סקר

Netta79

New member
סקר../images/Emo41.gif

בעקבות יום האין נישואין שלי ובעקבות התגובות והשיחות כאן ... תהיתי ... האם יום הגירושין שלכן / שלכם היה יום שמח - שחיכיתם לו , או יום עצוב , שקיוויתם שלא יגיע ?
~נטע

אצלי היה יצאת מצרים ../images/Emo13.gif

חיכיתי לו בקוצר רוח עם חששות שמע לא יופיע בטקס מתן הגט אבל הוא הגיע והכי נהנתי לשמוע אותו " והרי את מותרת לכל איש" חחחחחחחח היה לו קשה להגיד את המילים עד שננזף ע"י הרב

ליאל212

New member
ואצלי הוא לא הגיע 3 פעמים למתן הגט

וביום הגט גם נעלם וכבר הרבנים התלבשו ורצו ללכת כל אחד לדרכו, אחרי תחנונים רבים מצידי והסבר על המצב והתמשכות ההליכים הם הסכימו להשאר עוד קצת ופתאום הוא הופיע ונתן לי גט לאחר כמעט 5 שנים של ...לא רוצה להזכר. שכחתי. פוףףף נעלמו ה-5 שנים של הליכי גירושין האלו מחיי אבל היום אני כבר 3 שנים אחרי והכל נשכח עבר ותם.

סי גל

New member
ביום הגירושין שלי

1. האחיות שלי טסו לתאילנד (בלעדי כמובן) 2. דפקו לי את האוטו 3. הלכתי לשתות קפה עם חברה (העדה שלי ) כשיצאנו מהרבנות 4. אחרי חודשיים נופש חופש בסיני . אחחחח סיני סיני

Netta79

New member
../images/Emo8.gif סיגל

אז הגט היה סתם עוד משהו בדרך ....

יום הגירושין שלי../images/Emo88.gif

בהחלט חיכיתי לו, גך גם הגרוש. כשהכל נגמר, וזה לקח כמה שעות טובות, הרגשתי הקלה עצומה, הוא היה עם חיוך מאוזן לאוזן. לא שמחתי אבל גם לא הייתי עצובה. הייתה הרגשה של סוף פרק, התחלה חדשה. הייתה הרגשה קלה של כישלון, שלא הצלחתי להחזיק את הזוגיות הזאת, אבל היום בדיעבד אני יודעת שלא הייתה ממש זוגיות, בכל אופן לא בשנתיים-שלוש האחרונות. שנינו מיד שלחנו SMSים, הוא לחברה שלו דאז ואני לידיד נפש שלי. אחותי הסיעה אותנו לשם וחזרה וכל הנסיעה דיברנו, צחקנו והיה נחמד. גם לשם וגם חזרה.

Netta79

New member
אמא בריבוע

נשמע מעולה ...את נשמעת שלמה - אני מקנאה ( בפירגון כמובן
) גם אני והאקס צחקנו , אכלנו יחד, הוא לקח אותי והחזיר ואפילו יצאנו לצהריים יחד - אנחנו עדיין אוהבים אחד את השני ובגלל זה זה כל- כך קשה... ~נטע

ליל סדר

יום הגירושין שלי היה יום שמח במובן השקט של המילה, יום שעשה סדר והציב את המצב האמיתי שלנו באופן רשמי ויצוגי. חשתי שקט והקלה לאחר שיצאתי משם.

יום שמח

קשה לי להגיד. חיכיתי ליום הזה שנים רבות, הוא הגיע אחרי יזע ודמעות. אבל הוא גרם לילדים שלי להתפרק כל אחד בדרכו הוא.

אוהווו איך הילדים מתפרקים לכל החיים

היום לאחר שנים רבות מאז הגירושין אני יכולה להעיד שהגרושין לילדים מאוד מזיקים וגורמים להם סבל רב בדרך, אם החיים קשים, להם החיים קשים כפליים וזאת מתוך עובדות הסטארט שלהם לחיים נמוך מהסטארט של ילדים למשפחות שלמות עם בטחון עצמי וכלכלי.

רחלי228

New member
יום "כבד"

ניסינו לשנות האופי בעזרת הומור וציניות. לא הייתה ציפיה גדולה, גם לא הקלה. משהו לא ברור היה שם. אולי עצב על מערכת שהתפרקה.

יום מאוד מאוד מצחיק

כבר היינו פרודים מלא זמן עם הסכם חתום,ככה שהשואו ברבנות כבר לא ממש שינה כלום,רק היה משעשע לשנינו,חוויה שלא תישכח במהרה

אייל 401

New member
הסטנד אפ הכי טוב בעיר

כמעט עצרו אותנו על זילות בית הדין התפוצצנו מצחוק במיוחד הציחיקו הגרביים של העדים מטעם (עד הביצים כמעט ) בגדול יום סטנדרטי שהסתיים בארוחה טובה במיסעדה . אולי עוד תאריך לא משמעותי לזכור .

Netta79

New member
אייל

גם לנו היה קטעים בבית הדין , יצאנו לצהריים והם התקשרו בהיסטריה שנחזור מהר אחרת הם הולכים לנו ... ואח''כ באמת היה קשה לא לצחוק ... אבל זה לא סותר את הבכי של אח''כ... ~נטע

אייל 401

New member
זה היה אחרי שנתיים של לא ביחד

לאמור שלא היתה צביטה .......לא יהיה אמיתי. לספר שלא הבטתי אחורה על השנים היפות ...לא יהיה במקום . זה היה מתוך החלטה משותפת לכן היה קל .האקט עצמו לא השאיר רשמים חוץ מספירת מלאי של 12!!!!!!!!פרזיטים אוכליחינם סביבינו.

למעלה