סקר

RaZiK4

New member
סקר../images/Emo3.gif

קודם כל, תכתבו איזה צבע אתם הכי אוהבים בנושא של ההודעה שאתם עונים לזה
[ראיתי בשרשור אחד בפורום סקרים ושאלונים
] עכשיו תענו על הסקר [**לקוח מפוקום סקרים ושאלונים, הורדתי 2 שאלות והוספתי אחת
**]: 1. אתה מעריץ מישהו? 2.להקה אהובה? 3.צבע אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? 7.אתה מאוהב עכשיו? 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? 11. ים או בריכה? 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. 13.קעקועים? 14.צבע שער?? 15..צבע שער שהיית רוצה?. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? 18..בנותת...בקיני או שלם? 19.ספורט או עקבים? 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? 22.מה הדבר האחרון שעשית? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? 25.מישהו אחרון שראית אותו? 26. מהי הקללה האהובה עליכם?

RaZiK4

New member
ירוק../images/Emo3.gif עונה

1. אתה מעריץ מישהו? אם אפשר לקרוא לזה ככה 2.להקה אהובה? "בלאק אייד פיז", "הדורבנים" 3.צבע אהוב? ירוק 4.מאכל אהוב? ג'חנון, מלאווח 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? אין 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ לא
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצוב 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין, רוצה בסנטר ובאוזן למעלה 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? שחור 15..צבע שער שהיית רוצה?. לבן
חשבתי על לצבוע ללבן ולעשות פסים-שחור-לבן
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית, ספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? כתום, שחור, כחול 18..בנותת...בקיני או שלם? לבנות? ביקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? טיאנטי לא, פוקס ולי קופר מבחינתי זה אותו דבר. 22.מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על השאלה הקודמת?!
23.מישהו אחרון שרבת איתו? כנראה שאחותי
אבל לא זוכר 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? לא זוכר 25.מישהו אחרון שראית אותו? אחותי 26. מהי הקללה האהובה עליכם? כוסעמק

ורוד../images/Emo3.gif עונה../images/Emo192.gif

1.אתה מעריץ מישהו? כע 2.להקה אהובה? אין 3.צבע אהוב? ורוד 0.0 ואני לא פקאצהה :[ זה פשוט צבע יפה:] 4.מאכל אהוב?מלאווח 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?אין 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו?לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?.. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[לא 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצוב 11. ים או בריכה?בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.אין 13.קעקועים?אין 14.צבע שער??חום 15..צבע שער שהיית רוצה?.שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?מתימטיקה ותנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? 18..בנותת...בקיני או שלם?בקיני.. ושלם כמו של מאיה ב"גו אנדר"
19.ספורט או עקבים?עקבים 20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם?כן 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?טיאנטי-חולצות ליקופר-ג'ינסים 22.מה הדבר האחרון שעשית?נשמתי 23.מישהו אחרון שרבת איתו?חברה שלי 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?אמא 25.מישהו אחרון שראית אותו?אמא 26. מהי הקללה האהובה עליכם?פאקקק

Effoliation

New member
שחור\כתום, עונה../images/Emo210.gif

1. אתה מעריץ מישהו? לא מעריצה. מעריכה וחושבת שהוא חתיך-עברי לידר. כנ"ל קרן פלס [בלי הקטע של ה"חתיך"] וורד פלדמן.
2.להקה אהובה? היהודים, לינקין, סימפל.
3.צבע אהוב? שחור\כתום
4.מאכל אהוב? אממ. חולה על מקרונים.
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? דג?
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן +.
7.אתה מאוהב עכשיו? אני חושבת שכן. אבל אני מנסה לדחיק את זה כי אני שונאת את זה.
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא.
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ אממ.. לא בדיוק מה.. אבל זה בטח היה.. הרבה.
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? שמחה ועצובה יחדווה.
11. ים או בריכה? לשחות-בריכה. ללכת סתם בכיף שלי לאנשהו בקיץ-ים.
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין, לצערי.
13.קעקועים? נאפ.
14.צבע שער?? חום כהה עם גווני שמש מקדימה.. [לא ממש בולטים, וזה מה שיפה בהם. הם נראים טבעיים.] וקצוות "אדומות" פחח אעלק אדומות.. כתומות.
15..צבע שער שהיית רוצה?. אני מרוצה
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה וספרות.
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, כתום.
18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני.
19.ספורט או עקבים? ספורט.
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא.. מה אני.. כלב בן יפונה??
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? טנט.
22.מה הדבר האחרון שעשית? שמעתי את ההתוודות של ידיד שלי.. ש.. דלוק עד מחבב אותי.
23.מישהו אחרון שרבת איתו? הדס, חברה שלי. השלמנו.
24.מישהו אחרון שנישקת אותו? איתמר.
25.מישהו אחרון שראית אותו? דניאללל
26. מהי הקללה האהובה עליכם? זיבי!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ortali91

New member
כתום+סגול עונה../images/Emo60.gif

1. אתה מעריץ מישהו?יאפ 2.להקה אהובה?אין.. 3.צבע אהוב?^^ 4.מאכל אהוב?צ'יפסס 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?אחי..
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן זו לא מילה
7.אתה מאוהב עכשיו?לא נראה לי.. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?חח לא 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[כן..לפרט?
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???ברורר שעצובה
11. ים או בריכה?שניהם
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.אין 13.קעקועים?אין 14.צבע שער??חום-שטני 15..צבע שער שהיית רוצה?.שלי
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?אנגלית הכי נורמלי.. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?שחור,לבן,וכחול נראה לי 18..בנותת...בקיני או שלם?ברור שבקיני
19.ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם?לא! 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית?ראיתי המסור :| -סרט פסיכופתי בהחלט! חח אבל מומלץ
23.מישהו אחרון שרבת איתו?נראה לי אחי.. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?פווווו לא זוכרת
25.מישהו אחרון שראית אותו?אחותי.. 26. מהי הקללה האהובה עליכם?"פטריה סתומה"
חח סתם..לא עולה לי..

ח0חו0ית1

New member
כחול

1. אתה מעריץ מישהו? אהא 2.להקה אהובה? אינסקטופוביה 3.צבע אהוב? כחול 4.מאכל אהוב? פיצה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? אין 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? אמרתי שלא
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ לא 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצובה 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? חום 15..צבע שער שהיית רוצה?. טוב לי ככה 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? ממטיקה ספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? כחול שחור לבן 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?טיאנטי 22.מה הדבר האחרון שעשית? מיצמצתי 23.מישהו אחרון שרבת איתו? וואו זה היה מזמן
24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אמאD: 25.מישהו אחרון שראית אותו? אחותי 26. מהי הקללה האהובה עליכם? חרא (נחשב?)

N0 far

New member
טורקיז (נראלי../images/Emo12.gif) עונה..

1. אתה מעריץ מישהו? נייט 2.להקה אהובה? מממ 3.צבע אהוב? טורקיז- אני חושבת.. 4.מאכל אהוב? פיצהה
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? יש לדודה שלי 2 כלבים ותוכי ואני כל היום שורצת אצלה
אז..
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן
7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ לא
אבל אכלתי המון
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצוב [
] 11. ים או בריכה? תלוי מתי.. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. יש לי 3 חורים באוזן
13.קעקועים? לא 14.צבע שער??שחור 15..צבע שער שהיית רוצה?. ^^ 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אני לא מסתדרת עם אפח'ד 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, גוונים של כחול/תכלת.. 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני 19.ספורט או עקבים? תלוי למה.. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? חח לא
לפני שזה התחיל קניתי כפכפים
אז לא רציתי גם אותם
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT & FOX 22.מה הדבר האחרון שעשית? הדלקתי מאוורר (בנוסף למזגן
) 23.מישהו אחרון שרבת איתו? לא זוכרת
24.מישהו אחרון שנישקת אותו?סבתא שלי
25.מישהו אחרון שראית אותו? הבן של החבר של דודה שלי
26. מהי הקללה האהובה עליכם? פאק, כוסעמק, טיפש/דפוק(
)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאדום../images/Emo216.gif

1.אתה מעריץ מישהו? יאפ 2.להקה אהובה? אוונסנס, משינה 3.צבע אהוב? אדום 4.מאכל אהוב? האוכל של סבתא 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? חתולה 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן..אבל אחרי שסבתא שלי נכנסת אליו הוא מסודר לאיזה 5 דקות 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ בערך..לפרט? 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???
11. ים או בריכה? לא יודעת, תלוי 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? חום 15..צבע שער שהיית רוצה?. ממ 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית, תנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, לבן, כחול 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT 22.מה הדבר האחרון שעשית? אפצ'י 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אמממ..בטח אח שלי 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אחותי 25.מישהו אחרון שראית אותו? אחים שלי 26. מהי הקללה האהובה עליכם? מכוער

שחור, כחול, ירוק וסגול../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

1. אתה מעריץ מישהו? יעלי
אפשר להגיד שאני 'מעריצה' אותה.. אבל לא יודעת. הערצה תמיד ניראתה לי מילה מוזרה.. לא יודעת למה
2.להקה אהובה? AFI ואוונסנס 3.צבע אהוב? ^^ 4.מאכל אהוב? פיצה
למרות שאני כרגע לא אוכלת:( דיאטות זה בלע. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא.. אבל חלמתי הלילה שיש לי נמלת-מחמד
יכול להיות שלאט לאט אני מאבדת את השפיות?XD 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן+ 7.אתה מאוהב עכשיו? לא ממש 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? -- 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ אני זוכרת!!!!! טונה וסלט
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצוב. מאד. דאמט. 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא, אבל אני חושקת בכמה כאלו.. 13.קעקועים? נופ 14.צבע שער?? חום-אדום
15..צבע שער שהיית רוצה?. להבהיר את השיער שלי קצת.. כמו שהיה פעם ליעל וללינדזי לוהאאאאן. אבל אין לי כוח וזה גם עולה מלא
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית-למרות שגם זה בע, וספרות
אני אוהבת לקבל 97 *גאהבעצמי* 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור ועוד מלאמלא. 18..בנותת...בקיני או שלם? אם היה לי גוף לביקיני.. 19.ספורט או עקבים? יעלסטאר-עוד להיט מסמדריט! סתם, רק אולסטאר
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא
בעיני הן גם ממש מכוערות XD 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT 22.מה הדבר האחרון שעשית? ראיתי סוס מי וידה 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אמא שלי >< שתיכחד. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? פרטי, לא? 25.מישהו אחרון שראית אותו? איזה ניסוח שאלות גרוע XD המ.. אמא שלי >< שתיכחד. 26. מהי הקללה האהובה עליכם? משהו כמו.. "חתיכת מכשפה, יא שטן! כמו איזה גמל זורעת הרס וחורבן! חתיכת דבילית חסרת שליטה עצמית!" מה שקובי קילל את ריקי במשחק החיים XD אין לי כוח לבדוק אם זה הניסוח המדויק.

N0 far

New member
תפסיקי כבר../images/Emo123.gif

לרשום נופ* זה מעצבן
כל פעם אני חושבת שאת אומרת ת'שם שלי(יאני רק מקצרת..) ואני מנסה להבין איך אני קשורה לזה

psycho360

New member
ג'ינג'י

1. אתה מעריץ מישהו? תגדיר מעריץ. 2.להקה אהובה? Jimmy eat world fortminor korn אקיצר החתימה ש'לי 3.צבע אהוב? כתום\אדום 4.מאכל אהוב? שוקולד D: 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? חתלתולון 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? תלוי מאוד במצברוח 7.אתה מאוהב עכשיו? בבן אדם? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? ... 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ בבוקר נשנשתי רוגעלך ואח"ך שניצל וספגטי [בצהריים] 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצוב 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. היו 13.קעקועים? חינה ומתפוצ'יפס 14.צבע שער?? חום-שחור וקצת קצת קצת פסים בלונדיניים [קצוות בלונדיניות?] ששרדו את הגזירה 15..צבע שער שהיית רוצה?. ג'ינג'י.. אולי בלונדיני לגמריי.. אולי שחור לגמריי.. חשבתי גם על אדום עם שחור בקצוות.. ואחרי זה חשבתי על אדום עם בלונדיני בקצוות.. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית ותנ"ך
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? אין דבר כזה 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני 19.ספורט או עקבים? ליום יום? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? שונאת 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT 22.מה הדבר האחרון שעשית? ראיתי נמלטים 23.מישהו אחרון שרבת איתו? שניה אני אזכר..חברה שלי נראהלי 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אבא 25.מישהו אחרון שראית אותו? אתמול חברה שלי 26. מהי הקללה האהובה עליכם? אהמ... קסה
ח זה ביפנית.. הכי שווה לקלל בכל מקום באוטובוס ברכבת ליד ההורים.. אף אחד לא מבין
וקסה זה כמו לעזאזל או שיט או פאק.. נו דבר כזה כשצועקים כשמשהו לא הולך..נראה לי שזה לעזאזל.. כה.. זה לעזאזל

psycho360

New member
אה ואם התלבטתם למה רציתי לצבוע לאדו

לאדום אז זה אחרי שראית אותה

כחולצהובאדום

1. אתה מעריץ מישהו?
לא אוהבת את המילה הזאת 2.להקה אהובה?אין 3.צבע אהוב?בנושא^ 4.מאכל אהוב?ספגטייייייייייייייי
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?חתול 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??בד"כ.. באמצע :) 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?^^ 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )) על האש
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? הפי הפי הפי 11. ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא 13.קעקועים?לא 14.צבע שער??חום 15..צבע שער שהיית רוצה?.
שמחה ממה שיש 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?מממממ..כולם נחמדים :) 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? חום חום..חום ? 18..בנותת...בקיני או שלם? שלם 19.ספורט או עקבים?ספורט
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?חח אפחת מהחברות 22.מה הדבר האחרון שעשית?ניתוח משפטים בלשון ?
23.מישהו אחרון שראית אותו?משפחה 24. מהי הקללה האהובה עליכם?חילזון ספירלה
למרות שזאת לא קללה

../images/Emo94.gifצהוב הכי שולט../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

1. אתה מעריץ מישהו? אולי מעריכה :) את נינט. אבל רק במוסיקה שהיא עושה
2.להקה אהובה? RBD ?
3.צבע אהוב? צהוב
הכי משמח אותי ! ! !
4.מאכל אהוב? נו אלא מה ? פיצה
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? כלבי החמוד שמחליף לי את רינגו שלי :) ושמו בישראל שבי
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן
בגלל אחי 7.אתה מאוהב עכשיו? לא, מה אני צריכה בעיות ?? :] 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ לזניה של אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? שמח :)) קצת :) 11. ים או בריכה? טבריה
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.
13.קעקועים?
14.צבע שער??חום כהה :} 15..צבע שער שהיית רוצה?. אדום :] 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית וספרות
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? אדום, כחול[נו ג'ינסים..] ורוד
. לא תאמינו!! היום קניתי את החולצה הראשונה בצבע שאני הכי אוהבת
! ! ! צהוב
18..בנותת...בקיני או שלם? רדו ממני :] 19.ספורט או עקבים? פלטפורמה
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? בעעעע...בחיים לא
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? שוק
סתם, FOX 22.מה הדבר האחרון שעשית? התקלחתי
23.מישהו אחרון שרבת איתו? בנדודי.... 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? בת דודתי 25.מישהו אחרון שראית אותו? אחי 26. מהי הקללה האהובה עליכם? פאק ! ! !
יאייי!

למעלה