סקר:

mikebrant78

New member
סקר:../images/Emo41.gif

למי מכם מייק ברנט הוא הזמר האהוב והערץ עליהם יותר מכל זמר אחר? ומי מעריץ את מייק ברנט באותה מידה כמו שהוא מעריץ זמר/ת אחרים?

מיכל שמ

New member
בשבילי הוא הזמר האהוב והנערץ יותר

מכל זמר אחר . יש עוד אחרים שאני אוהבת לשמוע אבל זו הערצה אחרת .

laveeg

New member
לאלעד ,קודם כל ../images/Emo49.gif ../images/Emo27.gif

באשר לשאלתך ... כאחד שגדר על כל סיגנונות המוזיקה מכל הזמנים ובעיק שנות השמונים. מייק ברנט היה אהוב עליי מאוד כמו שאר הלהקות וזמרים שבעיקר אהבתי . כמו:,SHPANDAU BALET,U2,THE WATHER BOYS,MEN AT WORK,VISAGHE ועוד רבים וטובים . אך בשנתיים האחרונות זה "רק" מייק ברנט ללא עוררין
אני שומע המון מוזיקה שהיא קודם מייק ואחר כך את האחרים. בברכה גולן MIKE BRANT
NO 1 EVER

laveeg

New member
בשנתיים האחרונות זה רק מייק...

אני מאז שאני ילד שומע המון המון מוזיקה (דבר שאני מודה שפגע בי בלימודים אני פשוט הייתי חולה
מוזיקה פשוט אין איך לתאר זאת בכתב) . מייק ברנט אהבתי מאוד תמיד, אך בשנתיים האחרונות זה...קודם מייק ואחר כך האהבות האחרות שלי במוזיקה!!!
גולן

טוב אז אצלי זה הולך ככה...

אני אוהבת שירים ישנים אוהבת להקות ישנות כל דור ילדי הפרחים חח וכו' רוק אנ רול כל התקופה הזאת זה מבחינתי ההיסטוריה הגדולה של המוזיקה ולדעתי משנות ה-80 פחות או יותר המוזיקה התחילה לההרס בייחוד המוזזיקה של היום שאני כל כך לא בקיאה ולא יודעת מה הולך ממש מרוב שזה צורם לי באוזן...... ומייק ברנט זה משהוו אחר פשוט....מבחינתי הוא הזמר האהוב עליי ביותר מכולם פשוט כי אני אישית מתחברת אליו הכי הרבה להכל מה שהוא נותן מעצמו החיצוניות שלו הקול הזה וגם הריקודים חח אז מבחינתי הוא מס' 1 ואני ממש לא מעריצה אותו באותה מידה שאני מעריצה אחרים כי זה גם סגנון שונה וגם מייק פשוט מיוחד במינו וזהו :) מור

אצלי...

זה רק מייק.... אני אוהבת עוד כמה שירים של אחרים אבל אין זמר שאני אוהבת את כל השירים שלו כמו אצל מייק....מייק מס 1 אצלי!!!!!

mikebrant78

New member
מור שלום לך,

בדברייך את משקפת היטב את תחושותיי, יפה מאד. אלעד.

Dis Lui

New member
בשבילי מייק ואלביס../images/Emo70.gif ת-מ-י-ד../images/Emo70.gif

laveeg

New member
מה מושך יותר את הבנות אצל מייק ../images/Emo35.gif

זה שהוא היה חתיך לא נורמלי
או גם וגם יופי ואיכויות אחרות שניחן בהם מייק ברנט
מעניין לדעת...

אני....

מעריצה אותו קודם בגלל השירים והקול המדהימים שלו!!!! ואחר כך בגלל היופי והתנועות שהוא היה עושה....חחחח אין מה לעשות התנועות שהוא עשה מושכות הרבה בנות.....

yoram415

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo23.gifבשבילי מייק ברנט...

הוא ראשית זמר עם איכויות ענקיות... זמר מרגש מאוד עם קול חודר ומצמרר... הישראלי היחיד שהצליח בעולם... אני מעריץ אותו בתור זמר.. אבל יש להקות שאני מעריץ גם...

וואיי שאלה קשה מאוד...

אבל כמו שההיא שם אמרה בסרט "מזל ששמעתי את מייק לפני שראיתי אותו" כאילו אני שמעתי קודם את השיר לס מואה טמה ואח"כ את קי סורה והתאהבתי בקול שלו קול שחודר לאנשים אבל ביחד עם זאת מרגיע חח קשה להסביר בכל אופן קודם הקול שלו אח"כ איך שהוא נראה ואז באים התנועות שאין עליהם חחחח ואלעד-בכייף טוב לדעת שמישהו מרגיש כמוני חח מור:)

למעלה