סקר

Ana Lyn Newkirk

New member
סקר ../images/Emo132.gif

אם אנה היתה באה לארץ.. כמה הייתם מוכנים לשלם על כרטיס להופעה שלה? (ותהיו ריאליים עם התשובות.. מצד אחד, אל תזרקו "20 שקל" ומצד שני אל תגידו "מליון דולר")

FreakOfNature

New member
נכון להיום? לא הרבה

בכל הכנות אני אומר לכם שמה שהיה לפני שנתיים ושלוש מבחינתי הוא מאוד שונה מהמצב היום - זה כבר לא הפנאטיות של פעם אלא סתם חיבה שנשארה לזכר ימים עברו. אבל נראה לי שאת ה- 300 ש"ח הייתי מוכן לשים, כי בכל זאת זו אנסטסיה. נראה לי שכל סכום עד 250 הייתי שם בלי למצמץ, והחל מ-250 עד איזה 350 היה לי קצת כואב אבל בסוף הייתי שם. פאק - גם אם היו דורשים יותר כנראה הייתי שם, אבל נראה לי שכל סכום מעל 250 הוא גם לא ריאלי מבחינת דרישות.

כן, אני מעריץ את אוונסנס יותר מאת אנסטסיה...

אני גם בטוח שאני אהנה באוונסנס יותר. (אני מכיר את מירב השירים של אוונסנס של אנסטסיה פחות - זה שאני כותב כאן בפורום זה מתוך הרגל ופחות מתוך הערצה). ועם כל הכבוד לאנסטסיה, ויש כבוד, השירים של אוונסנס הרבה יותר טובים (בעצם אי אפשר להשוות כלכך ביניהם אבל אני אוהב יותר את אוונסנס
).

QueIronia

New member
מפתיע אותי שהייתי שם יותר מאחי.

גם 450 לא הייתי ממצמץ כנראה... טוב, אולי ממצמץ, אבל הולך בטוח.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif

כמה תשים בשביל ג'ניפר לופז אם היא תבוא לארץ?

Ruby R

New member
אוווווייי ג'ניפר לופז../images/Emo9.gif

התמכרתי קשות לדיסק האחרון [?] שלה בימים האחרונים...הוא נחמד כזה..לטיני בקטנה
בכל מקרה..גמני כבר לא ממש שמה על אנסטסיה אבל אם היא היתה באמת מגיעה לארץ ברור שהייתי שמה הרבה כסף כי כמה פעמים כבר היא מגיעה לארץ?!

האמת שגם אני כבר ללא ממש ../images/Emo4.gif

אני עדיין בהלם איך שזה עבר לי. בכל אופן אני לא יודעת כמה כסף הייתי משלמת אם היא הייתה מגיעה, בכל אופן כבר הייתי בהופעה שלה.. 350 אולי? :|

QueIronia

New member
הרבה. אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה

רק המחשבות מביאות אותי למינוס.

למעלה