סקר

ofirshai

New member
סקר ../images/Emo192.gif../images/Emo187.gif

בעודי שומע לי את Electrical Storm של U2 בגרסא של ווילאם אורביט, חשבתי על זה שעד כמה הבנאדם הזה גאון, וכמה אני מאוהב בעבודות שלו. הסקר שלי הוא כזה: האם יש מפיק/ים מסוימ/ים שאתם אוהבים מאוד, שהוא תמיד מפתיע אתכם בהפקות מפוצצות, ושאתם שומעים שהוא עובד אומן שאתם אוהבים על האלבום החדש שלו, אתם יודעים שיצאו לו שירים מעולים?

ofirshai

New member
../images/Emo113.gif יש 2 מפיקים קבועים אצלי

וויליאם אורביט- כמו שציינתי בשאלה, וויליאם אורביט הוא כנראה המפיק שאני הכי אוהב. העבודה שלו עם מדונה בריי אוף לייט לדעתי הוא מאסטרפיס לשמו, הוא הוציאה ממלכת הפופ את הרגעים הכי יפים שלה בעייני, והאלבום הזה פשוט קסום בעייני. גם העבודות הנוספות שלו עם מדונה, כמו השיר "זר יפייפה" היא אלוהית בעייני, השיר הזה הוא אחד משירי הפופ הכי מושלמים שיש והרמיקס שלו ל"הצדק את אהבתי" הוא אחד מהמעולים לדעתי. אני אציין גם את העבודה שלו עם אול סיינטס על השיר Pure Shores, בעייני שיר להקות בנות כמעט הכי טוב (אף אחת לא תעבור את Freak Like Me
) ובנוסף השיר "בלק קופי" גם אחד מהשירים הכי יפים של להקת הבנות הזאת. השיר Feel Good Time של פינק הוא אחד מהרגעים הכי שפויים וטובים מהאלבום Try This. אי אפשר שלא לציין את הרמיקס שלו ל"אלקטריקל סטורם" של U2, פשוט יצירת מופת. אני רוצה גם לציין את השיר היחיד מקריירת הסולו שלו ששמעתי, Spiral בשיתוף עם השוגה, גם שיר מעולה לדעתי, וחבל שלא יצא בתור סינגל. גלן באלאד- מיותר לציין שהוא עבד עם אלאניס מוריסט על אלבום הרוק הנשי הכי טוב של שנות ה90, Jagged Little Pill, וגם על האלבום השני שלה, SFIJ (זה יותר מדי ארוך לרשום את השם המלא שלו
), שבהחלט לא נפל ברמתו מJLP. שהייתי ב"תו השמיני" והסתכלתי בדיסקים של נו דאוט, ראיתי אותו ברשימת המפיקים של האלבום Return Of Saturn וישר קניתי את אלבום (עזרה העובדה שהאלבום היה במחיר מבצע של 20 ש"ח
). ששמעתי הוא הפיק את האלבום החדש של אנני לנוקס שמחתי, כי הוא פשוט מפיק מעולה שמוציא את הבסט מהבסט אצל כל אומן. אני מניח שגם טימבלנד ופארל היו אמורים להיכלל ברשימה, אבל הבעיה עם פארל היא שאחרי הדבר הזה שנקרא "אלבום הסולו השני של גוון סטאפני" פשוט הפסקתי לבטוח בהפקות שלו מאז, וטימבלנד די גמר את הסוס שלו מאז שהוציא את אלבום הסולו שלו (בעצם מאז שיצאו האלבומים של נלי וג'סטין הוא די גמר את הסוס), וכל קליפ שני בMTV היא הפקה שלו, הוא כבר פשוט נמאס. זהו
סיימתי לחפור
, מצפה לראות את התשובות שלכם....

dor307

New member
בהשפעת האיפוד שלי:

פעם אהבתי כל דבר שריצ'ארד X הוציא מאז,אבל שרשרת של דברים חלשים דירדרו את המניות שלו אצלי,אבל העבודה שלו עם רוסין בלאבום שלה היתה מעולה והוא חזר ל"ראדר" שלי. דאנג'ר מאוס הוא גם מישהו שאני יכול לאהוב שיר רק בגלל שהוא הפיק אותו,מה"סולו" שלו,האלבום האפור כמובן העובודה עם אלברן (גם עם הגורליז וגם עם הטוב הרע והמלכה) בנוסף השירים שהוא עשה באלבום של הרפטור (שעם הזמן מתחבב עלי יותר ויותר וכובר בטופ 3 של אלבומים מ06,יחד עם ק-אוס ולינדה כמובן) הא וכמובן נארסל בראקלי,ואם כבר נארלס בראקלי אז גם לסי לו יש יציאות מאד טובות (TAKE CONTROL של אמירי,LIL STAR של קליס והDON"T CHA) וגם כמה שירי ראפ מעולים. מדברים כבר על קליס אז שנה שעברה אחרי שאהבתי כ"כ את האלבום שלה חשבתי שוויל.אי.אם יהפוך להיות אחד מהמפיקים האהובים עלי אבל מאז פרגלישס כל הפקה שלו רק מתדרדרת. גרג קרוסטין גם טוב אם זה עם הציפורים והדבורים שלו או השיר היחידי שממש אהבתי של לילי אלן ובעיר את CATCH YOU של סופי(הוא גם עבד עם נטשה,אולל סינטס,ג'מליה,פינק,דה פלינג ליפס ופייץ')

otollo

New member
../images/Emo174.gifאממ

תאמת לא כל כך... אני אוהב את העבודות של ד"ק לוק ובדר"כ שאני שומע שהוא מפיק משהו לאיזה אומן שאני אוהב אני שמח. אבל מאז האלבום החדש של אבריל אני כבר לא יודע

Dana Mi

New member
אני בדרך כלל לא בקטע של מפיקים

אני די שונאת את כל המצב הזה ששירים הופכים ללהיטים רק בגלל שאזשהו מפיק הפיק אותם.. כמו נלי פורטאדו למשל - השירים שלה ממש גרועים ומעצבנים אבל בגלל שטיבאלנד-טיימברלייק נגעו לה באלבום כולם מתחרפנים.. אני מצטערת, אבל Maneater זה שיר מזוויע. א-ב-ל למרות זה, לאחרונה צץ מפיק (יהודי, יש להוסיף) שכל דבר שהוא נוגע בו הופך לזהב. מארק רונסון. אולי זה בגלל שעצם ההפקה שלו זה לקחת שירים קיימים ולהפיק אותם מחדש בצורה גאונית!! הוא פשוט גאון! הבן אדם הזה הפך שירים של טופ 20 לטופ 5. אני מתה לאלבום שלו, כל מה שהוא יוצר זאת פיסת גאונות. נו, מה לעשות - בריטי. אז כן, לא משנה מה מארק רונסון יוציא - אני יודעת שזה יהיה גאוני.

Upgrade U

New member
טימבה,דנג'ה ובריאן היגינס

וזהו נראה לי. וכמובן שאני לא יתאהב בכל הפקה שהם יעשו. לדוג' בריאן היגינס הפיק לGA שני שירים כ''כ גרועים באלבום השלישי שלהן שאני עדיין מתבייש בשבילו.

shay08

New member
2 המפיקים הטובים ביותר...

אני מאוד אוהב את דנג'ה, יד ימינו של טימבאלנד....הוא מפיק כ"כ טוב, הרבה יותר טוב מטיבאלנד לדעתי, הפיק הרבה שירים שאהבתי כמו רוב השירים מהאלבום של בריטני, Easy של פאולה דיאנה, כמה שירים מהאלבום של פי דידי ועוד טובים..... מפיק שני שממש טוב הוא ווי.אי.אם, שגם אצלו כל שיר הופך ללהיט כדוגמת BL של ניקול שרזינגר, IGIFYM שלו, Beep של הפוסיקט דולז ועוד רבים וממש ממש טובים... אלה שני המפיקים שאני אישית ממש אוהב לשמוע הפקות שלהם

למעלה