../images/Emo113.gif יש 2 מפיקים קבועים אצלי
וויליאם אורביט- כמו שציינתי בשאלה, וויליאם אורביט הוא כנראה המפיק שאני הכי אוהב. העבודה שלו עם מדונה בריי אוף לייט לדעתי הוא מאסטרפיס לשמו, הוא הוציאה ממלכת הפופ את הרגעים הכי יפים שלה בעייני, והאלבום הזה פשוט קסום בעייני. גם העבודות הנוספות שלו עם מדונה, כמו השיר "זר יפייפה" היא אלוהית בעייני, השיר הזה הוא אחד משירי הפופ הכי מושלמים שיש והרמיקס שלו ל"הצדק את אהבתי" הוא אחד מהמעולים לדעתי. אני אציין גם את העבודה שלו עם אול סיינטס על השיר Pure Shores, בעייני שיר להקות בנות כמעט הכי טוב (אף אחת לא תעבור את Freak Like Me
) ובנוסף השיר "בלק קופי" גם אחד מהשירים הכי יפים של להקת הבנות הזאת. השיר Feel Good Time של פינק הוא אחד מהרגעים הכי שפויים וטובים מהאלבום Try This. אי אפשר שלא לציין את הרמיקס שלו ל"אלקטריקל סטורם" של U2, פשוט יצירת מופת. אני רוצה גם לציין את השיר היחיד מקריירת הסולו שלו ששמעתי, Spiral בשיתוף עם השוגה, גם שיר מעולה לדעתי, וחבל שלא יצא בתור סינגל. גלן באלאד- מיותר לציין שהוא עבד עם אלאניס מוריסט על אלבום הרוק הנשי הכי טוב של שנות ה90, Jagged Little Pill, וגם על האלבום השני שלה, SFIJ (זה יותר מדי ארוך לרשום את השם המלא שלו
), שבהחלט לא נפל ברמתו מJLP. שהייתי ב"תו השמיני" והסתכלתי בדיסקים של נו דאוט, ראיתי אותו ברשימת המפיקים של האלבום Return Of Saturn וישר קניתי את אלבום (עזרה העובדה שהאלבום היה במחיר מבצע של 20 ש"ח
). ששמעתי הוא הפיק את האלבום החדש של אנני לנוקס שמחתי, כי הוא פשוט מפיק מעולה שמוציא את הבסט מהבסט אצל כל אומן. אני מניח שגם טימבלנד ופארל היו אמורים להיכלל ברשימה, אבל הבעיה עם פארל היא שאחרי הדבר הזה שנקרא "אלבום הסולו השני של גוון סטאפני" פשוט הפסקתי לבטוח בהפקות שלו מאז, וטימבלנד די גמר את הסוס שלו מאז שהוציא את אלבום הסולו שלו (בעצם מאז שיצאו האלבומים של נלי וג'סטין הוא די גמר את הסוס), וכל קליפ שני בMTV היא הפקה שלו, הוא כבר פשוט נמאס. זהו
סיימתי לחפור
, מצפה לראות את התשובות שלכם....