סקר

Black Star

New member
לי...

יש 6 שחורים (3 עם כתפיות דקות, 1 עם כתפיות עבות, 1 ארוך, ואוברול אחד - כלומר בגד גוף שמחובר אליו טייטס....) 1 תכלת עם כתפיות דקות (שאני הכי אוהבת) 1 סגול עם כתפיות עבות 1 ירוק-בקבוק עם שרוולים קצרים 1 סגול-לילך עם שרוולים ארוכים 1 טורקיז עם שרוולים קצרים המממ.. נראה לי שזהו, בטח שכחתי אחד או שניים

Black Star

New member
אני בת 22 (כמעט)...

אז כבר די הרבה שנים לא גדלתי, לפחות 4-5 שנים. יש עניין אמנם של בלאי של בגדי בלט אבל אלו שספרתי הם אלו שעדיין במצב טוב ואני לובשת

ballet20

New member
גם לזשקנות מותר../images/Emo8.gif

לפנק עצמן בבגדי גוף- אין דבר יותר כיפי מזה....

Black Star

New member
and you should know!!!

אין יותר מכורה לבגדי בלט מאשר דנה
אגב כולם מוזמנים לבוא איתנו ביום ה' לחרוש את דאנסשופ וישראדאנס...

ballet20

New member
נראה לי

שאני היחידה שמשתמשת במילגת קיום לקנות בגדי ריקוד ושיעורי בלט לא???? ואכן כולם מוזמנים יהיה צחוקיה

הי לך

אני לומדת בפתוחה משלבת עבודה והתפתחות תרבותית. וכמובן שיעורי בלט. עזבתי את הדת גם בגלל זה.

Loony Moony

New member
שניים- לבן ושחור

השחור עם כתפיות עבות, פשוט כזה, הלבן יפה עם איקס בגב. יש גם עוד לבן שכבר די הרוס מלייקרה

killerit1

New member
שחורר

יש לי איזה 4 שחורים, ו1 כחול...די זה מזכיר לי שאני חייבתתתת דחוף לקנות עוד, בא לי עוד צבעים!!

מרנינית

New member
לי יש...אממ

4 שחורים, 2 אדום, 1 ורוד פוקיסה, 1 סגול בהיר יפה כזה, 1 בורדו, 2תכלת, 1 ירוק בקבוק, 1 כחול רויאל(מדהים!), 1 כחול חזק, 1 אפור,1 כחול בהיר כזה, 1 ורוד אממ וזהו נראה לי

SHIRAN00110

New member
אעעעעעעעעעעעע../images/Emo178.gif

התעייפתי רק מלקרוא את זה חחחח איזה כיפלך... בטח יש לך ארון נפרד לבגדי מחול=]

מרנינית

New member
חחח מצחיקולות...!../images/Emo6.gif

אין לי ארון נפרד...חחח יש לי מגרה נפרדת ועוד שלב בארון של אמא שלי כי אין מקום חחח חוצמזה בגדי גוף זה משהו שצוברים עם השנים

למעלה