סקר!!

חלמית

New member
סקר!!../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה אתם עושים במהלך היום למען בריאותכם/עתידכם, גם דברים קטנים (כמו למשל לשים קרם עם מקדם הגנה
די די לא לצחוק עליי..
) תשובה שלי: נראה לי שפעילות-גופנית.. אני משתדלת ללכת לפעמים לחדר-כושר או לספינינג וגם יוגה.. זה חשוב לי. ואם כבר אז שמעו סיפור: היום הייתי בספינינג (להוציא אנרגיות לפני המתכונת) ולקראת הסוף שכולם כבר מתים המדריך כזה אומר בשביל המוטיבציה "יאלה לא להתבטל, עוד קצת זה עוד 100 קלוריות.." אז מישהי אמרה לו: "נו די, תן ללכת, נאכל פחות בארוחת ערב..
" טוב, תענו לסקר, אפילו אם דברים קטנים, רק לא לענות "הולך לבית-ספר" וכאלה..

חלמית

New member
המבין הבין...../images/Emo4.gif

סורי מאמי מייד ...
וד"א, אם כבר ניצלת.. אולי תענה לסקר??

אני פשוט..

שינתי לגמרי את הרגלי התזונה שלי... נמנע לחלוטין מבשר ועוף,ומשתדל לאכול כמה שפחות דברים מטוגנים או דברים עם יותר מידי תוספים כימיים. האמת שזה התחיל יותר כאידאולגיה ללא קשר לבריאות האישית שלי,אבל נסחפתי עם כול הקטע. :) ואני משתדל ללכת כול יום לפחות את ה4 קילומטר שהבטחתי לעצמי(ובד"כ מקיים) יאללה תמשיכו...

Moralida

New member
תשובות

אני אוכל אוכל משובח, שותה יין משובח, הולך לחדר כושר ובריכה, ושומע מוזיקה טובה. קראתי פה איפהשהו בחתימה.. "החיים יפים - כדאי לכם לחיות" :)

למען בריאותי

אני נוהג לסיים מידי יום 5 קופסאות של סיגריות. דואג לעמוד מאחורי אוטובוסים ולשאוף את הגז שיוצא מהאגזוז. אני משתדל לסיים לפחות 3 בקבוקים של וודקה 75% ואח"כ לעשות סיבוב עם האופניים וכביש הכי סואן בעיר. ועכשיו ברצינות!! -להרגשה טובה: מקלחת בבוקר ובערב. -ריצה (ז"א זחילה) של שעה לפחות, עכשיו עם כל הבגרויות לא יוצא לי אבל בחופש יבוא פיצוי. -שותה רק שתיה טבעית - מיים, סודה ומיץ תפוזים סחוט. -לא מעשן ותמתרחק ממעשנים. -דואג לפחות 30 דקות ביום לשבת בשקט עם עצמי ולחשוב או סתם לנוח. -לא ממש לבריאות אבל שומע שירים שמזכירים לי... וחושב על אנשים שיקרים לי. אלה שאיתי ולכל המשפחה שלי שבחו"ל. -אוהב את החברים שלי יותר מכל דבר בעולם (אחרי המשפחה כמובן. אני מתכוון לדבר חומרי) ונהנה להיות איתם כמה שיותר. לבריאות: משתדל לצחוק כמה שיותר - הצחוק תרופה.

lady polegra

New member
תשובה:

למען האמת... שום דבר! כלומר אני עושה מה שאני הכי רוצה... הולכת לפי תחושת בטן...

SadClown

New member
מתוקה, אל תחשבי ככה!

גם אני חשבתי פעם שלא צריך להשקיע כי לבסוף נמות אבל זו לא חשיבה נכונה. אל תחשבי ככה כי זה יציק לך. תחשבי על זה רגע, אנחנו נבראנו מסיבה מסויימת לא? אם כך, אנחנו צריכים לחיות. יש איזשהי מטרה. אנחנו פה מסיבה מסויימת. אם לא היה לנו למען מה לחיות לא היינו כאן. את צריכה לחיות בשביל להגשים את החלומות שלך, בשביל למצוא אהבה, להקים משפחה, להנות כמה שיותר. תנצלי את החיים! כי יש בהם הרבה מאוד. יותר ממה שאנחנו מסוגלים לראות. הרבה יותר! אל תשבי בחיבוק ידיים ולא תעשי כלום ותרגישי שזהו שהולך להיגמר הכול ואין לך סיבה להשקיע כי בסופו של דבר זה ייגמר. כי אני זוכרת שאני הרגשתי ככה וזה פשוט מתסכל. אז חמודה, זו טעות לחשוב ככה. זה רק ייגרום לך לפספס הרבה דברים יפים בחיים. וכן, יש בחיים דברים יפים. דברים כל כך יומיומיים שאת לא שמה לב אליהם אפילו. אל תשקעי במחשבה הזאת. תנסי להינות כמה שיותר. להיות אופטימית כמה שיותר. למצוא חלום! כשהוא יהיה חזק מספיק את תרגישי שאת חייבת לחיות בשביל להגשים אותו. את תראי שבסוף המחשבה הזאת תעבור לך.

ChilD SouL

New member
ההודעה שלך נכונה, אך לא קשורה....

איך קשור טיפוח גוף או עשיית משהו למען הבריאות למה שרשמת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי איזו בדיחה חזקה!!!!!! ברור שכולם מתים בסוף, אז כדי שהסוף הזה לא יגיע כ"כ מהר, וכדי שעד שהוא יגיע נחיה בהרגשה טובה בלי בעיות צריך לדאוג לבריאות. לא ציפיתי מאנשים בפורום הזה תשובות כאלה!!

../images/Emo26.gif

ואתה באמת חושב שאם אני אדאג לאכול אוכל בריא, ולא לשתות ולא לעשן ולעשות קצת ספורט כל יום, אני אחיה חיים מאושרים ושלמים וארוכים? אני יכולה להיות הבן אדם הכי טהור (מבחינה פיזית. כאילו בלי רעלים בגוף) וללכת איזה ערב אחד לחנות כדי לקנות לי נבטים לארוחת הערב ולהתפוצץ בפיגוע או להידרס על ידי נהג שיכור, ותאמין לי שזה שהייתי בריאה ודאגתי לעצמי לא יעזור לי. אני מכירה בן אדם שבחיים לא נגע בסיגריה שמת מסרטן הריאות. זה לא שאני יושבת כל הזמן וחושבת על זה שאני הולכת למות בעוד כמה שנים. אני פשוט מאמינה שכדי להיות מאושר אתה צריך לחיות את הרגע ולא לחשוב כל הזמן על העתיד ולשמור על הבריאות, כי לך תדע אם בכלל תגיע לעתיד הזה. ודבר אחרון, איך בדיוק מתקשרת העובדה שאני בפורום הזה לזה שאתה לא מסכים עם ההודעה שלי? זה שהייתי בפרויקט מיכא"ל לא נותן לי חיי נצח או משהו. אני בכל מקרה אמות בסוף.

lady polegra

New member
אני חיבת להודות שאני מסכימה

אני גם חיה את הרגע.. נהנת מהחיים. אז נכון אני לא מעשנת.. כי אני לא מזוכיסטית ולא רוצה לסבול בעתיד (אם הוא יגיע)

yossi iv

New member
אפרופו חיי נצח...

מיכא"ל בהחלט נותן חיי נצח.. חכו ותראו הספקנים ייזכו להפתעה נעימה, או שלא כל כך נעימה...

ChilD SouL

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

הרבה אנשים שומרים על הבריאות, אוכלים מה שבריא, לא שותים, לא מעשנים ובסוף מתים בין אם זה בגיל צעיר או מבוגר מסיבות כאלה ואחרים. אז הם מתו לדעתי לא מסופקים, לא ניסו הכל בחיים, לא אכלו מה שרצו, לא עשו מה שרצו לעומתם אלה שכביכול מתים בגיל 40 אבל אכלו כל החיים שלהם מה שהם רוצים, עישנו, שתו, נהנו מהרגע - מתו מסופקים.

אבל אבל....

שמירת על בריאות הגוף תכליתה איננה רק בשביל שתוכלת החיים שלנו תיהיה ארוכה יותר,אלה גם בשביל שאיכות החיים שלנו תיהיה טובה יותר... לא לקבל כול מיני מחלות מוזרות(אפילו אם אם אינם סופניות)להראות טוב גם בגיל מבוגר(מה,לא הייתם רוצים "לבלות זמן איכות" עם איזה צעיר\רונת בת 24 שתגיעו כבר לגיל הזהב ;) ) והכי חשוב,להרגיש טוב... כי נפש בריאה הגוף בריא..נכון או לא?

למעלה