סקר

ISO9000

New member
מצטער -לא מקבל, במקרה של השכן שלך

בן זוגך כנראה לא מרגיש "מאוים" אומר את דעתי: בגידה במעשה- פסולה, לא אעשה זאת לאישתי כפי שלא הייתי רוצה שזה יהיה להיפך בגידה במחשבה- היא רצון להגיע לידי מעשה, אך הנסיבות לא מאפשרות- פסול בעיני מהטעמים הנ"ל. פנטזיה- דבר לגיטימי לחלוטין ואפילו מבורך

השעועית

New member
האמת אני לא חושבת עליו מינית

וזה לא ממש שכן, זה אבא של חברה של הבת שלי (מהגן שלה). הבאתי אותה אליהם כמה פעמים, ויצא לי לפגוש אותו שם, לדבר (אשתו עובדת עד מאוחר, הוא עובד מהבית כמעט כל יום) והוא ניראה לי חמוד נורא. לא היתה לי פנטזיה של סקס עליו, הוא לא מושך אותי מינית האמת, סתם ניראה לי גבר חמוד לאללה, אבל אני לא רואה עצמי בוגדת בו, גם אם היה חתיך. דווקא לפני כחודשיים נפגשתי עם ידיד טוב (ויזיז) מהצבא, לא קרה כלום פרט לנשיקה "רגילה" (ואני מתחרטת על זה מאד וגם סיפרתי לבעלי על זה לאחר כמה ימים). והוא בן אדם שתמיד משך אותי, ולא השתנה חיצונית והיתה לי משכיה אליו גם היום. אבל פשוט אמרתי לו שזה לא יקרה. אני לא רואה עצמי בוגדת, פשוט כי...אני לא מהטיפוס, גם אם חיי נישואיי במשבר (והם היו) וגם אם העומד מולי חתיך בטירוף. באינטרנט ובטלפון זה קרה (עם מישהו מחו"ל). גם את זה סיפרתי לבעלי. אני לא יכולה להסתיר כלום, גם אם זה לא כתוב לי על המצח. אני פשוט אכולת רגשי אשמה ובסוף אני "שופכת" הכל.

ISO9000

New member
הוא אשר אמרתי, שיתוף בן הזוג במשהו

שלא "מאיים" עליו, בפינטוז שלך על מישהו שהוא הומו, ופינטוז של בן זוגך על יעל בר זוהר (שזה קצת אוטופי בשבילו אני מניח) לא נחשב כבגידה כי זאת מעין פנטזיה...בני זוג רגילים מקניטים אחד את השני בשכאלו... ושאלה נוספת- אם בן זוגך ינסה לבגוד, ינסה להתלבש על מישהי אבל לא יצליח- זה יחשב בעינך כבגידה למרות שלפי ההגדרה שלך בגידה היא המעשה עצמו?

השעועית

New member
זה בגידה, כי זה כבר מעשה, עם כוונות

אני לא אתגרש ממנו (לא יודעת אם אתגרש גם אם יהיה לו סטוץ, אבל רומן, זה משהו אחר), אבל לא אראה את זה בעין יפה בכלל ואעלב.

ISO9000

New member
../images/Emo45.gif הסכמנו סופסוף לגבי ההגדרה, כל

השאר זאת הרגשה אישית שלך, תרשי לי לאמר שאת עושה לבן זוגך הנחות... אולי גם לעצמך? זה כמו להיות אדם מוכה- אם הוא יתן לי סטירונת "וצפחה" בעורף - אני אעלב, אם זה "פנס" זה משהו אחר... אם יש הגדרה ברורה בין בני זוג איזה קו לא חוצים- הוא לא ייחצה, אם ברורה המשמעות הטרמינלית ליחסים שבן הזוג מפר ולו פעם אחת (!) אזי "הסיכון מול סיכוי" לא שווה (כך אומרים)בד"כ את המאמץ.

השעועית

New member
בגידה

מה דעתכן על בגידות? באופן עקרוני זה דבר בזוי בעיניי, אבל זה קורה בחיים. לא צריך לקרות, אבל קורה. מישהי חשב על זה? לא עם בן אדם מושג (עם סלברטי לא עם מישהו מהסביבה). עשתה את זה? רק טלפון ואינטרנט (סייבר וקשר רומנטי קצר מאד עם בחור מחו"ל). הרגשתי נורא עם זה.

התהוות

New member
בשנה האחרונה

הקשרים שהיו לי, היו קשרים שאי אפשר לבגוד, פשוט כי כל אחד/ת מאיתנו יכול היה להיות עם מי שבא לו/לה. כל אחד/ת עושה מה שבא לו/לה, עם קונדום.

יחסים פתוחים =פתרון טוב

אפשר לאהוב יותר מבן אדם אחד בו זמנית. השלב של הריגושים לא עובר. אבל בחברה שלנו זה לא כ"כ מקובל והגברים במיוחד לא אוהבים את העניין-יצר התחרות ועניין הפצת הגנים (שנמצא בתת מודע שלהם).

למעלה