סקר

faery18

New member
סקר../images/Emo36.gif../images/Emo140.gif

איזה דמות היית מחזיר לסדרה? איזו דמות בחיים לא היית מחזיר לסדרה? איזו דמות אהובה עלייך? איזו דמות שנואה עלייך? מי הכי חתיך הורס בסדרה? מי הכי יפה שווה ומהממת בסדרה? למי לדעתכם מהשחקנים מגיע ליזכות בטקס האמי הבא? ושאלה אחרונה: איך הייתם מעדיפים את סטפני-עם הפיאה הבלונדינית או בלי?

rachelMcfadden

New member
אני../images/Emo9.gif

איזה דמות היית מחזיר לסדרה
טיילור ובקי
איזו דמות בחיים לא היית מחזיר לסדרה
קימברלי ושילה
איזו דמות אהובה עלייך
אמבר
איזו דמות שנואה עלייך
כרגע אלה רידג' וקייטלין, אבל כל יום נוספים עוד לרשימה הזאת
מי הכי חתיך הורס בסדרה
דיקן
ותומאס
מי הכי יפה שווה ומהממת בסדרה
אמבר
למי לדעתכם מהשחקנים מגיע ליזכות בטקס האמי הבא
אמבר
ושאלה אחרונה: איך הייתם מעדיפים את סטפני-עם הפיאה הבלונדינית או בלי
עם הפיאה, למרות שכבר התרגלתי בלי *תודו שהתשובות שלי היו צפויות
*

faery18

New member
אני אענה ראשונה../images/Emo66.gif

הייתי מחזירה לסדרה את טיילור(המהממת) בחיים לא הייתי מחזירה לסדרה את שילה(שהרגה את טיילור המסכנה) אמבר היא בהחלט הדמות האהובה עליי
כל כך טובה יפה מצחיקה ומתוקה! לפי דעתי לסוזן פלנארי מגיע ליזכות בטקס האמי הבא היא באמת יודעת לשחק יפה. אני אישית הייתי מעדיפה את סטפני הבלונדינית...D-:

ani88

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo143.gif../images/Emo144.gif../images/Emo147.gifתשובות

איזה דמות היית מחזיר לסדרה? לורן איזו דמות בחיים לא היית מחזיר לסדרה? מורגן איזו דמות אהובה עלייך? ברוק איזו דמות שנואה עלייך?מאסימו מי הכי חתיך הורס בסדרה? תומאס מי הכי יפה שווה ומהממת בסדרה?ברוק למי לדעתכם מהשחקנים מגיע ליזכות בטקס האמי הבא? קק"ל ושאלה אחרונה: איך הייתם מעדיפים את סטפני-עם הפיאה הבלונדינית או בלי? לא כל כך משנה לי

שלי

איזו דמות היית מחזיר לסידרה? סי-ג'י (ולא בשנים בהם היה שמנמנן ומרושע.... אלא כשהתחבר לריק. הוא מ-ה-מ-ם! או אולי טיילור ולא בגלל שאני אוהבת אותה (להפך) בגלל שאני רוצה שרידג' יעמוד מול הבחירה הגורלית ברוק או טיילור ואם שובב הוא יבחר בטיילור אני מציעה לברוק לשכוח את המנייאק ולזנק על דיקן הכי מהר שאפשר.... איזו דמות בחיים לא היית מחזיר לסידרה? בינתיים אני לא מצליחה לזכור דמויות כ"כ מעצבנות שלא בא לי שיחזרו... דמות אהובה- ברוק!... סאלי ואולי אפילו ניק ופלישיה (כן,כן פלישיה). דמות שנואה- די אמבר.. היא מתחילה לעצבן. וכמובן רידג' שעבר מהפך אישי נוראי.... הכי חתיך הורס- אמממ דיקן, ריק, ניק... תומאס די שווה וכמובן כמו שהזכרתי מקודם- סי-ג'י שוב אליי! הכי שווה ומהממת- ברוק, אוף קורס. למי מגיע לזכות באמי- סאלי... חחחחחחח סטפני- עם הפיאה... היא נראית כמו סבתא זפתה עם הקצוץ הלבן....

238

New member
אני

בס"ד הייתי מחזירה את: סי ג'יי ,לורן,ושילה. בחיים לא הייתי מחזירה: קימברלי(NEED I SAY MORE?),טיילור(היא היתה כ"כ משעממת,שפשוט חבל"ז), מורגן. דמות אהובה:ברוק כמובן,ניק,דיקן, וגם כל הספקטרים:סאלי,ת'ורן,דרלה,קלארק. דמות שנואה: רידג'. דמות מיותרת:ג'קי,מאסימו,ברידג'ט,ריק,קייטלין,סמי,והקטור. החתיך הכי ה ו ר ס: דיקן,ניק,תומאס,וגם ת'ורן הכי יפה: כרגע-ברוק,אין לה בכלל תחרות.פעם זו היתה טיילור,אבל ברוך שפטרנו. האמי הולך ל.... סאלי ספקטרה!(ואם לא לה,אז לסטפני,או לניק) בלי הפיאה היא פשוט נראית כמו המרשעת שהיא באמת...

NOA N1

New member
תשובות לבוחן

1.סי.גיי- אהוב לבי אני שומרת לו אמונים 2.ביילי החבר של פירס- לא סבלתי אותו 3.סטפני!!!!!! אין עליה 4.קייטלין ורידג 5.דיקן הפצצות 6.ברוק למרות שאני חושבת שטיילור הייתה האישה הכי יפה 7.סטפני כמובן אני חולה על המשחק שלה 8. בלי פאה

faery18

New member
אוי אני רואה ששכחתי לענות על כמה

שאלות...אז אני אענה שוב: הייתי מחזירה את טיילור המהממת בחיים לא הייתי מחזירה את שילה הרעה שהרגה את טיילור הדמות האהובה עליי היא אמבר המתוקה!!! הדמות השנואה עליי היא קייטלין עם הלסת הענקית שגנבה לאמבר היפה והחמודה את ריק! הכי חתיך בסדרה זה דיקן וריק לדעתי(דיקן יותר) הכי יפה שווה ומהממת בסדרה הייתה טיילור והיום אמבר לדעתי מגיע לסוזן פלאנרי ליזכות בטקס האמי הבא כי היא מאוד מוכשרת אני אישית הייתי מעדיפה את סטפני כבלונדינית... מקווה שהפעם לא שכחתי שום שאלה בדרך ביוש!

הדס123

New member
תשובות:

איזה דמות היית מחזיר לסדרה? דונה לוגן. איזו דמות בחיים לא היית מחזיר לסדרה? ברידג'ית. איזו דמות אהובה עלייך? ברוקי המקסימה. איזו דמות שנואה עלייך? קייטלין הקרציה. מי הכי חתיך הורס בסדרה? דיקן. מי הכי יפה שווה ומהממת בסדרה? הייתה טיילור, כרגע ברוק. למי לדעתכם מהשחקנים מגיע ליזכות בטקס האמי הבא? קתרין קתרין קתרין!!! ושאלה אחרונה: איך הייתם מעדיפים את סטפני-עם הפיאה הבלונדינית או בלי? בהחלט בלי! זה לא בלונדיני זה לבן...

girlontop

New member
תורי לענות!

1. איזה דמות היית מחזיר לסדרה? סבתא לוגן. אופס, בעצם היא מתה אז אני אלך על טריש, המזכירה המיתולוגית של פורסטר - מה קרה לה באמת? 2. איזו דמות בחיים לא היית מחזיר לסדרה? מייסי, כי היא גם ככה תמות עוד פעם וחבל להריץ את בובי איקס מניו-יורק ללוס-אנג'לס כל שני וחמישי. 3. איזו דמות אהובה עלייך? קייטלין
4. איזו דמות שנואה עלייך? סטפני, הפרה הזקנה. 5. מי הכי חתיך הורס בסדרה? מאסימו, כמובן. הורסססססס. 6. מי הכי יפה שווה ומהממת בסדרה? נו, ברור שקייטלין! 7. למי לדעתכם מהשחקנים מגיע ליזכות בטקס האמי הבא? קיילה ורון
8. איך הייתם מעדיפים את סטפני-עם הפיאה הבלונדינית או בלי? מעדיפה אותה מתה.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

טלי?? הכל בסדר שם? חחחחחחחחח העיקר שעכשיו אני יודעת שזה לא ברצינות חחח...אחרת הייתי באמת מתחילה לדאוג

גם אני...../images/Emo9.gif

מחזירה לסידרה: גלאדיס!!!! עם חוזה והכל. ושילה. לא הייתי מחזירה: קימברלי, טיילור (נשבר מהיותה "יעני" מושלמת). שנואה עליי: קייטלין (ביג סורפרייז), וריק. חתיך הורס: אין לי כל כך, למרות שבזמן אחרון שמתי עין על רידג' והלוק המזדקן שלו... שווה ומהממת: ברוק (מה שלא יגידו עליה) ומייגן. לזכות באמי: סטפני (שתישמר המסורת), ברוק, אמבר, רידג', ת'ורן... בקיצור כמעט כולם חוץ מקייטלין (שונאת אותה!!!!) סטפני: כמו עכשיו.

לינה18

New member
התשובות שלי

הייתי מחזירה את שילה,לורן(כדי שתהיה עם אריק) מייסי(כדי שתפריד בין דרלה לת'ורן) ואת קימברלי איך שהיא היתה בהתחלה. בחיים לא הייתי מחזירה את טיילור(מהסיבות הברורות). אני הכי אוהבת את ברוק, ריג' ואמבר.את ריק לעתים רחוקות(תלוי איך הוא מיתנהג כלפי אמבר). אני תמיד שנאתי ואשנא את סטפני. היא מרושעת מדיי כלפי ברוק וכרגע גם כלפי אמבר. פעם זאת גם היתה טיילור, אבל ברוך שפטרנו. גם קייטלין די מעצבנת. הכי חתיך הורס-בעיניי תמיד ריג'. לפעמים גם דיקן וריק. הכי יפה שווה ומהממת(וכל מילה מיותרת):ברוק. למי מגיע לזכות באמי? לקתרין, רון, אדריאן, לסלי, שון, וסוזן(למרות הכול היא שחקנית מצויינת ורק בזכות טלי שמתי לב לכך בזמן האחרון). אני בהחלט מעדיפה את סטפני איך שהיא היתה קודם-עם הפאה.

sashkashurik

New member
תשובות שלי:

איזה דמות היית מחזיר לסידרה? - ג'יימס וורויק!!!
איזה דמות בחיים לא היית מחזיר לסידרה? - סטורם לוגן! איזו דמות אהובה עליך? - יש הרבה - תומאס, דיקן, סטפני, לא יודעת במי לבחור. איזו דמות שנואה עליך? - זה משתנה, אבל כרגע אין כל-כך. מי הכי חתיך הורס בסידרה? - תומאס, אלא מי?
מי הכי יפה שווה ומהממת בסידרה? - המממ, קשה להחליט. כנראה שברוק באמת. למי לדעתכם מהשחקנים מגיע לזכות בטקס האמי הבא? - אולי סטפני?
איך הייתם מעדיפים את סטפני - עם הפיאה הבלונדינית או בלי? - התרגלתי אליה כמו שהיא, אז בלי.

למעלה