סקר

avocumber

New member
סקר ../images/Emo206.gif

אתם משתמשים באייקון
? אם כן, באילו מקרים? (דוגמה יכולה לעזור). כשאתם רואים הודעה שבכותרתה יש את האייקון
, אתם תיכנסו אליה קודם? בכלל, מה היחס שלכם לאייקון הזה? מתי/איך/איפה רצוי/הגיוני/כדאי להשתמש בו? נמקו, פרטו ותנו דוגמאות.

shaharrr53

New member
לפעמים נכנסים.

אבל לפעמים לא. יש הרבה כאלה שסתם כותבים
,וזה איזה סתם הודעה שלא קשורה לפורום.

עונה../images/Emo219.gif

אתם משתמשים באייקון ? לא כשאתם רואים הודעה שבכותרתה יש את האייקון , אתם תיכנסו אליה קודם? בשבילי היא כמו הודעה רגילה,בלי האייקון הזה,אז לא נראה לי שאני אמהר להכנס אליה בכלל, מה היחס שלכם לאייקון הזה? אין לי יחס כלפיהP:. או משהו מתי/איך/איפה רצוי/הגיוני/כדאי להשתמש בו? נמקו, פרטו ותנו דוגמאות. לא יודעת

נוגעע

New member
לא משתמשת בו !

כשאתם רואים הודעה שבכותרתה יש את האייקון , אתם תיכנסו אליה קודם? לא. סתם עוד הודעה עם אייקון. בכלל, מה היחס שלכם לאייקון הזה? לא אוהבת. מתי/איך/איפה רצוי/הגיוני/כדאי להשתמש בו? נמקו, פרטו ותנו דוגמאות. לא דעת...

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo206.gif

אתם משתמשים באייקון ? לט. אם כן, באילו מקרים? (דוגמה יכולה לעזור). .. כשאתם רואים הודעה שבכותרתה יש את האייקון , אתם תיכנסו אליה קודם? כן, כנראה. בכלל, מה היחס שלכם לאייקון הזה? המ. אייקון די מכוער >< מתי/איך/איפה רצוי/הגיוני/כדאי להשתמש בו? נמקו, פרטו ותנו דוגמאות. לא יודעת, מקרה דחוף D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה

אתם משתמשים באייקון ? לא אם כן, באילו מקרים? (דוגמה יכולה לעזור).-- כשאתם רואים הודעה שבכותרתה יש את האייקון , אתם תיכנסו אליה קודם?ממ לא, זה לא משנה לי בכלל, מה היחס שלכם לאייקון הזה?ממ, רגיל? מתי/איך/איפה רצוי/הגיוני/כדאי להשתמש בו? נמקו, פרטו ותנו דוגמאות.לאיודעת XD

דנטל

New member
לא משתמשת בו ואני מתנגדת לו!

הודעות שנושאות את האייקון הזה (ולצורך הענין, גם את המלה "דחוף" עצמה לא באייקון) יהיו האחרונות שאקרא, לפעמים אקרא אותן רק בסוף היום.

אספיר85

New member
אני../images/Emo54.gif

אני בד"כ ארשום, אם זה באמת דחוף, בסוף ההודעה ולא בכותרת. אני לא משתמשת באיקון הזה ולא אוהבת שמשתמשים בו, כאילו לאנשים שכותבים את זה מגיע יחס יותר טוב מאלה שרשמו סתם "הודעות רגילות".

I am IRiTooSH

New member
לא אוהבת אותו. ולא משתמשת בו. ../images/Emo40.gif

סמן מעצבן בעיניים, ומסמן על "תפתחו אותי כבר!!!!1 אני קרצייה!!!11"

לא משתמשת .. זה נוצץ כזה בעין אז אני יכנס

לראות מה כל כך דחוף .. בדרך כלל אני נכנסת מתי שאני מחכה למשו .. נגיד תוצאות של משחקים שבפורום או משו כזה אנא ערף ..

MushrooMush

New member
<?hdfghj#$%GR

אתם משתמשים באייקון {אני מוסיפה} דחוף!? לא אם כן, באילו מקרים? (דוגמה יכולה לעזור). כשאתם רואים הודעה שבכותרתה יש את האייקון , אתם תיכנסו אליה קודם?לא בכלל, מה היחס שלכם לאייקון הזה?אין יחס מתי/איך/איפה רצוי/הגיוני/כדאי להשתמש בו? נמקו, פרטו ותנו דוגמאות. לא רצוי

למעלה