סקר!

punktx

New member
סקר!../images/Emo41.gif../images/Emo130.gif

מה אתם אומרים על ההתמסחרות של הפאנק (או יותר נכון פאנק פופ ואמו)? כלומר הכניסה שלו לאמטיוי ודומותיה... - בזכות זה התחלתם לשמוע פאנק? - שונאים את זה? - אדישים? - אוהבים? אני מתה מרעב ! סהר

^NB^

New member
:x

א. לא ב. כן ג. לא ד. יש לזה את היתרון שלו. *הערה: אימו זה לא חייב להיות ממוסחר

xero1

New member
אוי

- ניראה לי שכן, התחלתי עם אמו, עברתי לפאנק-רוק - לא - מממ - אוהב? אה... אין לי בעיה לשמוע את זה, לא שונא.

OPERATi0N_iVY

New member
אמו = EMO כאילו?

אז אימו זאת לא תוצאה של מסחור... זה סגנון שונה לגמרי, מוזיקה רגשנית כזאת (EMOTIONAL), וגם הסגנון הזה מתחלק לכמה תת-סגנונות. מאחורי כל החרא הזה עומדת גם איזה אידאולוגיה מפגרת. להקות אימו זה להקות כמו JULIANA THEORY, GET UP KIDS, MOSS ICON, JAWBREAKER, HOT WATER MUSIC ועוד... אני לא אוהב אימו, אבל XERO1 איזה להקות היית שומע?

xero1

New member
אה.. לא אמרתי שאני שומע emo

יש לי כמה להקות emo במחשב, מידי פעם, אם יש זמן, שומעים... Recover, the get up kids, alkaline trio , blink

punk

New member
אני שומע

את גט אפ קידס אבל הם נשמאים כמו פאנק רוק או פופאנק אני בכלל לא מבדיל בין אמו לפאנקרוק נשמע לי אותו דבר

MoonSoFast

New member
זה כי אתה סקייטר מאאגניב

"הקן זה לא ספורטק..." די יא סקייטר מאאאאגניב שכמוך... יוווו גומבוש איזה קול וקשוח אתה! מגניב שכמוך!

MoonSoFast

New member
אמא שלך...גרררר

.....מזכיר לך משהו????? אני לא פריקית. לא רוצה להיות פריקית ולא רציתי! רק הערסים קוראים לי ככה! גומבושהוא סקייטר מאאאאאאאגניב..... ד"ש מליטווין!!!!!!! סתם גומבוש אח שלך יותר חמוד ממך!

punk

New member
וואללה דומה לי (המבין יבין)

כן מה את כותבת על המכנסיים אני פריקית

MoonSoFast

New member
שתוק

זה לא אני רשמתי וזה לא יורד בכביסה.... ואני לא פריקית. פריק=מוזר אני לא מוזרה מוזר זה אלו עם הקעקועים עם הפירסינגים בכל מקום! פריקים... ואח שלך עדיין יותר שווה ממך

HelloweeN

New member
את פוזרית

או emo kid , מבחינתי זה ופריקים מתלהבים בני 14 עם חולצות של קורן זה אותו חרא.

MoonSoFast

New member
אני בחיים

לא אלבש חולצה של קורן ואני לא חושבת את עצמי לפריקית כי אני באמת לא מוזרה ולא שום פוזרית כי אם הייתי רוצה להיות וואנאבי ופריקית אין בעיה....הולכים ל"תומר" או משהו כזה קונים חולצה מאגניבה כזו של קורן או בלינד אבל חולצה באמת קשוחה כזו וצובעים חצי שיער בירוק זרחן והשני בורוד.... אנדסטוד? ואח של "פאנק" הרבהההההההה יותר שווה ממנו למרות שהוא פצוע

HelloweeN

New member
אני רואה שהנדידה בין פורום לפורום

בלינק <-->מטאל משתלמת לך, כי כושר ההעתקה שלך השתפר פלאים.. וזאת למרות בכל פורום יש לך דעה אחרת (בפורום מטאל את שונאת בלינק), ובפורום הזה את שונאת מטאל....

MoonSoFast

New member
מה?

לא אמרתי שאני שונאת מטאל רק שאני לא מאגניבה שאני אלך עם חולצות כאלו שוות... איזה כושר העתקה תסביר לי? ולא אני לא שונאת את בלינק...אין לי דעה עליהם...רק על הדפוק הזה....PUNK....הוא עומו(זה בכוונה עם ע´)...ואני חייבת לו מכות דחוף..הוא פשוט מתלהב מעצמושהוא מאגניב, יודע להיות סקייטר שווה כזה....ואמנםכןלקחתי את התספורת מברשת וכל מיני כאלו מ"גם אני פענקיסת" מאחד הטאג ליינים של הפורום....

on drugs orange

New member
גם להקות צריכות להרוויח כסף

אין לי שום בעיה עם זה.. תקנו אותי אם אני טובה אבל המוזיקה זה מה שחשוב לא?

~BLINK182_gurl~

New member
שאלה טובה....

האמת- חלק מההתמסחרות עוזרת.... לא בטוח שהייתי מתחילה לשמוע פאנק אם לא הייתי שומעת קודם את אופספרינג ואז את בלינק וכו´.... אז יש לזה (כמו לכל דבר) יתרונות וחסרונות- אחרי שאתה מכיר להקות ממוסחרות יותר אתה מכיר עוד להקות, טובות יותר- אבל זה מתחיל רוב בפעמים בלהקות הממוסחרות (תקנו אותי אם זה לא נכון...) ואני לא לא אשמע להקה רק בגלל שהיא ממוסחרת! אם היא בכל זאת טובה אני אשמע אותה... למרות שבדרך כלל הם לא.... the hell with it....

למעלה