סקר

סקר../images/Emo27.gif

מה דעתכן על בגידות? מישהי חשב על זה? עשתה את זה? מחכה לתגובות ממכן, בננות יקרות
(ואיזה יום יפה היום
)

ToryMaster

New member
זה לא סקר.

מה דעתכן על בגידות? באופן עקרוני, אני נגד. שונאת שונאת שונאת אנשים שבוגדים. מישהי חשב על זה? כן. עשתה את זה? כן. וזה מתחבר לשאלה הראשונה, שעכשיו אני שונאת שונאת שונאת את עצמי
(באמת יום יפהפה)

S i r i u s

New member
אוקיי

מה דעתכן על בגידות? הדבר הכי נורא שאפשר לעשות למישהו. מישהי חשב על זה? לא. עשתה את זה? לא.

היי ../images/Emo24.gif

מבורכת תהיי על מעורבותך הנפלאה בפורום
מזכירה שוב, פשוט כדי לא להטעות את הציבור
: כשמשתמשים במילה סקר כאן בתפוז, הכוונה היא לסקר הפורום הממוקם למעלה בתפריט הראשי. מה שיש לנו כאן, זה פשוט דיון מרתק בפני עצמו, המבוסס על שאלות, וכדאי שבכותרת שלו, יהיה הנושא שלו, כדי שיהיה קל
עונג

אמ...

מה דעתכן על בגידות? מישהי חשב על זה? עשתה את זה? דעתי? זה לא שאני מעודדת לבגוד, אבל אם בגידה זה קרה, צריכים לבדוק מה היו המניעים לבגידה, וככה אני בודקת אם אפשר לסלוח. חשבתי, וכן, בגדתי באקס שלי. למה? רציתי קצת יחס חם, קראתי נואשות לעזרה.

קוראים לאיש שאת איתו, לא למישהו אחר

זה לא פותר בעיה. זה לעיתים יוצר את הבעיה.

ToryMaster

New member
אבל אתה לא מכיר את הסיטואציה

אפילולא חלקית. אתה אפילו אל מכיר את מי שאתה מגיב לה. איך אתה יודע שזה הפיתרון המתאים? איך אתה יודע שזה אפשרי?

תתפלאי, אני מכיר ועמדתי בפניה

אבל בחישוב קר אמרתי עצמי, מה שלא אקבל בבית אמצא בחוץ. מה יצא? שתפסתי את עצמי אחר כך משקר. אז ניסיתי לדבר עם אשתי, ובהעדר פתרון ולו פתרון בפשרה מצידי - קמתי ובייי

ToryMaster

New member
אתה מכיר את סיון?

את הסיטואציה שהיא נמאה בה? הסיטואציה המדויקת? לא. אז איךאתה יכול לומר דבר כזה?

אני כתבתי באופן כללי ומוסרי לדעתי

ראי כמה גברים ונשים נושאים צלקות נפשיות כתוצאה מבגידה חד פעמית.

עכשיו אני מצטער שלא ניסיתי.

חבל שלא היה פורום זה לפני יותר מ-3 שנים.

ToryMaster

New member
לא ממליצה על זה לאפחד

אבל כשאתה בסיטואציה של לבגוד, זה לא מרגיש נורא כמו בסרטים. לי זה לא הרגיש ככה.

ועכשיו אני אגיב למה שהתפתח פה

אכן כן, יעלי אולי שמעה על מה שהיה שם, אבל כן, בגדתי, למה? אני מעדיפה לא להכנס לזה... שמחה שהגעתם לפיתרון יחדיו.

למעלה