סקר!!!

Renen RRR

New member
../images/Emo152.gif

מה שם השכבה שלי בקיבוץ?- אין כמה ילדים יש בה? 10 השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו: רנן.

Indian Friend

New member
אני../images/Emo13.gif

מה שם השכבה שלי בקיבוץ? שחפים. כשהיינו ביסודי זה היה שחף. כמה ילדים יש בה? 10. 5 בנים ו-5 בנות. השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו: פעם היה דולפין ופלגים, אבל זה היה כשהם היו ביסודי.. עכשיו זה אולי אגמים..

עונה בערך ../images/Emo13.gif

כי לנו כבר לא היה שם של הקבוצה אז... המצאנו לעצמנו
שם הקבוצה: אפרסמון (שקט! לא לצחוק!)
מספר פרטים: 5 בנים + 4 בנות.

Indian Friend

New member
גם אנחנו נתנו לבד

ההורים לא מחליטים אצלנו.. רק הילדים אבל אצלנו במרכזון כל קבוצה בכיתה א' בוחרת לעצמה שם, וזה רק בקיבוץ, וכשעולים לכיתה ז' כל השכבה שבבצפר (מה שאומר לא רק הילדים מהקיבוץ) בוחרת שם וזה עד סוף י"ב. אבל זו מסורת שנשארה בבצפר בגלל שהוא היה מוסד פעם רק של קיבוצים מהאיזור והשאירו את העניין של השמות.. למרות שעכשיו רוב הבצפר לא קיבוצניקים בכלל...

עצוב לי לענות על זה..

מה שם השכבה שלי בקיבוץ?היינו אלה, כרגע שקד. כמה ילדים יש בה?היינו 8, עכשיו 3
השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו:אין, רצינו שם שלא יהיה של עצים ופירות אבל לא נתנו!! מסורת מטופשת של קיבוצניקים!!

Angel On Earth

New member
אני:

שם השכבה שלי בקיבוץ:מרווה כמה ילדים יש בה:7 ילדים השם של השכבה הכי מוזרה שיש לנו:אממ...צבעוני?אצטרובל?

ד ד ס

New member
עונה....

שם השכבה שלי בקיבוץ:עדן מספר ילדים:5 השם הכי מוזר:נראה לי שהשם שלנו
.........יש אצלנו גם כחל(אם כותבים את זה ככה...) אני יודעת על קבוצה בקיבוץ ליד שקוראים לה לב....זה מוזר...

lironet1

New member
אצלנו...

טוב אז ככה בחצרים,... אנחנו- לוטם ילדים- 11....התחלנו 18...קורה! השם הכי מזר זה פיקוס..:)

idanem

New member
אני...

מה שם השכבה שלי בקיבוץ? ארגמן כמה ילדים יש בה? שבעה השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו: או ארגמן (שלי) או נץ (של י')

brozky

New member
חחח תגובה

חחח יש גם בנות אבל אבל או יותר קטנות או יותר גדולות!!!

יוּבָל

New member
עונה

מה שם השכבה שלי בקיבוץ? עופרים. ביסודי היינו אלון. כמה ילדים יש בה? 5. 3 בנים ו-2 בנות. השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו: עופרים

שלנו

(אף פעם לא כתבתי בפורום..:) השם: תפוז (חח?) כמה ילדים יש בה : היינו איזה 20 נשארנו 8 .. 3 בנים חמש בנות השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו : אממ תפוז? תות?

למעלה