סקר

סקר ../images/Emo26.gif

בא לכם להמר על: 1. כמה בוגרים יפרשו השנה? 2. מה יהיו תוצאות השנה בכל המקצועות? 3. כמה שיאים ישברו? (חוץ מהדיפת כדור שזה לא חוכמה כי יש את סיון ז'אן) 4. כמה אנשים יגיעו לאליפות ישראל? 5. כמה האיגוד ידפוק אותנו? 6. כמה כסף נצטרך לשלם על האימונים שלנו? 7. האם נקבל השנה משהו חוץ מנקודות חסרות תועלת על נצחונות ותוצאות? ואם כבר הזכרתי את זה... אוקיי הבאתי נגיד לאגודה שלי 800 נקודות מה הלאה?? אני מקבל בעיטה בישבן, משלם כסף על האימונים, על נסיעות עושה תוצאות מכובדות, שורף את הזמן שלי באימונים ולא לדבר על תחרויות חסרות תועלת ומה אני מקבל עכשיו ברצינות... מה?? האגודה נותנת לי ====) כזה גדול ולאיגוד אין אפילו איזה תעודת השתתפות מחורבנת בשבילי... אחרי שנתיים של אימונים מפרחים ועוד שנה שפשוט נמאס לי מהאתלטיקה כי חוץ מלשרוף זמן לא קיבלתי כלום אני כבר התחלתי לחשוב על להפסיק לגמרי... השנה לא עשיתי עדיין בדיקות אפילו ואני לא חושב שאני ארשם לאגודה אפילו... לא יודע לפני שנתיים החיים שלי היו האתלטיקה והשנה פשוט נמאס, יצא החשק... ז'ק אתה צריך לעשות בדק בית ודחוף! לפני שכל הדבר הזה קורס!

shaharA17

New member
חבל עלייך

אתה בהחלט צודק בחלק מטענותיך, רק חבל שזה האופן שבו החלטתה לעלות אותן. דבר שני ברור שאתה מדבר מתוך כאב , לא מתוך רצון לפגוע אבל עם אתה לא מקבל סיפוק עצמי ונהנה מהעיסוק באתלטיקה אז באמת תשקול פרישה.

kingdz5

New member
אתה צודק

אני לא מבין למה לעאזאזל לא מחלקים מדליות נורמליות או תומכים כלכלית באטלתים מצטיינים איך דבר כזה יכול להיות איך מישהו כאן מצפה לקידום באטלתיקה כשאין אפילו דברים בסיסיים כמו מקומות אימון נורמליים ולפחות שישימו בתחרויות רציניות מדידה אלקטרונית לספרינטים כי "קשה קצת" לפי דעתי לשני שופטים לראות את הזינוק הם רק בני אדם! בקיצור איגוד האטלתיקה אתם אמורים איך שהו לקחת את כל העסק הזה בידיים וקצת להשקיע באטלתים "שקורעים את התחת" שלהם (סליחה על הביטוי) ובמקום לחלק נקודות להתחיל לחלק משהו שאפשר ללכת איתו לחנות!!!!

shaharA17

New member
כנסו לפרופורציות

את אומר "נראה לי שאני לא הרשם לאגודה" , ידעתה בכלל שיש אתלטים שברדיוס של עשרות קילומטרים ממקום מגוריהם אין , לא אגודה , ולא איצטדיון . אתה יודע שאם אני רוצה לראות מסלול של 400 מטר אני צריך לנסוע שעה ומשהו.

GK2670

New member
אז מה אתה בא בזה שחר??

דופקים אותך!! אתה לא רואה? זה שאתה צריך לנסוע שעה וחצי לאימון זו פשוט בושה!!! במקום לרמוז לאחרים שהם מפונקים תפתח ת'פה שלך ותתלונן על זה שאין לך תנאים וכמו אחרים אתה בסוף נדפק! איגוד דפוק, שיטה גרועה ואתלטיקה גוססת

chief shit

New member
נו ומה?

אז מחר יבנו לך מקום להתאמן ליד הבית? תעבור מדינה אם אתה לא מרוצה כי אין מה לעשות ולא יעזור להתעצבן כל כולם באינטרנט אתה צודק שהמצב חרא אבל לא תשנה שום דבר כאן.

natali25788

New member
כמו שאמר אמיל זאטופק:

"A runner must run with dreams in his heart, not money in his pocket"

shposh

New member
STOP IT, PLEASE!!!

one more time: KIDS, LOOK FOR YOUR LAGUAGE!!! i don't know any 15 years old in the "igud" the people there can be your parrents or even more so don't talk to them like you talk to your friends! i am sure you don't talk like that to your parrents if you want to get money from them and if they don't give you anything i don't think the are "dofkim" you! no one talked you that he will give you money and i am sure no one sighned any cotracts with you. If you don't want to run don't, just stop running. it is your prsonal deal what you do in your free time!!! 800 points? and they don't pay? maybe your 800 points aren't that important for your club to pay for? i know guys that bring about 6000-7000 points and are not getting any money so? and about the track near your house? i know few and few guys that were practicing in a park for 3 years and ran not bad.. if you want to do it you will do it, don't blame your laziness on others.

GK2670

New member
שפוש ידידי לדעתי אתה טועה...

לדעתי זה מוגזם שרומן היה מזמין אותי יום לפני תחרות בתל אביב רק כדי שאני ארוץ בשבילו את ה110 כי לא היה לו מישהו אחר ואחר כך היו עושים לי טובה שהיו מורידים אותי בגשר הראל שאני אוכל לחזור בלילה 4 קילומטר ברגל הביתה... וחוץ מזה (וטוב שהזכירו לי את זה) באליפות החורף ז'ק לא היו מדליות לדוגמא... וחוץ מזה שפוש אתה אחד מ1000 שמצליח לסדר לעצמו מילגה בחול וכל זה אבל תחשוב על שאר האנשים שלא מסיימים ראשונים ותבין כמה זה מדכא לקבל "נקודות" וחוץ מזה גם אם אתה מקבל כסף זה גרושים!!! תראה לי אתלט אחד חוץ מאברבוך שמצליח לגמור ת'חודש מאתלטיקה נטו... ומה עם הקדטים והנוער שקורעים את עצמם כל יום?? אותם אתה שוכח אה?? אם אתה לא קדט מצטיין אתה לא מקבל כלום!!! (תראה לי כמה מהקדטים שהיו למשל במקצה הזמנה באליפות ישראל או אפילו בגמר של אליפות הקדטים שמקבלים משהו) אצלנו חוץ מיורי שהוא תותח אף אחד לא מקבל שום דבר ויש מספיק אנשים מוכשרים שהביאו פווול הישגים... אפילו לא עזרה בנסיעות וביגוד! נאדא! גורניש! זירו! תחשוב על זה.

shposh

New member
i am about to cry

once again and for all time!!! IF YOU DON"T WANT TO RUN DON'T RUN!!! NO ONE WILL HURT YOU IF YOU WON'T DO IT!!! SPORT IS ABOUT WINNING, SO DON"T GIVE ME THE "THINK ABOUT THE GUYS THAT DON'T COME FIRST. if you are not winning go and work harder and then try again!!! i am way not one in a 1000, we are quiet a lot of guys that did the hard work all the years without even half of what you guys have, so don't preach me about how miserable your situation. my parents were paying for my running till i was 17 - the year that i made first time junior team. till i was 18 i didn't even know who is the head of the club or the or who is Jack, i don't want to think about talking to them, addressing any accusations or demanding money for 800 points on the "". we were just kids who liked to run/throe/jump not more then that, and in a way we stayed like this. that is what we do, its called track and field. so what if the "" are working hard? everybody work hard. yuri is getting something(not )?? that is new to me... i think there are some guys in front of him on the line... i will check it out and please, i don't think you have to get a lift home after a meet... take a bus or ask you mom to get you!!! just like everybody do... it is getting ridicules the things you are b**ching about!!!

jablonka

New member
אנשים, אנשים....

מה יהיה? זאת ביקורת בונה? אני מציע לכל מי שמגיע להתחרות בשביל מדליה לפרוש עכשיו. או לחילופין, ללכת לחנות מדליות ולקנות אחת. אתלטיקה קלה היא לא בשביל המדליות לאוסף...תסמכו עליי...תוך כמה שנים זה יצבור אבק. המטרה האמיתית באתלטיקה קלה היא להתעלות על עצמך כל פעם מחדש בלי קשר למה תקבלו בסוף! ברור שזה נחמד לקבל מדליה...אבל זה לא העניין המרכזי. אי אפשר להשוות את תחושת הנצחון וההתעלות לחתיכת מתכת. תעשו לעצמכם טובה ותתרכזו באימונים ובתחרויות...עזבו את המדליות...הן כבר יבואו בצורה אחת או אחרת. לגבי התלונות על הכסף לאימונים: אין לכם סיבה אחת להאשים את האיגוד, תחפשו את האנשים המתאימים באגודות. האיגוד אמור לתמוך במי שעשוי להביא תוצאות בזירה הבין לאומית ולא באלה שהליגה הבין אגודתית היא נקודת השיא. תתאמנו, תשקיעו...ואולי ביום בהיר אחד גם תרוויחו מזה משהו (לאו דווקא כסף...). בקיצור, תתרכזו בשאיפות ולא בנשיפות!

גידעונקה, אני לא לגמרי מסכים....

בהתחלת ה"קריירה" האתלטית קשה להסתכל קדימה ליום שבו תהיה הצלחה בזירה הבינלאומית, יש צורך באילו שהם תמריצים שאולי בעיני אנשים שלוקחים אליפויות ישראל כל שני וחמישי (אתה למשל) הם לא חשובים, אבל בעיני אתלטים מתחילים יש בהם חשיבות (אפילו "להראות לחברה"). כשהתחלתי להתאמן היה לי מאוד כיף לקבל מדליות בתחרויות "זוטרות", אם לא היו תמריצים כמו מדליות אולי לא הייתי ממשיך !? בכל אופן אני מסכים שזה לא העיקר, אבל אם זה עוזר ולא דורש עלות כספית גבוהה מדי אז אני בהחלט תומך. מיקי.

jablonka

New member
בגדול אני מסכים

בגדול אני מסכים איתך. ברור שנחמד לקבל מדליות וזה רצוי, אבל אסור שדבר כזה יגרום לספוטאים צעירים לחשוב על פרישה. הם צריכים לדעת שיש דברים גדולים מזה... דרך אגב: איך היה בחו"ל?

Issar Y

New member
I already said that yesterday

.In the other message group !!!But you can take the credit for it... just like you took my innocence (...oops, i think i went a little too far)

noa7189

New member
יש לי קצת בעיה עם כמה דברים פה...

שמעו אם אתה מתחריןם בשביל מדליה אז תלכו לחנות וקנו מדליה לפנ שתחרות ואז תחלקו לעצמכם... אני לא חושבת שככה צריך להעביר ביקורת כדי שייתחסו בכלל למה שאתם אומרים... זה שאתם פה רושמים בעצבנותל לא נותן כלום! למה שלאבמקום לכתוב באינטרנט תלכו ותפתרו את הבעיות כמו אנשים בוגרים פנים מול פנים?! במקום לתקוף תדברו כמו שצריך ואני חושבת שתקבלו תשובות ראויות! אם אתם באים לקבל כל הזמן רק מדליות ולא להשיג תוצאות אז חבל ואין לכם מה לעשות באתלטיקה... בואו נודה לרגע בעובדות הרמה בארץ היא לא שוות ערך לרמה הגבוהה בעולם ואני חושבת שהמטרה היא לשאוף להגיע לשם ואז שיתגמלואותך עד כמה שאפשר (במידה ועוד יישאר זכר לאתלטיקה בארץ) אז בנתיים במקום לדבר כ"כ הרבה תתחילו לעבוד (לפחות מי שמעוניין מביניכם) שתהיה עונהמוצלחת ומהנה לכולם. נועה

y a n a i

New member
הפעם אני חייב לשבור שתיקה

עם כל הכבוד אתה לא רץ בשביל רומן 110 מטר משוכות את רץ בשביל עצמך. עם אתה חושב ש800 נקודות (אני בספק עם זה באמת התוצאה שלך) זה משהו יותר מחוג(בחוג אתה משלם) אז תפרוש. עם ללכת מגשר הראל יותר מידי בשבילך אז תפרוש. אפשר לחשוב שאבי בא לאצטדיון בפרארי כל השנים שהוא היה מתאמן בארץ(אבי לא רעיון רע:) ובקשר לגשר אני זוכר תקופה שבא חבורה של חברה צעירים היו רצים בפארק בגשם וחוזרים לפעמים ברגל ,אחד מהם אפילו היה הולך מגשר הראל הביתה. יש לך עוד הרבה ללמוד ידידי הצעיר וכל עוד אתה מתעסק בשטויות אל תתצפה לתוצאות.

רשמן

New member
תגובה לשאקיל ושפוש

בניגוד לעמדתכם אני חושב שגישה חומרית ומתגמלת יותר תגרום לאתלטיקה שלנו להתרומם. נוצר אצלנו מצב שבו רק ספורטאים בעלי אופי חזק במיוחד ששורדים את הזלזול וחוסר התמיכה מן הסביבה מצליחים לעבור פה בישראל את גיל הקדטים. אני יודע ממקור ראשון על כשרונות מדהימים שהולכים לאיבוד אך ורק בגלל הסיבה הזאת, וכאן חלק גדול מן הרמה הירודה שלנו. אין מה לעשות שאקיל, באתלטיקה הכישרון קובע, ומי כבעל ניסיון כמוך יודע שיש אתלטים "דפוקים" בראש שמצליחים רק על הכישרון המולד, ושכאלה חסרים לא"ק הישראלית כמו חמצן. שימו לב רק כמה אנשים לא מוכשרים בעליל עומדים פה על הפודיום באליפות ישראל ותבינו את כוונתי.

noa7189

New member
תפסיקו לחשוב על שטויות

ותתחילו להתאמןבמקום לחפש איפה דופקים אותכם תחשבו איך לשפראת האימונים וההישגים. זה חשוב מאוד לקבל תנאים. מה לעשות האיגוד לא שם על אף אחד ואם תרשמו פה זה לא ישפר שום דבר. שיהיה לכולם חג שמח
. נועה

למעלה