סקר
אהבה.....

סקר ../images/Emo23.gif אהבה..... ../images/Emo26.gif

כולנו חפצים לאהוב ולהיות נאהבים. מה מוביל אותנו לשם? מה מעכב אותנו בדרך? ואם אנחנו כבר שם, מצאנו את האיש/ה המשלימים שלנו - מה אנחנו עושים על מנת לשמר את האהבה הזו ?

בת עולם

New member
אהבה...

מה מוביל אותי לאהבה....הרצון לא להיות לבד, הצורך בשותף, במגע, בסקס, הצורך לתת מה מעכב....הפחד שלא ירצה אותי אני משמרת אותה באמצעות הקשבה, תקשורת טובה, גיוון חיי המין, לתת ולקבל מרחב ועצמאות, לשים לב לפרטים.... ואלה, בטח יש עוד הרבה דברים שכרגע בורחים לי...

P u s s i c a t

New member
תגיד לי...

אתה באמת חושב שאם היו לי תשובות לכל זה הייתי פה?.... מאמינה בלנתח, להבין ולעשות. אם לא עשיתי כנראה שעוד לא הבנתי

P u s s i c a t

New member
אבל...

'שבעת לך. לא מבינה. חושבת, מנתחת, מנסה. באמת. לא מצליחה להבין מה פה לא עובד כמו שרציתי...
יש לך אולי נוסחא?

P u s s i c a t

New member
לא יודעת...

אין לי מושג מה מעכב אותי, ואם הייתי יודעת לשמר את זה כשזה נמצא מן הסתם זה עוד היה בנמצא... אבל מה שכן יכולה לעשות?... יודעת מה אני רוצה. מה שמעכב אוי - מאמינה שהפחד. מחאבד עצמאות ויותר מזה לקבל אותה שוב מהר מדי (עם אחוזי הגירושין זה די מפחיד להכנס לקשר) מה אעשה כדי לשמר - כל מה שאני יכולה. כבוד, יחס, תקשורת טובה. סקס טוב (לא פחות חשוב ובעיני אחד המרכיבים היותר חשובים בקשר) זמן איכות. אבל מנסיון שלי ושל אחרים - לפעמים כל זה לא מצליח... צריך הרבה מזל בזוגיות

shelly1975

New member
יש אנשים

שכ"כ חוששים מלמצוא אושר שהם עושים הכל כדי לחבל בזה דווקא כשהם מוצאים את זה. גם לי זה היה פעם, לפני שנים מספר עד שבגרתי, הבשלתי והבנתי שאם אמשיך כך לבסוף אשאר לבד רצופת פספוסים

למעלה