סקר

Poohbear22

New member
סקר ../images/Emo27.gif

היי כולם!!! אני קוראת אתכם כבר הרבה זמן ולא ממש יצא לי לרשום. כמטופלת אובססיבית (לטיפול ..
) מעניין אותי לדעת איך זה אצלכם... לכל אחד מאיתנו, אני מאמינה, יש דבר שהיה רוצה לקבל ,לשמוע, להרגיש,לחוות מהמטפל/ת שלו ולא מעז לספר לו/ה על הרצון הזה... האם גם לכם יש איזה ארון סתרים שאתם לא פותחים בפניו/ה ? איזו תקווה או פנטזיה או אפילו סתם רצון שהייתם רוצים שיובא לידי הגשמה אבל אתם תוהים אם אי פעם יהיו לכם את המילים לספר למטפל/ת? אשמח לשמוע איך זה אצל המטופלים שביניכם... שבת מקסימה!!!!!!!!!!!

MommyHug

New member
חיבוק חיבוק ושוב פעם חיבוק

וזה לא מוסתר
מתה לקבל חיבוקון קטנצ'יק
משו....
אבל "אסור"

Poohbear22

New member
אוף אוף ועוד פעם אוף

אז למה זה לא קורה אף פעם ???????????? מוכנה לשלם הון תועפות..
אז אצלי זה מדורג ככה: 1. חיבוק (ראשון במעלה ולא בר תחליף) 2. שתעבור לשבת לצידי 3. שתאהב אותי 3. שתתקשר לשאול לשלומי אחרי פגישות קשות 4. שתחשוף בפניי מעט מעולמה הפרטי 5. שתגיד לי שהיא חושבת עליי מעבר לשעות הפגישה 6. שתביט אליי בהבנה, אמפתיה, מבט מלא כאב ודאגה. כזה שלפעמים אני מצליחה "לסחוט" ממנה... טוב זה כבר מתחיל להישמע אובססיבי... זה מה שאני מרגישה ): 7.

Poohbear22

New member
יש בזה משהו...

אבל כמו אלכוהול וסם- אני מכורה.. רוב המחשבות שצצות לי במהלך היום לא עולות בטיפול מהסיבות הנל..

אולי בגלל שזו התמכרות

את צריכה להתרחק. אני יודעת כמה זה קשה, אבל אם את יכולה למנוע ממך את הסבל הזה.. תנסי.

אני לא רוצה..

אבל אני מנסה. באמת שאני מנסה. פיזית זה לא אפשרי, אבל נפשית, אני משתדלת לשכנע את עצמי שאני לבד בכל העסק. אם אני לא לבד, הזמן יעשה את שלו. נראה...

L L B

New member
ממש מזדהה...

1. שתחבק. 2. שתעבור לשבת לצידי. 3. שתאהב אותי. 4. שתתקשר לשאול לשלומי אחרי פגישות קשות. 5. שתחשוף בפניי מעט מעולמה הפרטי. 6. שתגיד לי שהיא חושבת עליי. ואת האמת... 7. שתמשיך להביט אלי במבט מלא רוך, אמפטיה ודאגה. זה פשוט נעים שהיא עושה את זה... ובקשר לבכי - לא יודעת אם אני "שמחה" שאת בוכה בטיפול או לא... בעצם אולי לא הייתי רוצה שתבכי. אבל אין לי בעיה עם זה שיש לך דמות בעיניים... זה רק מראה לי כמה אני חשובה לך...
(Poohbear22- סליחה שהתעתקתי ממך... פשוט מאוד התחברתי לתחושות שלך...
)

Poohbear22

New member
../images/Emo2.gifאני בהלם, בשוק, המומה..

המטפלת שלך ...... באמת עושה את זה? ? ? איזה אנושית, איזו מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!! היא מזילה דמעה יחד איתך? הצילו... אני גם רוצה אותה!!!! יווווו את יודעת משהו?? הדבר הזה מעיד על כל קודמיו... שהיא חושבת עלייך מעבר, שהיא היתה רוצה לחבק אותך , וכו' וכו'.. אין לי ספק בכלל. אני כל כך שמחה בשבילך! הלוואי ששלי היתה נותנת דרור לרגשותיה.

MommyHug

New member
זה פשוט עושה לי לבכות......

אז אני בוכה
הבעיה היא שאני לא מפסיקה לבכות...

L L B

New member
יאפּ. באמת עושה את זה...

אבל אני חושבת שזה קורה לה עם כל המטופלים שלה. לא יודעת... ככה נראה לי. לא נראה לי שהיא חושבת עלי גם מעבר לטיפול. לפעמים מרגיש לי שלא. (למרות שהיא נותנת לי בטיפול את כל הנשמה שלה... עזבי, מוזר...) חבל שהיא רק רוצה לחבק אותי ולא מחבקת אותי באמת...
והיא שלי. רק שלי. לא נותנת אותה לאף אחד
.

Poohbear22

New member
איזה כיף לך

אני לא מאמינה שהיא עושה את זה עם כולם. אבל היא *מאפשרת* לעצמה להתחבר לרגשות ולהוציא אותן.אם היא מזדהה איתך או נכנסת לתוכך ומרגישה אותך, היא תבכה. לשלי למשל יש מחסום שכזה, היא לא מסוגלת לבכות מולי...לכן מקסימום היא יכולה לעשות לי מבט מסכן של הזדהות ): ואם היא מדברת איתך על חיבוק- אז היא מדהימה ולא ירחק היום שזה יקרה מקנאת בך בטירוף... שלי שאלה אותי מה הייתי רוצה לקבל ממנה אבל כמובן שלא לדברם מסוג זה התכוונה..

L L B

New member
אולי היא באמת

מתחברת לרגשות שלי ומרשה לעצמה להוציא אותם. ואולי כלמיני נושאים שאני מעלה מתחברים לנושאים אישיים שלה, בלי שום קשר לרגש שלי. מעניין איזה נושאים שלי גורמים לה לבכות... לא הצלחתי לעלות על זה עדיין... זה בתהליכים
.

Poohbear22

New member
מה שמעניין...

שהן כאילו מזמינות את זה שנבקש.... הרי הן משדרות כל כך הרבה חום וכל הזמן מנסות לשאול ולברר מה היינו הכי רוצות ממנה, מצפות, מה הדבר שהיא תעשה שאני הכי אשמח וכיצד היא יכולה לעזור לי בכל דרך שהיא. אני מתה להגיד ושותקת. אולי כי היא מכירה אותי כאחת שלא מעזה, לא פוצעת פי כשזה נוגע לרצונות שלי ממנה. אבל את יודעת משהו.? גיליתי שלהיות אותנטי, לתת לרגשות לצאת בלי מחסומים, זה הניסיון הכי טבעי ומוצלח שמזמין את הדמעות שלהן. מצד שני, יכאב לי אם היא תבכה. לא כי אני לא פוחדת עליה , אלא משום שאני ארצה כל כך לחבק אותה כשזה יקרה וברור לי שאני לא אוכל... ):

../images/Emo13.gifעכשיו אני

אצלי הדבר הראשון זה חיבוק משו שאני יודעת שלא אקבל וגם ביקשתי :)) אבל לא נ ורא למדתי להסתדר גם בלי זה..... אני חושבת שאת רוב הדברים שאני רוצה לגיד למטפלת אני בסופו של דבר אומרת לה.....וכמובן שלפעמים אני רוצה שתתקשר לראות מה איתי אחרי פגישות קשות וכאלה כמו שכבר כתבת :)) אבל לא דעת אם גם זה יקרה.. וזהו ביינתיים שבת מקסימה דביבונת

Poohbear22

New member
לא יותר משלי...

סקסית, אריסטוקרטית ויפהפייה .. אבל בואי נלך בקטן.. שתתחיל קודם לפתוח את הפה שלה, לדבר... צעד צעד .

למעלה