סקר

צ ל י ל 8

New member
סקר ../images/Emo41.gif

מה אתם עושים כשאתה צריכים ספר לעבודה רביעית? 1. קונים מראש את הספר 2. חורשים על המפצלת שמפילה אותו עד שמשיגים לבד 3. חורשים על המפלצת עד שנמאס ואז קונים בכל זאת 4. מדלגים על מיקסוס הסקיל אם זה ספק יקר ו/או נדיר 5. כל אפשרות אחרת-פירוט בפורום

Hasselblad

New member
1-3

בעיקרון תלוי בסקיל... אבל בגדול חלק צדתי.. חלק קניתי... ורק על MW30 ויתרתי

מ י ל ר

New member
MW30 זה סכנת נפשות

בחיים לא עבד לי ספר של 50% על הפעם הראשונה (ולפעמים גם לא השנייה ולא השלישית) לקנות כזה דבר יקר עם סיכוי של... 50%.. פחד אלוהים.

מ י ל ר

New member
בהתחלה שלי זה היה 1

אחרי זה, הסיפור נהפך ל-3 כמה חפשתי אחר BB20 ו-MW20, זה פשוט לא עבד, אחרי חודש התייאשתי, חודש של חיפושים ולא התקדמתי לשום מקום, הלכתי וקניתי את הספרים, התחזקתי והמשכתי לי במשחק.

צ ל י ל 8

New member
התשובה שלי היא בעיקר 1

לרוב אני אוהבת שיש לי את הספר עוד הרבה לפני שאני זקוקה לו
כמה רמות קודםאני דואגת לחפש אותו, ואם אני מוצאת בזול, במקרה או שלא במקרה, אני מעדיפה לקנות ולדעת שכשאצטרך הוא יהיה שם. הספיק לי פעם אחת לחפש BE20 בכרישים. הייתי שם עד שהתייאשתי (ביטלו לי סקילים מלא פעמים) ובסוף קניתי במחיר ממוצע (הספר השני עבד לי). אני מנסה את כוחי בצבים, אבל לא בגלל שאני צריכה MW20 (כי עד שאני אעלה את הסקיל הזה יקח עוד מלא מלא רמות) אלא כדי למכור אותו.

מ י ל ר

New member
את מעדימה למכור MW20 במקום להשתמש בו?

אני קניתי ספר של MW20 ב-80 מיל והוא לא עבד, ואז מיחד אחרי זה קניתי שוב MW20 ב-75 מיל, התפללתי לאלים הקדמונים - והספר עבד, וככה לבאותה תקופה גמרתי את הכסף שלי, אבל זה פשוט חיזק אותי פלאים!! (יום אחרי זה קיבלנו עוד SP ריסט ואז מיקססתי את ה-MW ל-19 נקודות.) MW20 זה אדיר.

צ ל י ל 8

New member
לגבי MW.... יש עוד כ"כ הרבה רמות עד שאני

אצטרך אותו. ל-BM יש סקילים הרבה יותר "שווים" מאשר MW. MW מעלים רק ברמה 150+ או משהו כזה... כך שכן, עד שאני אישית אצטרך את הספר הזה המחיר שלו יירד...

מ י ל ר

New member
אני חושב שאת טועה

MW זה לא סקיל שממקססים במכה אפילו 2-3 נקודות בודדות בסקיל יחזקו אותך אין בן אדם שלא צריך אחוזים, כול המשחק עובד עכשיו על אחוזים MW10 מביא 5% לכול הסטטים, MW20 מביא 10% לכול הסטטים. כולם צריכים את זה, זה משפר המון. לדעתי כדאי לך לדחוף שם נקודות על הדרך שאת עולה רמות.

yonVata

New member
האמת שאין לי תשובה חד משמעית...

תלוי ברמת הקושי למצוא את הסקייל בוק... אם הוא נמכר במחיר סביר אני אעדיף לקנות, אם הוא נמכר ב50 מיל לאחד עם 50% הצלחה אעדיף לנסות לחפש קודם

miss_t

New member
עוד לא הגעתי לרמה שאני יכולה לענות על השאלה

אבל- נראה לי ש-2 נכון עבורי, אמנם לא בחרישה, אבל אצא לבילוי שם עד שימאס ואעבור לדברים אחרים.... ואז שוב.... וגם 5- אשאל חברים ואתעדכן אם מישהו מצא ואנסה לקנות בהנחת חבר מועדון או להציע ציוד/ספר/סקרולים שברשותי ואוכל להחליפם בתמורת הספר שאותו אני צריכה. אחרון אבל הכי פחות חושבת שיקרה- שילוב של 2+5+1- אנסה לעבור ערוצים במקום בו אני יודעת שהספר נופל ואחפש לקנות- וזאת אחרי התייאשות מהנושא.

למעלה