סקר

limooor

New member
סקר../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

1. עם מי בסידרה אתם הכי מזדהים? 2. עם איזו דמות הייתם מוכנים להחליף? 3. את איזה דמות אתם הייתם הכי לרוצים לגלם? 4. איזה זוג הכי הורס??? תשובה שלי: 1. עם וויטני היא הכי ישירה וישרה דובקת במטרה חברה טובה. 2. כמובן!!! עם שרדין הייתי מוכנה שלואיס ההורס ירדוף אחרי וישפיט אותי בעניים המדהימות שלו, עם החיוך המקסים שלו הוא כזה שווה. 3. את קיי ה-1 היא הייתה משהו איזה קומבינות יש לבחורה הזאת (השניים האחרות אין להם את זה תודו). 4. בלי שום ספק לואיס ושרדין הם הכי יפים ואהבה שלהם הורסת וכשהם יחד אפשר לחתוך את האויר.

limooor

New member
ועוד מילה על לואיס

חוץ משלואיס הורס ויפה יש בו עוד יתרונות הוא אבהי מאוד לא נלחץ מכלום הוא חבר טוב (ועוד במשטרה למדו אותם ליילד???)חחחחחחחחחחחח חולה עליך נסיך

Shiranus

New member
יששש סקר :)

עוד הזדמנות בשבילי להתחמק מללמוד חי חי חי... אז ככה: 1.עם מי בסדרה אני הכי מזדהה? עם תרזה כי היא לא מוותרת על מה שהיא רוצה וכשהיא אוהבת זה עד הסוף! 2.עם איזה דמות הייתי מכוכנהנ להחליף? שרידן!! הייתי מוכנה לשלם לה את המשכורת שלה רק שתיתן לי להחליף אותה! ולעשות תספורת כמו שלה שלא יבדילו חחח הכל בשביל להיות עם לואיס :) 3.איזה דמות הכי הייתי רוצה לגלם? חח גם אני קיי 1- כי זה הכי כיף לגלם את הביצ'ית 4.איזה זוג הכי הורס? שואיס כמובן אין עליהם

ChilD SouL

New member
תשובות ../images/Emo178.gif

1. מזדהה עם קיי, אייבי.
2. קיי
3. אייבי
4. שואיס, גרייס וסם, ג'וליאן ואייבי.

crazystav

New member
תשובות לסקר!

1. אני הכי מזדהה עם תרזה! יש לה חלומות, היא לא מפחדת מאף אחד, היא מאמינה באהבה! ופשוט מזדהה איתה נוראאאאאאא 2. אני הייתי מוכנה להחליף את גוון ורק בגלל שהיא שכבה עם אית'ן חחח או תרזה גם היא תשכב איתו אמממ תרזה מסכנה מדי וגוון נעל מדי נו אנלא יודעת 3. הכי הייתי רוצה לגלם את קיי! זה נראה כיף הליות הביצ'ית 4. הזוג הכי הורס הם כמובן: תרזה ואית'ן אין עליהם הם שני נשמות...

Shir cp

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

1. עם מי בסידרה אתם הכי מזדהים
טוב...אישית אני מזדהה עם פילאר, היא רגישה אך חזקה, טובת לב, מאמינה באהבה
ויודעת מתי לוותר ומתי לא, מתנגדת לאהבתה של תרזה כלפי אית'ן משום שהיא חושבת צעד אחד קדימה ומסתכלת על מחר, שומרת על כבודה , שכן, למרות שהיא עובדת בבית קריין היא יודעת לשמור סוד והיא חכמה ופיקחית מאוד
2. עם איזו דמות הייתם מוכנים להתחלף
אישית אני היית רוצה להתחלף עם גרייס,יש לה בעל תומך וילדים נפלאים (חוץ מקיי, משום שהיא טובת לב, רגישה (אבל חלשלושית...) מרחמת על אייבי משום שהיא חושבת שהיא צריכה חברות, גרייס חושבת על אחרים ורק אחר כך על עצמה,והיא חברה מאוד מאוד טובה של הזוג איב וטי.סי ראסל, אני אישית, מאוד אוהבת את הדמות שלה ולא היה מזיק אם הייתי מתחלפת איתה....
3. את איזה דמות אתם הייתם הכי רוצים לגלם
אני הייתי רוצה לגלם את דמותה של שרידן...(טוב נו עליתם עליי....חחח...לואיס)...סתם, אני אוהבת את דמותה של שרידן ואני תומכת בה משום שאם היא שמעה את לואיס מדבר עליה (ואני יודעת שזה לא נכון וזה הכפיל שלו שג'וליאן סידר..)היא לא חייבת להאמין לו משום שכדי שמערכת יחסים תתבסס צריך אמון ובלי אמון אין כלום , ואני אישית , גם אני הייתי מתנהגת כך
4. איזה זוג הכי הורס
לדעתי, הזוג הכי מתאים והורס הוא
שרידן ולואיס
למרות שהם עדיין לא ביחד הם נראים מושלמים יחדיו
.

crazystav

New member
אני לא חושבת שהיא התכוונה במציאות

עם מי הייתם מתחלפים אלה בסדרה לא? אם ככה אז אני הייתי בוחרת להתחלף עם וויטני! כי אין לה הרבה בעיות בחיים ! היא חושבת קדימה! היא יכולה בשניה אם היא רוצה להיות עם מי שהיא אוהבת (צאד) ההורים שלה נורמאלים (יחסית),והיא לא יתומה או משהו כזה מאמא או אבא!.. יש לה את הטניס הזה שהיא מאוד אוהבת קיצר אם את מדברת על המציאות הייתי רוצה להתחלף עם ויטני

../images/Emo25.gifתשובות

1. עם מי בסידרה אתם הכי מזדהים? תרזה 2. עם איזו דמות הייתם מוכנים להחליף? אף אחד לכולם יש בעיות בחיים 3. את איזה דמות אתם הייתם הכי לרוצים לגלם? קיי 4. איזה זוג הכי הורס??? איתן ותרזה

גם אני רוצה

בסדרה אני לא מזדהה ממש עם מישו...
דמות שהייתי מוכנה להתחלף איתה זו תרזה- הכל כדי להיות עם איתן!!!
(אבל אני לא יודעת עם עדיף אולי גוון- כי בסוף גוון מתחתנת עם איתן ותרזה נשארת עם ג'וליאן
הייתי הכי רוצה לגלם את אייבי... כי היא מגניבה ומלכה
הזוג הכי הורס הם שואיס למרות שאני שונאת את שרידן... פשוט יש להם את הכימיה הכי טובה...

../images/Emo85.gifתשובות../images/Emo85.gif

1. עם מי בסידרה אתם הכי מזדהים? תרזה 2. עם איזו דמות הייתם מוכנים להחליף? אף אחד לכולם יש בעיות בחיים 3. את איזה דמות אתם הייתם הכי לרוצים לגלם? שרידן 4. איזה זוג הכי הורס??? שרידן ולואיס!

תשובות

1.אני מזדהה עם תרזה כי היא מאמינה בגורל ולא מוותרת על איתן 2. הייתי רוצה להתחלף עם תרזה או שרידן בגלל איתן ולואיס 3. הייתי רוצה לגלם את אייבי 4. הזוג הכי הורס, איתן ותרזה, אייבי וסם ושואיס

תשובות... שלי כנסו לקרא ../images/Emo9.gif

1. עם מי בסידרה אתם הכי מזדהים
טוב אצלי זאת לא תרזה זאת סימון... זה כואב שמי שאת אוהבת בסוף אוהב ת'חברה שלך ויותר כואב שזאת אחותך.
2. עם איזו דמות הייתם מוכנים להחליף? הייתי מוכנה להחליף את.... גרייס כי סאם הורס חתיך
ויש לו גוף מדהים!!!
3. את איזה דמות אתם הייתם הכי לרוצים לגלם? הייתי רוצה להיות המלאכית הזאת הייתי מגלה לצ'ריטי הכל על הרשע.. הייתי שומרת עליה יותר ולא נותנת שיקרה דבר רע למיגל
4. איזה זוג הכי הורס???
צ'ריטי ומיגל

p_nurit

New member
תשובות

1. עם מי בסידרה אתם הכי מזדהים? - קשה.... אין דמות שאיתה אני ממש מזדהה, אולי שרידן, אף כי במקומה כבר מזמן הייתי עם לואיס 2. עם איזו דמות הייתם מוכנים להחליף? עם שרידן, הפתעה-הפתעה 3. את איזה דמות אתם הייתם הכי לרוצים לגלם? חושבת שאייבי, דמות נהדרת וממש מדהימה 4. איזה זוג הכי הורס??? צריכה לענות? ברור שסם וגרייס. סתאאאאאאם, שרידן ולואיס, רק שיהיו כבר יחד

למעלה