סקר

mohaza

New member
סקר../images/Emo53.gif

מועצת התלמידים מבקשת התייחסות לרעיון של קיום יום כיף לסיום השנה, שיכלול פעילות ספורטיבית במדסיה, בבריכה ובקולנוע. (מיועד לשוחרי טכני חיפה). מה דעדכם על כך

ismeir

New member
כול עוד על חשבון יום לימודים....

ולא על יום חופש...כרגיל.....אז בכיף!!!

mohaza

New member
לismeir

אם אתה יכול אז תכנס בבקשה לבלוג ותצביע, תודה

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif שאלה קטנה.

למה כשאומרים יום כיף תמיד חייב להיות מעורב בזה ספורט ? או פעילות ספורטיבית ? בעע. הממ לא יודעת. אין דעה. נמנעת או משהו :X רק שזה יהיה על חשבון יום לימודים [רצוי יום שלישי
] ולא כמו הטיול מחר בבסיס שמכריחים אותנו ללכת אליו וזה מ2 ועוד יש לנו מחר מבחן משווה בלשון. את הדעות שלי על זה אני אשמור לעצמי. עדיף. *נו הייתי צריכה לפרוק את זה איפשהו*

mohaza

New member
לG othiC A nGeL

את יודעת שאת לא חייבת לשחק כדורגל נגיד, אלא סתם משהו כיף (פשוט אין לי דוגמא עכשיו חח), ואני עדיין צריך שתצביעי בסקר, כדי לדעת אם המועצה צריכה בכלל להתחיל לעבוד על כל הנושא של היום כיף.

freakmiky

New member
על חשבון לימודים?

אם זה על חשבון לימודים, אז סבבה. רצוי מאוד יום ראשון או שני. ושלא יהיה בטעות לימודים לפני/אחרי ה"יום כיף".

mohaza

New member
תשובה

אנחנו עדיין לא יודעים, אנחנו עושים את הסקר הזה כדי לראות אם בכלל יש בשיל מי (חח) לעשות את זה, ואתה יכול להיות בטוח שננסה לעשות את כל המאמצים כדי שזה לא יהיה בחופש!!

ismeir

New member
אם זה יהיה בחופש.....

אז זה כבר לא יקרא יופ כיף.... ודרך אגב איך אני מצביע ניסיתי שם וקצת הסתבכתי חח...

mohaza

New member
ל ismeir

חחחח, זה ממש לא מסובך, חחחח אתה נכנס לבלוג ובוחר אחת מן האפשרויות (תלחץ על אחד מן העיגולים )ולאחר מכן אתה לוחץ שלח. וזהו בעצם.....

ismeir

New member
../images/Emo166.gif : - ) ../images/Emo166.gif

"על אחד מן העיגולים...." חחחח איך אתה מתייחס אליי כמו למפגר,
פשוט לא היתה לי את האפשרות של ה"שלח" לא יודע למה... קיצר: תודה הצבעתי בעד!

mohaza

New member
חחח: ismeir../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחח, זה היה בצחוק חחחחחחחחחחח

mohaza

New member
מממייייככככאאאאלללללללל

ממההה אאאמממררתתתייי ללךךךך בבבככיייתתתההה!!!!??!!!! אני עדיין לא יודע, אני עושה את הסקר הזה כדי לראות אם בכלל היום כיף הזה יהיה!!!! מה ככה??

למעלה