סקר

S h r i k y

New member
קרבי או ג'ובניק.. מה עושה לכן את זה?

איזה בן שתכירו במסיבה ( נניח ) ימשוך אותכם יותר.. קרבי שיוצא הביתה כל שבועיים.. או ג'ובניק על יומיות?

Lost Lullaby

New member
ימשוך? זה ממש לא משנה

אין לג'ובניקים איזה קסם מיוחד שאין לקרביים, ולהפך

זה ממש ממש לא משנה...

זה שלצאת עם ג'ובניק זה יותר קל, לא אומר שהם יותר מושכים, או להיפך. אני בחיים לא אבחר מישהו על סמך דבר כזה. אם הבן אדם חמוד, נחמד, מתוק, מתחשב, בלה בלה בלה אז אני אדבר איתו, ורק אחר כך אני אגלה איך הוא משרת. כשבן אדם מתחיל איתי, והוא מוצא חן בעיניי, אני לא שואלת אותו ישר כל כמה זמן אתה חוזר הביתה. אם מישהו מוצא חן בעיניך אז את תקבלי אותו איך שהוא.

danacohen1991

New member
אין סיכוי שאתחיל בקשר קבוע עם קרבי

נורא מעריכה את הקרביים ומה שהם עושים, אבל להתראות פעם בכמה שבועות למשך מספר שעות (כי הוא גם צריך להיות עם המשפחה שלו בטח) זה לא אפשרי מבחינתי. אילו החבר שלי היה מתגייס לקרבי זה דבר שונה לגמרי, אבל להתחיל קשר חדש... זה פשוט קשה מדי ולכן אעדיף את הג'ובניק.

Clueless Maiden

New member
קרבי בהחלט

מצטערת על הגזענות, אבל קרבי זה נורא הרואי. אני אוהבת בנים כאלה, עם אופי חזק והרואי.

Ray512

New member
זה באמת לא משנה

אני לא חושבת שהעובדה שמישהו הוא ג'ובניק ויושב כל היום במחשב במקום להיות בשטח ולעשות דברים מרגשים יותר, תגרום לי לא להיות עם הבנאדם. העיקר הבנאדם עצמו, לא מה הוא עושה בצבא. אבל תכלס.. קרבי.

כמו שכבר אמרו פה -

זה לא באמת חשוב. אבל אני בספק אם אכנס לקשר עם מישהו שהוא קרבי.. כי אני יודעת שזה קשה. אלא אם כן הוא באמת בנאדם מיוחד שממש שווה את זה. ברור שאני אשמח אם חבר שלי יהיה ג'ובניק, אבל זה לא ככה וכל עוד טוב לו אז גם אני בסדר
קיצר זה לא באמת משנה. לא יודעת.. זה ממש תלוי בבנאדם ובסוג הקשר שנוצר.

למעלה