סקר איזה קטעים אתם הכי אוהבים ואל איזה קטעים היתם מוותרים.?..??
פ פוצנוש New member 14/9/03 #1 סקר../images/Emo20.gif איזה קטעים אתם הכי אוהבים ואל איזה קטעים היתם מוותרים.?..??
ע עד הסוף הטוב New member 14/9/03 #2 אני חושבת ש... הקטעים הכי יפים בסידרה.. הם כל הקטעים בהם מופיע יהודה והייתי מוותרת על כל הקטעים האחרים...
אני חושבת ש... הקטעים הכי יפים בסידרה.. הם כל הקטעים בהם מופיע יהודה והייתי מוותרת על כל הקטעים האחרים...
S ShiRi GiRl New member 14/9/03 #3 ../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif אני הייתי מוותרת על כל הקטעים עם משה... סתם בן אדם דפוווק... ולא הייתי מוותרת על הקטעים עם טל ושירלי ויוליה וליאור אני חולללה על הקטעים שלהם יחד
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif אני הייתי מוותרת על כל הקטעים עם משה... סתם בן אדם דפוווק... ולא הייתי מוותרת על הקטעים עם טל ושירלי ויוליה וליאור אני חולללה על הקטעים שלהם יחד
פ פוצנוש New member 14/9/03 #4 ואני היתי מותרת על הקטעים של גולדמן ויונת הקטעים אם משה ולא היתי מוותרת על הקטעים אם ש-י-ר-ל-י+ר-ו-ע-י\או טל ועל הקטעים של אלונה וליאור נ.ב ליסה סתם סכסכנית מה אתם חושבים עליה
ואני היתי מותרת על הקטעים של גולדמן ויונת הקטעים אם משה ולא היתי מוותרת על הקטעים אם ש-י-ר-ל-י+ר-ו-ע-י\או טל ועל הקטעים של אלונה וליאור נ.ב ליסה סתם סכסכנית מה אתם חושבים עליה
ח חולה על בנחה השולט New member 14/9/03 #5 ../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif../images/Emo36.gif על הקטעים של יונת ושל גולדמן הייתי מוותרת זה ממש מיותר.. ולא מוותרת על שירלי , ליאור ורועי , אלונה וכל השאר...
../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif../images/Emo36.gif על הקטעים של יונת ושל גולדמן הייתי מוותרת זה ממש מיותר.. ולא מוותרת על שירלי , ליאור ורועי , אלונה וכל השאר...
P perrinat New member 15/9/03 #6 הקטעים המצחיקים../images/Emo103.gif הכי שולטים משה מרגיז... וגם גולן.... אפשר להוריד אותם...
ל לירונר New member 15/9/03 #7 ../images/Emo128.gif כל הקטעים של גולדמן ויונת ../images/Emo128.gif חבל שמבזבזים את שרון חזיז ודני שטג המצויינים על דברים כאלה...
../images/Emo128.gif כל הקטעים של גולדמן ויונת ../images/Emo128.gif חבל שמבזבזים את שרון חזיז ודני שטג המצויינים על דברים כאלה...
D Dream within a Dream New member 15/9/03 #8 ../images/Emo41.gifנכון../images/Emo70.gif הסיפור שלהם גם ממש רדום כזה.. לעומת המשולש יונת-גולן-אלונה.. זה היה טוב
../images/Emo41.gifנכון../images/Emo70.gif הסיפור שלהם גם ממש רדום כזה.. לעומת המשולש יונת-גולן-אלונה.. זה היה טוב
ע עד הסוף הטוב New member 15/9/03 #11 אותך מאמי... לא שאלתי ואם הייתי שואלת זה היה רק במקרה שקיבלתי מכה ב .. ואני כבר ...
D Dream within a Dream New member 15/9/03 #12 ../images/Emo41.gifטוב שאת יודעת לשרשר..../images/Emo6.gif
ע עד הסוף הטוב New member 15/9/03 #13 ילד.. קודם כל תרגע זה היה בטעות.... אחר כך תרגע... כי אחרת זה לא יהיה טוב...
ע עד הסוף הטוב New member 15/9/03 #9 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיהודה!! חבל שמבזבזים את כל השחקנים שישאירו רק את הקטעים של יהודה וזו תהיה אחלה סידרה תגידו שזה לא נכון
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיהודה!! חבל שמבזבזים את כל השחקנים שישאירו רק את הקטעים של יהודה וזו תהיה אחלה סידרה תגידו שזה לא נכון
D Dream within a Dream New member 15/9/03 #10 ../images/Emo41.gifזה לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif