סקר

• פותח הנושא ora s
  • פורסם בתאריך

AeroSlash

New member
אויש....

אני מפחדת רק מלחשוב על המספר בעל ה-67 ספרות של בנות 7 שנפלו ברשתך האכזרית...

AeroSlash

New member
חחחח מרינקה...

גמני כמוך, אל תרגישי לבד, חוץ מזה שיש לי בעיית התמכרות לפורום אבל זה כבר עסק אחר...

l1zard

New member
חחחחח

נו מה רע לך? בנים אוהבים כאלה.. :] לא shalavi כמוני... טוב נו.. אני אסתום :/

eMiFrEaK

New member
חחחחחח שאלה בדיוק בשבילי...

פשוט.. אמ... היתה לי בעיה שנה שעברה.. של אמממממ... חוסר שינה כרוני חחח.. אני פשוט לא ישנתי יומיים שלושה... והיו מקרים שיותר..=\ ואז כשהתחלתי לקחת כדורים... אני פשוט לא קמתי מהמיטה.... וזה הגיע לכמה ימים טובים חחח אבל זה כדורי שינה אז זה לא נחשב..=))) כשהייתי קטנה הייתי יושנת המון... כי עסקתי בספורט בצורה אינטנסיבית... אני זוכרת פעם אחרי תחרות הלכתי לישון.. זה היה בלילה של התחרות, יום חמישי...קמתי בשבת בצהריים

v o d k a

New member
תגידי....../images/Emo3.gif

הכדורי שינה האלה "מדכאים" חלומות או משהו כזה?? ז"א
הייתה לך שינה עמוקה ובלי הפרעות?...
או שזה סתם משהו ששמעתי ואין לו בסיס?...

eMiFrEaK

New member
קשור איזה...

נגיד בהתחלה סתם לקחתי דברים צמחיים... שזה לא ממש עוזר... וכשהתחלתי לקחת דברים יותר רציניים... גם התחלתי לישון ממש עמוק..ומממממש בלי הפרעות... אבל זה גם הרבה תלוי בבנאדם... והתקופה שאת משתמשת בכדורים... ליזה, אל תתחילי עם זה.. מנסיון...

l1zard

New member
נמ נמ..

ya ne v temu.. חח.. אבל אני אענה לך :] המממ... :] כדורי שינה לא "מדכאים" חלומות.. אלא פשוט איתם את יושנת ממש טוב ויש לך שינה עמוקה ואז את לא מתעוררת באמצע חלום ולא זוכרת אותו... אבל בגדול.. אל תתחילי.. כי אם צתמכרים קשה לישון בלי זה.. בדיוק אני מנסה לישון בלי כדורים.. :/

למעלה