סקר

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
סקר../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

האם בגן/צהרון של ילדכם רואים טלויזיה? וידאו? אודה לכם על כל תשובה

איליטה

New member
הלוואי ויכולתי להגיד לך בוודאות

אבל, לפי מה שהגננת אומרת לא רואים טלויזיה. הגן כעקרון הוא עד אחת ויש אפשרות לצהרון. אני יודעת שבין השעה 13:00-14:00 הם רואים טלויזיה ואח"כ אמורים ללכת לישון. הבן שלי נשאר עד 13:00 ולכן אין לי עוד פרטים. אילה

לאה_מ

New member
לא רואים טלויזיה, לשמחתי.

יש בגן מכשיר טלויזיה שמחובר לוידאו, אבל הוא בשימוש לעתים רחוקות בלבד.

G a l i 11

New member
בגן של בני בארץ

נהגו לראות סרטי וידאו (הגננות בתחילת השנה אמרו שלא, אבל הילדים סיפרו שכן...). בד"כ זה היה בשעות הצהריים ולא לפני. בארה"ב (לפחות עד כמה שאני מכירה9 פשוט אין מושג כזה של טלויזיה בגן ובטח לא לראות טלויזיה/וידאו בגן ואני מאד מרוצה מכך.

נעה גל

New member
אצלנו -

אין טלבזיה בגן של הבן שלי (גילאי שנתיים-שלוש). אצל הבת שלי (גן חובה) יש טלבזיה ואני יודעת בוודאות שפותחים אותה רק מ- 15:00 כך שזה ממש לא היסטרי.

כרמית מ.

New member
כן, לצערי

מהגן של גילאי שנתיים וחצי - שלוש וחצי, יש טלויזיה ווידאו. השנה הם צופים מעט, בעיקר בשעות שלאחר מנוחת צהרים (אחרי 15:00), כך שזה לא נורא. רואים לפעמים הופ ולפעמים קלטות. מה שמפריע לי זה קלטות שילדים מביאים מהבית. מישהו יכול להסביר לי, למה ילד בכור בן 3 (בשנה שעברה) מביא קלטת של הארי פוטר? למה ילדים בני 4 צריכים לראות קטנטנות??? איפה שיקול הדעת של ההורים? והמטפלות לא תמיד יודעות/עירניות לסנן (זו שעה שהגננת לא נמצאת. כשהיתה, דווקא ראיתי אותה מחליפה קלטת נוראית, נדמה לי על "דני שובבני"). הבת שלי כל כך מכורה, שהחלטנו שהמתנה הכי מוצלחת ליום הולדתה תהיה קלטת (כמובן, מאלו שנראו לי יותר מוצלחות) - אבל לשמחתי, בבית הם צופים מעט מאד בטלויזיה, כך שזה מאזן.

ריניני

New member
אצלנו בגן אין מכשיר טלויזיה

(גן לבני שנתיים - שלוש+), ולא נראה לי שחסר למישהו.

vbev

New member
אצל בני בגן אין וזה היה גם שיקול

בבחירת הגן ראיתי כמה גנים שהילדים יושבים רואים טלויזיה כל אחד לכיוון אחר והגננות בנתים מדברות (וזה היה כאשר באתי להתרשם מגן) נורא לא רציתי גן עם טלויזיה כי נראה לי ברגע שיש טלויזיה הגננות שולחות את הילדים לצפות במקום להפעיל אותם.

הילהל

New member
וידאו בלבד

וגם זה לא כל יום ולמעט מאוד זמן (חצי שעה מקסימום). הוידאו ממוקם בחדר הסנסומוטורי (חדר גדול עם כל מיני כריות ובדים ומשטחים) והרבה פעמים בוידאו יש קלטת של מוזיקה והילדים בקושי מתייחסים לתמונות - משתוללים להנאתם.

ravivsc

New member
כן. אחרי שחוזרים מהחצר

ולפני שאוכלים כדי להרגיע את האדרנלין

יש אצלנו טלוזיה ווידאו..

שמופעלים לחצי שעה אחרי שהילדים קמים אחרי הצהרים מהשינה ועד שגומרים לארגן את החדר,מי שלא רוצה לצפות הולך לשחק במירפסת,זה לא בא על חשבון ההפעלה של הילדים. שלך חנה גונן

ענבל30

New member
יש בגן מכשיר וידאו...

השימוש בו הוא בעיקר לימים קרים וסוערים או לפעילויות מיוחדות. אין לי בעיה עם זה.

בגן של בתי בשנה שעברה

ראו וידאו קצר (כ 15 דקות) של תוכנית לילדים (דוקא טובה) שהוקלטה מהטלויזיה רק בימי שישי בצהרים, לפני שהלכו הביתה. (אנחנו גרים באנגליה).

anat30g

New member
יש טלויזיה

עם כבלים, ללא וידאו... בשנה שעברה היה וידאו והיה למכשיר שימוש בעיקר בימים של חורף, השנה בהעדר וידאו משתמשים בו פחות. טלויזיה ווידאו יכולים להיות כלי מעולה בגן כשמשתמשים בו נכון, ככה שאני לא פוסלת אותם על הסף, ביחוד כשהשימוש במכשיר נעשה בקמצנות. בזמנו בגן של הבת שלי (היום כבר בבי"ס) היו משתמשים בפרקים של "פרפר נחמד" לפתוח ולסגור נושאים לימודיים בגן. בגלל השימוש הקמצני במכשיר - הילדים היו נלהבים מאוד מהחוויה השונה.

למעלה