סקר

אגם גם

New member
סקר ../images/Emo179.gif

אין לי מצברוח, לא פרודוקטיבית היום בשיט
אז יאללה, סקר - מה לדעתכם, החלק הכי וואו בגוף בני המין השני? שהכי עושה לכם את זה? (לא בהכרח מינית) שאתם נוגעים בו, או מביטים עליו, ומרגישים שאתם עפים?

הוווווו סקר, i like seker,

טוסיק... הוווווווו.... ועיניים וכפות ידיים ושפתיים... (קשה לבחור נו...)
עיניים. אין ספק.
אחותי, אני רק נוגעת לו אני עפה לצד השני של החדר... מזכיר לי לעשות טיח שוב בחדר השינה... (כמה דביקה יצאתי?
, אוי, דביקה זו לא בחירה טובה של מילים...
)

kleo patra

New member
אני ../images/Emo23.gif

כפות ידיים של גבר זרועות שיניים יפות והכי חשוב עיניים כחולות-ירוקות. זהו.

אגם גם

New member
טוב, יאללה, נענה לך..

עיניים כמובן, ועד כמה שזה אולי נדוש - זה באמת הדבר הראשון, ואם אני לא רואה טוב לב, כנות וחום דרכן - אם הן לא מדברות אלי - שום דבר אחר לא יעשה לי את זה (גם אם הוד חתיכיותו בראד פיט מונח לפניי עירום) הלאה. מהעיניים נדרים קצת - ונעצור באיזור העורף וצידי הצוואר.. המקום הזה, אם הוא בנוי כהלכה, מהונדס נכון ומריח כמו שצריך - יכול להעיף אותי לשמיים! (כן, אני פסיכית, אף חברה לא מבינה אותי בקטע הזה) יש עוד, אבל אחדול כאן

calya

New member
ידיים שריריות עם ורידים בולטים באמה.

בחיי.

אני אוהב בצד הנשי ממממממ

הכי חשוב עיניים, אם אין קליק אין על מה לדבר! מקום שני חזה, עדיפות לחזה גדול ועסיסי. מקום שלישי ישבנים דהיינו תחת חטוב, מקום רביעי, טלי מורנו חחח מקום חמישי , עדיפות לפולניה רומנטית ורגישה

bobroni

New member
פנים..

פנים עדינות,.. בכלל עדינות באישה יכול להעיף.. ריח טוב.. בושם.. אינטיליגנציה..חום.... מתיקות בשפתיים...המממ...מתיקות...אררררר...

cheshire9

New member
אצל החתולה ?

התחת . וגם החזה (אבל לצערי אין ממנו מספיק). היא עובדת עכשיו על עיצוב אז אני כבר מצפה בכיליון עיניים לתוצאות .....

למעלה