גם לי.. למרות שאחרי זה קניתי דיסק של הי פייב..
ה הצלוי New member 15/6/04 #18 הממממ... הדיסק הראשון שקניתי היה אוסף של אריק קלפטון. הדיסק הישראלי הראשון שקניתי היה האוסף הכפול של משינה
הממממ... הדיסק הראשון שקניתי היה אוסף של אריק קלפטון. הדיסק הישראלי הראשון שקניתי היה האוסף הכפול של משינה
ש שריטה מלנכולית New member 15/6/04 #19 אממ.. נראה לי שהראשון שקניתי היה הדיסק הראשון של מוניקה סקס שכחתי את שמו.. אח"כ הגיעו בשורה [לפי הסדר ]: אביב גפן, משינה, דנה ברגר וכו'.. :]
אממ.. נראה לי שהראשון שקניתי היה הדיסק הראשון של מוניקה סקס שכחתי את שמו.. אח"כ הגיעו בשורה [לפי הסדר ]: אביב גפן, משינה, דנה ברגר וכו'.. :]
מ ממנטו לנצח New member 15/6/04 #21 אני רואה.... פצעים ונשיקות היה אחד האלבומי שדחפו אנשים לשמוע מוזיקה טובה..חחחח וואלה מגניב..
L lonely TearDrop New member 15/6/04 #22 וואו זה היה מזמן.. הישראלי הראשון .....(אני חייבת?) היי פייב אבל זה היה בכיתה ה' או משהו אז מותר לי.. ברוק ישראלי לאח שלי היה את מציאות נפרדת אבל לא אני קניתי אז אני חושבת שזה אביב גפן- ירח מלא (האוסף)
וואו זה היה מזמן.. הישראלי הראשון .....(אני חייבת?) היי פייב אבל זה היה בכיתה ה' או משהו אז מותר לי.. ברוק ישראלי לאח שלי היה את מציאות נפרדת אבל לא אני קניתי אז אני חושבת שזה אביב גפן- ירח מלא (האוסף)
T The Juck New member 15/6/04 #24 ../images/Emo19.gifב-1994 קניתי את......... אהבה גדולה של ריטה...מתי שהתחלתי להעריץ אותה...לפני כן לאמא שלי היה קלטת של הדיסק הזה
../images/Emo19.gifב-1994 קניתי את......... אהבה גדולה של ריטה...מתי שהתחלתי להעריץ אותה...לפני כן לאמא שלי היה קלטת של הדיסק הזה
4 41SuMiT41 New member 15/6/04 #26 ../images/Emo108.gifאנלא בטוחה אבל אני חושבת ש.. האוסף של פורטיס.. אני חושבת..
Y yafit8rock New member 15/6/04 #28 שלי.... אם לא מחשיבים את היי פייב שזה לא כזה רוק.... חחחח את שייגעצצצ
פ פלוגת השמחה New member 16/6/04 #31 חחחחחחחחחחחחחחחחח הדיסק הכי ראשון היה לי היה של הספייס גירלזזזז בכיתה ה' או ו' חחחחחחחח אבל ישראלי לא זוכרת ואי אני חושבת שירמי קפלן והפרחים
חחחחחחחחחחחחחחחחח הדיסק הכי ראשון היה לי היה של הספייס גירלזזזז בכיתה ה' או ו' חחחחחחחח אבל ישראלי לא זוכרת ואי אני חושבת שירמי קפלן והפרחים
S SweetBerryGirl New member 16/6/04 #33 אממממממ בעעעע חחח בכיתה ד' וזה היה אחד ההיטמנים חחחח אבל בכיתה ה' השתדרגתי ועברתי לרד הוט