סקר

maya124

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לא יכולה לחכות כבררר!!!!! אני מזה מתרגשתת!!!!!!!

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ואני מתרגשת בטירוףףף! ../images/Emo13.gif

yaki123

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כנ"ל../images/Emo7.gifזה לא הוגן

נצל"ש קטנטן - ראיתי את הספיישל של ג'טיקס ואמא שלי בידיוק קפלה כביסה.. בקיצר היא אומרת שחואן נראה כמו ילד בגלל התספורת
בעע

לכי תביני אמהות ../images/Emo4.gif

ארררג אני רוצה ללכת מהמחשב אבל הכלב שלי בידיוק מאחורי ותזוזה קטנה עם הכיסא והוא נמעךךך והוא פשוט החליט לשבת ולהסתלבט שם ארררג.

חחחחחח אז תזיזי אותו קצת!איזה

חמודדדדד!איזה סוג הואאאאאא?בן כמה הואאא?איך קוראים לו?חחח יו אני מרגישה שוטרת בתחנת משטרה כבר עשיתי לך תחקיר חחחח! לי גם זה קרה אבל לי יש כלבה בגדול העולם:היא גולדן כנעני מעורב... והיא בת 4!!!היא מה זה חמודהההההה אהההההה וקוראים לה בוני!

קוראים לו האפיי

הוא פינצ'ר מעורב כנראה עם דאקל הוא בכלל הצבעים שחור חום לבן בלונד.. הוא בן 8 חודשים
עכשיו הוא עושה חפירות ארכיאולוגיות - מנסה לחפור ברצפה.. מקודם הוא עשה בדיקה בטחונית בשמיכה שלו לבדוק שלא שמו שם פצצה או שמחבל לא מסתתר שם... אבל שראיתי שישי עם מיכל היה הכי מצחיק הוא נשכב על השטיח בסלון ואמא שלי כמעט מעכה אותו היא לא שמה לב אליו ולהגנתה אמרה "הוא משתלב בצבעים של השטיח" מסכן הוא צרח
עכשיו הוא שוב פעם מנסה להתחשמל

למעלה