סקר

Adi 18

New member
סקר../images/Emo169.gif

• מוסיפה את מה שהוסיפו לא לענו kush kush ו 16:48 | 25/05 ות!!! מה לא ברור?! 1)שם: 2)בן/בת: 3)גיל: 4)עיר: 5)מה את/ה לובש/ת כרגע: 6)תכונות טובות: 7)תכונות רעות:תאר מראה חיצוני: 8)שיר אהוב: 9)טעם גלידה אהוב: 10)מעריצ/ה עם כן את מי: 11)הכי חשוב בחיים זה: 12)הבגדים הכי יפים בארון: 13)מה הכי חשוב בחיים: 14)מה הפנטזיה שלך: 15)מה החלום שלך: 16)האם יש לך שאיפות: 17)מה הטעם המסטיק האהוב עליך: 18)יש לך חיית מחמד: 19)איזה כיתה את/ה: 20)מה הצבע האהוב עליך: 21)מאכל אהוב: 22)מקום בילוי אהוב: 23)שיר אהוב: 24)סדרה אהובה: 25)חייה אהובה 26)מאכל שנוא: 27)התאהבת פעם? 28)מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? 29)מה התאריך לידה שלך? 30)האם את\ה בחוגים אחה"צ? 31)אם כן- איזה? 32)בעד או נגד שירים עבריים? 33)איזה שירי עבריים אתה אוהב? 34)סגנון מוסיקה אהוב: 36)האם יש לך חבר/ה? (במובן בן-זוג, כמובן)? 37)שם של החבר/ה הכי טוב/ה: 38)סדרה הכי אהובה: 39)סרט הכי אהוב: 40)התנשקת פעם? אם כן-איזו נשיקה/ות? 41)פשלה מהחיים: 42)ספר הכי אהוב: 43)מאמין באלוהים? כן/לא 44)האם את\ה מאוהב\ת? 45)מה הדבר הכי משוגע שעשית? 46)מה הדבר הנורא ביותר שעשית ואתה מתחרט עליו? נלקח מפורום המורדים enjoy

daniel pomiki

New member
יש הרבה סקרים מאז שחזרת../images/Emo6.gif

1)שם: דניאל 2)בן/בת: בן 3)גיל: 15 4)עיר: אני גר בישוב ליד נתניה 5)מה את/ה לובש/ת כרגע: בוקסר 6)תכונות טובות: עדין בחיפושים 7)תכונות רעות:תאר מראה חיצוני: מה הקשר בין השתים??? 8)שיר אהוב: יש יותר מידי... אני אוהב בעיקר סיגנונות, מה שאני הכי אוהב עכשיו זה מוזיקה אירית 9)טעם גלידה אהוב: מנגו 10)מעריצ/ה עם כן את מי: מיצטער אבל אני לא ילד מיסכן שאוסף תמונות ודיסקי ומיתלהב כול פעם שמזכירים את השם של מישהוא 11)הכי חשוב בחיים זה: אנומה, כבוד לתרבויות ודתות של אחרים 12)הבגדים הכי יפים בארון: בגד ים 13)מה הכי חשוב בחיים: לא היה את זה ליפני שתי שאלות?? 14)מה הפנטזיה שלך: זה לא פורות סקס... 15)מה החלום שלך: שאלה קשה ופרטית מידי 16)האם יש לך שאיפות: ברור, כמו לכול בן אדם אחר, השאיפות שלי הם מיבחינה דתית 17)מה הטעם המסטיק האהוב עליך: מסט בננה 18)יש לך חיית מחמד: ברור, כלבה הכי חמודה שראיתם בחיים שלכם, היא כזות מתוקה בסך הול בת חודשיים 19)איזה כיתה את/ה: י', רוצים יותר פרוט?? י'2 20)מה הצבע האהוב עליך: כחול 21)מאכל אהוב: פירות ים...(שרימפסים, קלמרי, דגים שטויות כאלה ואחרות) וכמובן פסטה, על כול סוגייה אם בולנז או כדורי בסר אם רוטב וגבינת פמזן 22)מקום בילוי אהוב: ים (גם הוא ממש קרוב אלי) 23)שיר אהוב: היה כבר... 24)סדרה אהובה: זה בדיחה? ברור שמישמרת... 25)חייה אהובה: אני אוכל כימאת הכול:) 26)מאכל שנוא: בצל... 27)התאהבת פעם? לא:( 28)מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? שהתחלתי להיתעשק בכישוף:) 29)מה התאריך לידה שלך? 16.8.87 30)האם את\ה בחוגים אחה"צ? אני אתמול התחלתי לילמוד טאי-צ'י 31)אם כן- איזה? 32)בעד או נגד שירים עבריים? חלק כן חלק לא... משינה והחברים של נטאשה כן סבלימינעל לא 33)איזה שירי עבריים אתה אוהב? מוזיקה ישנה, משינה החברים של נטאשה 34)סגנון מוסיקה אהוב: אירית, מדיטציות, צ'נטים, קצת מוזיקה ישראלית 36)האם יש לך חבר/ה? לא:( 37)שם של החבר/ה הכי טוב/ה: גידי 38)סדרה הכי אהובה: זה רק אני או שהשאלות חוזרות על עצמם? 39)סרט הכי אהוב: לב עמיץ, ספרות זולה, הסנדק, יש עוד הרבה אבל הם לא עולים לי לראש 40)התנשקת פעם? ברור, אתם רוצים שאני יתאר לכם את כול הנשיקות שלי??? 41)פשלה מהחיים:לא עולה לי משהוא לראש 42)ספר הכי אהוב: אני קראתי מעט מאוד ספרים, אם אני צריח להחלית את ההוביט 43)מאמין באלוהים? זות שאלה דיי מצחיקה בישביל פאגן:) 44)האם את\ה מאוהב\ת? לא 45)מה הדבר הכי משוגע שעשית? עשיתי לעצמי סמיילי על הדי:) 46)מה הדבר הנורא ביותר שעשית ואתה מתחרט עליו? הרבה שטויות בעיקר

Adi 18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כי אין לי משהו אחר לשים חחח תשימו גם אתם משהו מעניין תחרשו את האינטרנט :)

daniel pomiki

New member
תיקון

"11)הכי חשוב בחיים זה: אנומה, כבוד לתרבויות ודתות של אחרים" אנומה=אמונה*

RomeoITALIANO3

New member
ושוב אני ראשון ../images/Emo11.gif

)שם: רומאו 2)בן/בת:בן 3)גיל:17 4)עיר:ב"ש (זה באר שבע למי שאנאלפבית) 5)מה את/ה לובש/ת כרגע: מכנסיים קצרים (חולצה חם מידי לא מזמן חזרתי מריצה) 6)תכונות טובות: אני לא יכול להגיד על עצמי , אתם תגידו, אגב ציני זה טוב או רע? 7)תכונות רעות:תאר מראה חיצוני: ברגע שאני יתקן את הסורק תראו 8)שיר אהוב: איך לא? sing for the moment מי שלא אוהב לא מבין 9)טעם גלידה אהוב: רק פירות!, לא סובל וניל שוקולד, הודעה הבאה אני יצרף תמונה 10)מעריצ/ה עם כן את מי: מעריץ....רודי ג'וליאני, פאולו מאלדיני, מעריץ כמה חזקים הם 11)הכי חשוב בחיים זה: |דגש|איטליה 12)הבגדים הכי יפים בארון: אני יודע,....יש המון סוגים אבל אוהב במיוחד את החולצה של kappa של נבחרת איטליה, מעלה זכרונות 13)מה הכי חשוב בחיים:הייתה את השאלה לפני שני סעיפים! הכי חשוב חהיות בריא ולעשות חיים 14)מה הפנטזיה שלך: אם אני יספר זה לא תיהיה פנטזיה 15)מה החלום שלך: נו בטח נמאס לכם לשמוע, לסיים ב"ס ולגור באיטליה (מומלץ ברימיני) 16)האם יש לך שאיפות: להיקרא דוק ולא רק ככינוי 17)מה הטעם המסטיק האהוב עליך: דובדבן 18)יש לך חיית מחמד: החתול סילביו/סיל 19)איזה כיתה את/ה: יא, אבל עוד חודש י"ב 20)מה הצבע האהוב עליך: כחול 21)מאכל אהוב: לזניה 22)מקום בילוי אהוב: רימיני 23)שיר אהוב: היה את השאלה הזאת!!!! sing 4 the moment 24)סדרה אהובה:משפחת סימפסון וחברים 25)חייה אהובה: צרפתים (תקראו לי גזען לא מפריע לי,הם שונאים את כולם אז אני שונא אותם) 26)מאכל שנוא: פטריות/צ'יפס/שווארמה/בכלל מטוגן. גלידת שוקולד 27)התאהבת פעם? כן 28)מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? 11 למאי 2001 29)מה התאריך לידה שלך?11/4/1986 30)האם את\ה בחוגים אחה"צ? לא 31)אם כן- איזה? 32)בעד או נגד שירים עבריים? לא נגד אבל לא שומע בכלל 33)איזה שירי עבריים אתה אוהב?"פקח אני פורק סחורה" אבל ברצינות "אם תלך" 34)סגנון מוסיקה אהוב: ראפ טהור ולא ג'אסטינים למינהם 36)האם יש לך חבר/ה? (במובן בן-זוג, כמובן)? לא 37)שם של החבר/ה הכי טוב/ה:עזבו שטויות 38)סדרה הכי אהובה:אתם אוהבים לחזור על שאלות אני רואה 39)סרט הכי אהוב: הסנדק/מאטריקס אחד ושתיים/ג'ון קיו ועוד ועוד 40)התנשקת פעם? אם כן-איזו נשיקה/ות? רוצים גם סוג דם שלה
יותר מידי פרטי הגזמתם 41)פשלה מהחיים:יותר מידי 42)ספר הכי אהוב: מה הכי אהוב? 43)מאמין באלוהים? כן/לא כן 44)האם את\ה מאוהב\ת? כן 45)מה הדבר הכי משוגע שעשית? לא יפרט פה מצטער 46)מה הדבר הנורא ביותר שעשית ואתה מתחרט עליו? ראו סעיף קודם

Adi 18

New member
חחח אופס זה לא אני כתבתי אותם...

אתה יודע שנולדת באותו התאריך כמו אבא שלי? :) אתה מתכוון ששנה הבאה אתה תיהיה ביב' לא חודש הבא לא?

daniel pomiki

New member
:)

"חייה אהובה: צרפתים" אני סכים איתך שהם חייה, אבל לסים אותם כחייה אהובה? מה עובר אליך??

Adi 18

New member
עוד מעט אני אכתוב אוליי מחר.. אני

לא לומדת מחר ומרתיים

RomeoITALIANO3

New member
../images/Emo26.gifתיקון טעות רצינית../images/Emo36.gif

בסעיף 25 התבלבתי חזבתי כתוב חייה שנואה כי בטח ברעות הסתכלתי על 26 אז אני מתקן חיה שנואה זה צרפתים! חס וחלילה אהובה.

RomeoITALIANO3

New member
אני יתלה את עצמי../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif שוב טעיתי

עוד פעם טעיתי, בהודעה קודמת תיקונים *חזבתי=חשבתי *ברעות=בטעות טוב נו בטח התרגלתם לזה, אני מנסה לדעת לכתוב בלי להסכל על המקלדת ולפעמים לא יוצא , קפיש

Adi 18

New member
חחח עכשיו אני

שם: עדידוש 2)בן/בת: בת 3)גיל:18 עוד מעט 4)עיר: ליד ירושלים 5)מה את/ה לובש/ת כרגע: פיגמה מה 6)תכונות טובות: תגידו אתם :) 7)תכונות רעות:תאר מראה חיצוני: נפגעת מהר.. 8)שיר אהוב: יש הרבה 9)טעם גלידה אהוב: שוקולד!! 10)מעריצ/ה עם כן את מי: קרלוס 11)הכי חשוב בחיים זה: לאהוב!! לא לשקר!! להיות כנה... 12)הבגדים הכי יפים בארון: שמלת מיני יפה.. 14)מה הפנטזיה שלך: אממ חחח 15)מה החלום שלך:להצליח ולהיות מאושרת.. 17)מה הטעם המסטיק האהוב עליך: בזוקה 18)יש לך חיית מחמד: לא 19)איזה כיתה את/ה: יב 20)מה הצבע האהוב עליך: תכלת 21)מאכל אהוב: ציפס!!! 22)מקום בילוי אהוב: בבריכה ובים!! 24)סדרה אהובה: משמרת שלישית.. ימי חיינו... 26)מאכל שנוא: אורז יאק!!! 27)התאהבת פעם? כן... 28)מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? אין לי שמצ... 29)מה התאריך לידה שלך? 29\7 30)האם את\ה בחוגים אחה"צ? חח חוגים? 32)בעד או נגד שירים עבריים? בעד למה לא? 33)איזה שירי עבריים אתה אוהב? אז זהו שלא.. 34)סגנון מוסיקה אהוב: אם טי וי.. פופ 36)האם יש לך חבר/ה? (במובן בן-זוג, כמובן)? לא 37)שם של החבר/ה הכי טוב/ה: מיכל 39)סרט הכי אהוב: מטריקס.. ספיד.. 40)התנשקת פעם? אם כן-איזו נשיקה/ות? 41)פשלה מהחיים: לא זוכרת 42)ספר הכי אהוב: יש חייה כזו? 43)מאמין באלוהים? כן/לא כן 44)האם את\ה מאוהב\ת? אולי :) 45)מה הדבר הכי משוגע שעשית? :) 46)מה הדבר הנורא ביותר שעשית ואתה מתחרט עליו? לא יודעת..

apol

New member
אני

1)שם: אופיר 2)בן/בת: בת 3)גיל: 15 וחצי 4)עיר: נתניה 5)מה את/ה לובש/ת כרגע: ג'ינס וגופיה 6)תכונות טובות: שונאת בית ספר נחשב??? 7)תכונות רעות:תאר מראה חיצוני: הייתי שמה תמונה אבל אין לי במחשב... 8)שיר אהוב: smashmouth- allstar 9)טעם גלידה אהוב: שוקולד- ברור! 10)מעריצ/ה עם כן את מי: לא 11)הכי חשוב בחיים זה: ??? 12)הבגדים הכי יפים בארון: יש הרבה, לא יודעת... 13)מה הכי חשוב בחיים: זה לא היה כבר?? 14)מה הפנטזיה שלך: לטוס לניו יורק 15)מה החלום שלך: ראה שאלה 14 16)האם יש לך שאיפות: ראה שאלה 15 17)מה הטעם המסטיק האהוב עליך: תפוח 18)יש לך חיית מחמד: 2 כלבות 19)איזה כיתה את/ה: י 20)מה הצבע האהוב עליך: סגול 21)מאכל אהוב: פיצה 22)מקום בילוי אהוב: אין משהו מסוים 23)שיר אהוב: גם זה היה כבר! 24)סדרה אהובה: משמרת 25)חייה אהובה: אוהבת את כולם 26)מאכל שנוא: ממולאים (איכס) 27)התאהבת פעם? כן 28)מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? הכלבות שלי 29)מה התאריך לידה שלך? 6/12/87 30)האם את\ה בחוגים אחה"צ? לא 31)אם כן- איזה? 32)בעד או נגד שירים עבריים? אין לי משהו נגדם אבל לא ממש אוהבת אותם 33)איזה שירי עבריים אתה אוהב? 34)סגנון מוסיקה אהוב: כל מוסיקה 36)האם יש לך חבר/ה? (במובן בן-זוג, כמובן)? לא 37)שם של החבר/ה הכי טוב/ה: 38)סדרה הכי אהובה: תגידו אתם עושים צחוק? 39)סרט הכי אהוב: ריקוד מושחת 40)התנשקת פעם? אם כן-איזו נשיקה/ות? עוד משהו?? 41)פשלה מהחיים: ???? 42)ספר הכי אהוב: 43)מאמין באלוהים? כן 44)האם את\ה מאוהב\ת? לא 45)מה הדבר הכי משוגע שעשית? יש הרבה... 46)מה הדבר הנורא ביותר שעשית ואתה מתחרט עליו? שומרת על זכות שתיקה

בן זמרה

New member
גם אני רוצה

1)שם:יוסי בן זמרה 2)בן/בת:בן 3)גיל:17 עוד חודשיים 18 4)עיר:ראשון לציון 5)מה את/ה לובש/ת כרגע:חולצה קצרה כחולה ומחנס פירחוני קצר 6)תכונות טובות:אוהב לעזור 7)תכונות רעות:פזיז תאר מראה חיצוני:1.75 שיער שחור עיניים חומות שרירי 8)שיר אהוב:אם תלך 9)טעם גלידה אהוב:לימון 10)מעריצ/ה עם כן את מי:לא 11)הכי חשוב בחיים זה:החיים 12)הבגדים הכי יפים בארון:מכנס וחולצה 13)מה הכי חשוב בחיים:שוב פעם החיים 14)מה הפנטזיה שלך:לא בפורום הזה 15)מה החלום שלך:לא בפורום הזה 16)האם יש לך שאיפות:לא 17)מה הטעם המסטיק האהוב עליך:מסטיק 18)יש לך חיית מחמד:תוכי 19)איזה כיתה את/ה:לפני גיוס 20)מה הצבע האהוב עליך:טורכיז 21)מאכל אהוב:ספגטי 22)מקום בילוי אהוב:אין 23)שיר אהוב:אם תלך 24)סדרה אהובה:המורדים 25)חייה אהובה: כל מה שחי 26)מאכל שנוא:גבינות 27)התאהבת פעם?כן 28)מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים?התאהבתי 29)מה התאריך לידה שלך?21/7/85 30)האם את\ה בחוגים אחה"צ?לא 31)אם כן- איזה? 32)בעד או נגד שירים עבריים?בעד 33)איזה שירי עבריים אתה אוהב?אם תלך 34)סגנון מוסיקה אהוב:mtv 36)האם יש לך חבר/ה? (במובן בן-זוג, כמובן)?לא 37)שם של החבר/ה הכי טוב/ה:אבי 38)סדרה הכי אהובה:משמרת שלישית 39)סרט הכי אהוב: מטריקס רילודד 40)התנשקת פעם?כן אם כן-איזו נשיקה/ות?מה זה פה תא וידויים 41)פשלה מהחיים:לא נירא לי שיש 42)ספר הכי אהוב:מה? 43)מאמין באלוהים? כן/לא: כן 44)האם את\ה מאוהב\ת?כן 45)מה הדבר הכי משוגע שעשית?לאנ יודע 46)מה הדבר הנורא ביותר שעשית ואתה מתחרט עליו? לענות על השאלון הזה (סתם)

למעלה