סקר

רמה 6

New member
סקר../images/Emo35.gif

1. מי לפי דעתכם יותר מכוער: אבנר, דורו, עמרם? 2. מי יותר חתיך: אבנר, אלי מרקו, גידי? 3. את מי אתם הכי אוהבים בסידרה( גם בנים וגם בנות)? הערה: תודו שאבנר מכוער אבל יש לו תמונות טובות. יש לו קול קוקסינלי אבל בסך הכל הוא בסדר. יש לו גוף יפה. בבקשה תשרשרו תמונות של אלי מרקו(מתי אטלס) וגידי(יהודה לוי). חולה עלכם רמה 6

abca

New member
יש להכניס נושא להודעה

2. כמו שגידי אמר: "טוב, פה אני לא יכול לשפוט". 3. אני הכי אוהב את סמדר ובמקום השני את יונתן.

תגובה

הכי יפה הוא אבנר - הוא דוגמן וגם יונתן . עמרם איכככככ גידי חמוד. רונה הכי יפה בעצם גלית

Rotem999

New member
לדעתי...

1. עמרם בהחלט לוקח בגדול בקטגורית המכוערים... בלי תחרות אפילו...
2. מי הכי חתיך זו שאלה קשה... לדעתי גידי נראה הכי טוב בפנים, אבל לאבנר יש גוף פצצה!! 3. אני אישית הכי אוהבת בסדרה את רונה... היא מתוקה..

תשובותיי!

היי....הנה: 1. מי לפי דעתכם יותר מכוער: אבנר, דורו, עמרם? תשובה: מי הכי מכוער? נראה לי עמרם, כי גיל פרנק לא הכי יפה, אבל עדיין יש בו משהו יפה, אז הייתי בוחרת בעמרם הזה... 2. מי יותר חתיך: אבנר, אלי מרקו, גידי? מי הכי חתיך? ממה שאני ראיתי במו עייני ---> גידי (יהודה לוי), אבל לעומר יש גוף בסדר דווקא...הוא מזה גבוה. 3. את מי אתם הכי אוהבים בסידרה( גם בנים וגם בנות) מי אני הכי אוהבת? ממש קשה לדעת- קודם כל, מהבנות: סופי צדקה. מהבנים: אמ...אולי...אוף, זה קשה יותר. הייתי אומרת- יהודה לוי וגיל פרנק (איזה סקסי!!!!) - ניבה קלזון

pompii

New member
תגובה

1. אבנר בטח לא הכי מכוער, עמרם הרבה יותר מכוער ממנו, הרי עמרם נראה כמו שבלול ודורון יש בו משהו סקסי הוא לא חתיך ולא יפה אבל הוא גבר כזה 2. גידי בטוח הכי יפה למרות שגם אבנר יפה וגידי נראה נחמד, גידי מכניס את כולם לכיס הפצפון 3. אני הכי אוהבת את רונה, גידי ודורון לא כי הם שחקנים טובים כי הם פשוט חמודים כאלה ויש להם תפקיד של אנשים נחמדים.

BaM BaM

New member
לדעתי

1. הכי מכוער...עמרם
2. הכי חתיך? לא ממש מעניין אותי. אם כבר כוסית: גלית 3. יונתן אלי וגלית

עדן*

New member
שלום לכולם

אז דבר ראשון אני חדשה בפורום . והצתרפתי כי זה נראה לי אחלה פורום! אז הכי מכוער זה עמרם אבנר הכי יפה.. והדמות הכי האהובה עלי זו סמדר. כמה שהיא רעה היא גם מאוד חכמה ומצליחה לסובב שם את כולם! באמת יעל הדר שחקנית טובה מאוד! דרך אגב משהו יודע בת כמה היא??? אוהבת עדן.

pצצה 007

New member
הנה

1.דורון 2.גידי ההורס! 3.אני אוהבת את יונתן, רונה, שלומית ומאיה

דנדוש383

New member
לדעתי...

1.שלושתם מכוערים בטירוף!!! 2.גידי חתיך בטירוף!!! 3.מאיה ויונתן

dmoran

New member
הרי זה ברור ש......................

דורון שלי הוא הכי יפה מכולם, הכי סקסי הכי מושלם והכי הכי הכי מדהים! דורון אני
אותך

תגובה ../images/Emo88.gif

1. עמרם ממש מכוער. הוא ניראה ממש סוטה מין וחוצ מיזה מזה המשקפיים שהצמידו לו לפרצוף... והשפתיים כל הזמן רטובות כמו כלב רחוב
2. גידי ממש ממש חמוד. יש לו עיניים שאפשר לטבוע בתוכן מרוב כחול כחול... במקרה אני גם מצילה. 3. THE BEST בעיניי היא סמדר. היא הארומה בקפה הכוככבים של הירח היא הסטאר של הסידרה בלעדיה כלום לא היה מעניין... ביי

hill_e

New member
קבלו תגובה וגם בקשה מכם:../images/Emo92.gif

סתם למי שלא יודע גיל בר סלע (יותם) ויהודה לוי היו ביחד בלהקת השכנים של צ´יץ לפני בערך 5 שנים. אני הייתי גם אבל שתי מחזורים אחריהם. בכל אופן, אין ספק שפעם גיל בר סלע היה חתיך הורס (אנחנו היינו גרים באותה שכונה), וכל הבנות היו דלוקות עליו מלא חברות שלי וגם אני פעם הייתי. ויהודה לוי שהיה בזמנו החבר של יעל בר זוהר, היה ממש לא נראה טוב, היה כזה רזה עם קוקו ארוך, כמו ילד רחוב כזה. אבל היום, יהודה לוי פצצה וגיל אחרי הפצצה. לדעתי בכל אופן, גיל שמן פלאים (היה נורא רזה פעם), ובכל אופן לדעתי הוא לא שחקן טוב בכלל (אפילו מזעזע!!) ויהודה לוי שחקן טוב, אם תחשבו על זה קצת תבינו שהוא שחקן מאוד טוב. כבר אמרתי בעבר שכלנית השחקנית הכי טובה. לגבי רונה אני ממש לא אוהבת את היופי שלה. כלנית מאוד יפה לדעתי, ואת סמדר אני מאוד אוהבת גם. בכל אופן- מי חשב לעזעזל שאלי מרקו חתיך????? עכשיו רק שתדעו שקיבלתי ג´וב חדש, ואני עובדת רק ערבים, וגם ימי שישי בצהרים- ולכן מתחילת החודש לא ראיתי לחיי האבה וכנראה לעולם לא אצליח לראות!!! האם מישהו מקליט את הסדרה מדי יום ביומו?? וגר בסביבת גוש דן ויכול להלוות לי את הקסטות??? please!! תודה, הילי.

למעלה