סקר

ToryMaster

New member
../images/Emo3.gif

אני באמת חושבת שבגידה לא מגיעה סתם. בעיני, אם זה מגיע למצב שמישהו בוגד, כנראה שמשהו ממש דפוק בקשר.

ToryMaster

New member
סלחתי ../images/Emo13.gif

לא תמיד את יודעת שמשהו לא בסדר עד שאת לא בוגדת, ורק אז מבינה. לא תמיד יש לך את האומץ ללכת ולנתק את הקשר. הפיתרונות שלך נורא פשוטים לכאורה, אבל אתה מכליל את זה על כולן, ולנשים רבות הפתרונות שלך פשוט לא מתאימים.

ToryMaster

New member
היית בסיטואציה הזו?

אז איך אתה מעז לשפוט ולהתנהג כאילו יש לך מושג מה קורה בראש בזמנים כאלה? או במערכות יחסים בזמנים כאלה?

ToryMaster

New member
בגדת?

לא. אז לא היית בסיטואציה, זה אפילו לא ניתן לויכוח, זו עובדה.

ToryMaster

New member
אז אתה לא יכול לשפוט את הסיטואציה

או אנשים שעומדים בה.

בגידה זה לשקר.

בגידות - שלילי. אם לא טוב לי אז פשוט לקום וללכת. במשך 24 שנות נישואי שבאו לקיצם לפני 3 שנים - גם כשהיה רע - לא בגדתי והיום מצפוני נקי .

ISO9000

New member
השאלה היא

אם בגידה היא רק במעשה, או גם במחשבה. צר לי לאכזב את נורית, שימת תוויות בגידה רק על גברים באשר הם, לא מדויק בתקופתנו, נשים עושות עושות כל מה שגברים עושים בהצלחה יתרה...

השעועית

New member
לדעתי זה במעשה

פנזיות זה בסדר, גם על השכן ממול, אבל אם הן רק בראש זה לא "בסדר". ברור שלפנטז על השכן (האמת זה רלוונטי אליי קצת) זה לא אידיאל, הכי טוב לפנטז על בן הזוג שיש, אבל לדעתי כל עוד לא עושים עם זה משהו (כן, גם נשיקה או אפילו לשבת על כוס קפה שהבעל לא נמצא ולא אמור לדעת), זו כבר בגידה. גם סייברסקס וגם פון סקס ובטח שיותר מזה. לשקר זו בגידה לדעתי. לאונן זו לא בגידה. גם סרטי פורנו לא. בעלי אמר לי לפני כמה שבועות שהוא מפנטז על יעל בר-זוהר, אמרתי שיש לו טעם טוב, כי גם אני מפנטזת עליה...

ISO9000

New member
אז מה, בגידה נגדיר כמעשה, ובמחשבה

נגדיר פנטזיה (שזה לגיטימי משהו) לא נראה לך בריחה?

השעועית

New member
בגידה=מעשה, פנטזיה=מחשבה

זו הכוונה? זה לדעתי. גם בפנטזיה יש אלמנט של שקר. אבל לא חושבת שזה רציני או חמור שבעלי לא יודע שאני מפנטזת על השכן ממול. אין לי בעיה לומר לו שהשכן ניראה לי חמוד, לא חושבת שבעלי היה מתעצבן, אני גם לא הייתי עושה רעש אם הוא היה אומר שהשכנה ניראת לו פצצה והוא חושב עליה. שיחשוב, זכותו. אבל להתעסק איתה מאחורי הגב שלי זה לא ניראה לי לגיטימי. בעלי יודע על מי אני חושבת כי אמרתי לו. לא מזיז לו, כי הוא יודע שזה לא יעבור לפסים אחרים כי הבן אדם הזה הומו. באסה לי.

למעלה