סקר

chompi2

New member
סקר../images/Emo3.gif

איזה סרט יפה יותר מה עובר על גילברט או המספריים של אדוארד??? קשה לי להחליט! אני מתה על שני הסרטים האלו!!

o C r A z Y o

New member
שיט.. איך אפשר להשוות בכלל!!

כל סרט יפה מהסיבה שלו.. המספריים של אדוארד זה סרט פנטזיה מרגש.. אבל לא מציאותי לעומתו מה עובר על גילברט הוא ריאליסטי ומראה בעיות של חברה שיכולים לקרות בכל חברה.. והוא מרגש אבל בצורה שונה מהמספריים של אדוארד.. שני הסרטים באים מז'אנר שונה לגמרי! אי אפשר לבחור ביניהם!

Johnnit

New member
אני בעד אדוארד...

למרות שמישום מה לא יכלתי לצפות בזה יותר מפעם אחת...לא הייתה לי סבלנות זה מוזר.

*סוטרת לעצמה*

אדוארד הוא פנטזיה אמת ואולי בחור כמו אדוארד הוא אינו דבר שיתכן בעולמנו אך.. התכנים שלו הם מציאותים ביותר ואין סרט יותר אנושי מן המספריים של אדוארד - הוא מעביר מסר חברתי חזק ביותר והוא נוגע יותר מכל סרט אחר שאי פעם ראיתי. הסרט הזה בא להגיד משהו ואם מישהו לא קלט את זה אז זה פספוס רציני גילברט ריאליסטי כן, ומציאותי ואמיתי ועצוב מאוד אבל הוא לא מגיע לרמות של המספריים של אדוארד, אבל אין לו בידיוק מסר חברתי חזק שהוא בא להגיד, לא כמו אדוארד לפחות.

ואל תגידי...

שבאדוארד לא מראים "בעיות של חברה שייש בכל חברה" כי הסרט עצמו מדבר על ה נושא הזה בעי-קר, על השונה ועל איך שהח'ברה כל כך דפוקה שהיא לא מסוגלת לקבל אותו שכולם מנסים להיות יפים וססגונים ולהפוך את השונה לאחד משלהם וכשהם לא מצליחים הם יורקים אותו החוצה. זה קורה בכל מקום ובכל זמן.

o C r A z Y o

New member
מסכימה איתך בכל מילה

התכוונתי לזה שבמספריים של אדוארד האוירה היא יותר של פנטזיה, לא מציאותי, והמסר הוא יותר חבוי. מאוד אופייני לטים ברטון.

המספריים של אדוארד

זה ללא ספק הסרט היפה ביותר של ג'וני בכללי ושל טים ברטון זה אחד הסרטים היפים ביותר שנעשו אין בכלל מקום להשוואה

Deppaholic

New member
החלטה קשה

ואני ראיתי את שני הסרטי ואהבתי מאוד את שניהם.. אבל אני בעד המספריים של אדוארד.. זה היה יותר יפה מכל הבחינות, ויותר מרגש!!!

אי אפשר להחליט../images/Emo70.gif

איך אפשר להחליט אלה שני סרטים שונים לגמרה! אבל מצד שני אני לא ממש אוהבת את ווינונה ואני כן אוהבת את לאונרדו (אפשר שלא?) וגם המשחר שלו שם מדהים (של ליאו) שגם את זה צריך לקחת בחשבון! טוב....אני הולכת על מה עובר על גילברט?!
לא יכולתי להשאיר את כל מחשבותיי בראשי

ט ל ל ל

New member
פאקק הכיצד מחליטים..!?

2 סרטים אהובים וכל כך טובים..וכל כך שונים אי אפשר להשוות בכלל!!

למעלה