סקר

pompii

New member
סקר../images/Emo41.gif../images/Emo166.gif../images/Emo42.gif

כמה שאלות קצרות, מקווה שתגיבו
1. למי יש את העיניים הכי יפות? א.רונה ב.גידי ג. דורון ד. נתי 2.לאיזה גבר יש את התספורת הכי יפה? א.גידי ב. דורון ג. אבנר ד. אלי 3. לאיזו אישה יש את התספורת הכי יפה? א. רונה ב. מאיה ג. ענת ד. סמדר 4. לאיזה גבר יש את הגוף הכי יפה? א. דורון ב. גידי ג. אבנר 5. לאיזו אישה יש את הגוף הכי יפה? א. רונה ב. סמדר ג.כלנית 6. צבע השיער הכי יפה? א. רונה ב.סמדר ג.ספיר 7. מי הזוג הכי יפה מבחינה חיצונית? א. רונה
דורון ב. מאיה
גידי ג. גידי
כלנית ד. סמדר
דורון 8.בנות- את מי הייתן מביאות הביתה ואמא היתה הכי אוהבת? א. אבנר ב.גידי ג.דורון ד.אלי(אם אמא שלך משוגעת) זהו, אלה השאלות, תהנו, השקעתי אה?

תשובות לסקר החמוד......

1. העניים הכי יפות מתחלקות בין רונה לגידי אבל אם היו שמים לי אקדח לראש (מה הקשר?!) אז הייתי בוחרת בגידי....... 2.התספורת הולכת בעניים עצומות לגידי וזה לא בגלל שאיני משוחדת אליו... זה פושט בגלל ששלו זה הכי נורמלי.... 3.לאף אחת מהן אין תספורת יפה ת´אמת אהבתי יותר את של כלנית חבל שלא שמת אותה... 4.אוי ומותק גוף???? נו ובטח היית צריכה לכתוב: א.גידי ב.גידי ג.גידי....אוי איך צרחתי כשראיתי אותו היו בפרק ראו לו ת´תחתונים (מאצ´טונים) אוי איזה מאמי איזה כוסון!!!!!!!!! 5.הגוף הייתי נותנת לכלנית הרי לרונה יש גוף קצת גברי(ניבה לא להתנפל) סמדר יש גוף חמדל´ה כזה אבל כלנית לוקחת אותה ובגדול! 6.הצבע שיער זה של סמדר!!! 7.סמדר ודורון זוג שנראה מזה מתאים גם באופי וגם ביופי...

נוני 17

New member
תשובות לסקר../images/Emo70.gif

לרונה יש עינים הכי יפות, לגידי יש התסופרת הכי יפה, למאיה יש את התסופרת הכי יפה, לגידי יש את הגוף הכי יפה, לכלנית יש גוף הכי יפה, לרונה יש הצבע השיער הכי יפה, גידי ומאיה הזוג הכי יפה, גידי.

משעמממממממממממם לי....

1- גידי 2- גידי 3- סמדר 4- דורון 5- כלנית 6- סמדר 7- גידי וכלנית 8- גידי

שאלה חשובה לא קשורה לשרשור!

כבר יצא לכם להביא כוכבים מלחיי האהבה לכאן לפורום? קישורים לשרשור יועילו

casperit

New member
אז ככה:

1.ב 2.ב 3.ד 4.ב 5.ג 6.ג (סתם נמאס לי משחור וזה נלך על הבלונדה) 7.ג 8.ג יעל (סקר נחמד!)

pompii

New member
טוב נו גם אני אכתוב../images/Emo13.gif

1.אין כמו העיניים של רונה! חבל לכם על הזמממן! 2.כמובן שגידי לוקח את התספורת הכי יפה... 3. מאיה לוקחת היא את התספורת הכי יפה. 4.לדורון יש את הגוף הכי יפה. לגידי אין כזה גוף הוא רזה כזה... 5.כלנית אני חושבת בעלת הגוף הכי יפה כי רונה סוס(סליחה ניבה) וסמדר סתם מגעילולה. 6.לרונה יש את צבע השיער הכי יפה. 7.רונה ודורון הזוג הכי מושלם והכי יפה מבחינה חיצונית 8. לא, לא גידי, דורון!!! אמא שלי תתאהב בו על ההתחלה

../images/Emo41.gif../images/Emo166.gif תשובותיי: ../images/Emo166.gif../images/Emo41.gif

1. לרונה יש את העיניים הכי יפות, ובמקום השני - לנתי. 2. בחירה קשה... "אין תגובה". 3. סמדר
4. מי אני שאבחר? 5. סמדר
6. סמדר
7. סמדר -
-> דורון.

תשובות...

1. עיניים הכי יפות התלבטתי בין גידי רונה ונתי אבל בסוף החלטתי רונה 2. תספורת אבנר כמובן (איכס נראה לכם?) ברור שגידי. :) 3. מאיה 4. גידיייייי 5. כלנית 6. רונה 7. מאיה וגידי 8. גידי

עזית1

New member
תשובות לסקר

העיניים הכי יפות לרונה התספורת הכי יפה לגידי התספורת הכי יפה לסמדר הגוף הגברי הכי יפה גידי הגוף הנשי הכי יפה כלנית צבע שיער הכי יפה לרונה הזוג הכי יפה רונה ודורון כמובן!!! אמר שלי היתה אוהבת את דורון כמובן גן אני!!

Shani5

New member
אממ אז ככה

1. עיניים הכי יפות- חד משמעי רונה יש לה עיניים מדהימות... 2. תספורת הכי יפה לבן ניתן לגידי. 3. תספורת הכי יפה לבת אממ ענת.. חחחחחחחחחח סתם מאיה אני חושבת 4. גוף הכי יפה לבן אממ שאלה קשה לאיזה בן בסדרה יש את הגוף הכי יפה... אין לי מושג שאלה הבאה.. (אני מקווה שהבנתם שאני מדברת בציניות והתשובה ברורה מאליו- גידו´ש החתיך) 5. גוף הכי יפה לבת לכלנית אני חושבת 6. צבע שיער אממ סמדר נראה לי למרות שהצבע קצת סתמי כזה 7. הזוג הכי יפה- כלנית וגידי. 8. אממ אמא שלי היתה הכי אוהבת או את גידי או את דורון נראה לי את גידי...

Snitch

New member
סקר טוב... תשובות: ../images/Emo88.gif

עיניים הכי יפות- רונה.
תספורת-בנים: גידי.
תספורת-בנות: אתי. סתם... סמדר
בנים-גוף: גידי או דורון.
בנות-גוף: כלנית או סמדר.
צבע שיער הכי יפה: רונה.
הזוג הכי יפה: מאיה וגידי.
מתי אטלס

אז ככה...........

1.ד.נתי 2.ד.אלי 3.ב.מאיה 4.ב.גידי 5.ג.כלנית 6.ג.ספיר 7.ב.מאיה וגיגי 8.ב.גידי

ByTheWay

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ת!

1. נתי (חולה עליו!). 2. גידי. 3. מאיה (הייתה לי גם תספורת כזאת עד לא מזמן). 4. גידי (ארררר, גידי בלי חולצה). 5. כלנית. 6. סמדר. 7. מאיה
גידי. 8. גידי (מאמי......)

ofirosh

New member
תשובות

1. רונה וגם גידי (כאילו דה ספרי לי על זההההה) 2.אלי נראה לי 3.רונה 4.גידי (דורון סורי אבל אין מה לעשות) 5.רונהההההההההה באמת..... משהו כאן חוזר על עצמו...... 6.רונה רונה רונה 7.נו באמת אין שאלה כמובן וכמובן שדורון ורונה המושלמיםםםםםםםם 8. אמממממממ לא יודעת

Magi¢ Girl

New member
בלע. ../images/Emo3.gif

1. רונה 2. גידי 3. לוידעת. לאף אחת... 4. דורון ו/או גידי 5. כלנית. 6. רונה 7. יאאאק... גידי וכלנית...
גידי ומאיה. 8. גידי או אלי

הסקר הקרוע

1. לגידי. אמממ בעצם לנתי. אמממ בעצם לרונהלה. אויש... שאלה קשששהההה 2.אבנר!!!!!!!!! כמובן!!! (סתאאם.... באההההה.... לאבנר - NOT. של דורון נראה לי.) 3.מאיה, אבל גם של ענת מדליקה (עליה, לא על כל אחת כמובן). ואגב התספורת של סמדר, היא נראית יותר שווה במציאות, כיעל. ולגבי מאיה, היא מזעזעת במציאות ומקסימה בסדרה (התספורת, לא מאיה) 4.שאלה לא פירית. כי אני נאלצת להגיד אבנר. אבל דורון הכי סקסי, וזה יותר חשוב מרוחב הכתפיים 5.כלנית 6.רוווווננננננננהההההההה - הג´ינג´ית מנצחת. תמיד. 7. מאיה וגידי. צעירים יפים וחסרי מנוח..... 8.ד ו ר ו ן (אבל אולי אני משוחדת) יצאתי פעם עם מישהו תואם אלימרקו, וההורים שלי כמעט העיפו אותי מהבית ונידו אותי מהירושה (לא של היקב, אבל של הגזלן של אבא´שלי) אחלא סקר, פומפי

נטלי ב

New member
מה אתם מטורפים???!

למיכל קפטה יש את הגוף הכי פצצתי בסדרה.....מבחינת הכול! איך אפשר לשכוח את זה..... נטלי

למעלה