנדי, אבל היא לא הכי חזקה משם, היא פשוט אוהבת להפגין ולהשוויץ בכוח שלי. מבחינה פיזית אמנדה הכי מתאימה להיות קוטלת ומבחינה נפשית קנדי. ב)די קשה...אני לא יודעת, אני אחשוב על זה...

IDOffryn

New member
לדעתי../images/Emo58.gif7 שודר...

א. אם פיית' תמות(ואני מקווה שזה לא יקרה. אם בכלל יהיה ממנה איזשהו סימן ברקע..) אז נראה לי שאמנדה כי היא באמת הכי חזקה או וי או רונה כי הם חמודות ואני מקווה שלא קנדי.. אני לא אוהב אותה..!!!! ב.הייתי רוצה לראות את אניה כקוטלת ערפדים!!

glory the god

New member
../images/Emo58.gif7גם אני שונאת

את קנדי! היא כל כך עיצבנה אותי מ7x15. אני קוטלת הערפדים, חחח יהיה מעניין!

../images/Emo58.gif 7

לא רוצה את קנדי בתור קוטלת היא עולה לי על העצבים! אמנדה חמודה, אבל מולי הבריטית שולתת! הצביעו מולי בתור הקוטלת הבאה! (כמובן כמובן שאני בעד שפיית' לא תמות...)

ספוילר 7 מה ששודר

אוקי, אני בעד או מולי או (מצטערת) שחומת העור ההיא, העיקר לא קנדי מההתחלה שנאתי אותה (גרר ארג) מי היא חושבת את עצמה נכנסת לסקוביז ככה... ואולי דוון דווקא, או ווילו שזה יהיה הכי שוסריות:]

astrix

New member
ספויילר 7 שודר

אני בעד הזאתי שלא מדברת אנגלית(לא זוכר איך קוראים לה) ככה יהיה לה תירוץ טוב למה לא להקשיב לצופה שלה. ובקשר לקנדי - אנשים תתגברו על זה, אם ווילו יכולה להתקדם הלאה, אז גם אתם יכולים לנסות.

astrix

New member
אם כבר סקר....../images/Emo58.gif 7 מה ששודר

אז הנה עוד אחד. אם אתם זוכרים בבפרק הראשון הראשון הופיע בדמותם של כל הביג באדים מכל העונות,ואחרי הפרק הנ"ל הוא השתמש רק בשניים מהם(וורן ודרוסילה) אז השאלה שלי היא מי הייתם רוצים לראות שוב (מהחבורה הנ"ל) בתור הראשון: (ובבקשה בלי ספויילרים לפרקים שלא שודרו עדיין) 1)המאסטר 2)ראש-העיר 3)אדם 4)גלורי אני אישית הייתי רוצה לראות את גלורי שוב, אבל ראש-העיר גם טוב. עופר.

לiלה

New member
ראש העיר!!!!!!!!!!!!!!!!

הרע הכי טוב אי פעם! אני מתה על ראש העיר!

ספאפית

New member
בקשר לסקר הראשון ../images/Emo58.gif7 שודר

בעונה האחרונה התחלתי ממש לאהוב את דון, לכן הייתי רוצה לראות אותה בתור הקוטלת הבאה. ובקשר לסקר השני, ברור שאת ראש העיר!!! ויש לי עוד סקר:
אנג'ל
6 באפי איזה שד ידידותי אתם הכי אוהבים, לורן (השד הירוק מאנג'ל) או קלם (החבר המקומט של ספייק מבאפי)? אני אוהבת את קלם! הוא כזה חמוד....

bewiched

New member
ספןיילר 7-תשובה-

לא זוכרת איך קוראים לה אבל זו שישנה בחדר עם ווילו(מתאימות ביחד לא?....) השאר פשוט פחדניות מידי וקלולסיות

../images/Emo58.gif7

למי שאמר להתגבר על זה שטארה מתה וווילו צריכה להתקדם אז: 1. מה לעשות קשה לי להתגבר... 2. קנדי ממש מעצבנת אותי בלי קשר לווילו, היא פשוט שתלטנית ונדחפת... דאון ממש השפרה עונה הזאת ואני אפילו מתחילה לראות אותה באור חיובי... עדין מולי שולטת! אוקי סקר חדש ספוילר אנג'ל 3 מי יותר מעצבן דאון עונה6 או קונר?

bewiched

New member
../images/Emo58.gifספויילר 7-

אני דווקא אוהבת את זו שניבחרה. היא חמודה. אהבתי אותה וקצט חשדתי כבר כשהיא באה את באפי וסיפרה לה שהיא הרביצה לבנים. אני בעד שכבר ילמדו אותה, שכבר יצרפו אותה לסקוביס

למעלה