סקר

liat12341

New member
סקר../images/Emo13.gif

היי אני עושה מחקר ואשמח אם תענו לי על השאלות הבאות: 1)עד כמה סגנון הלבוש שלך מושפע מהמוזיקה? א.בכלל לא משפיע ב.קצת ג.במידה רבה 2)אם כן מאיזה סגנון מוזיקה סגנון הלבוש שלך מושפע? א.רוק ב.פופ ג.אחר

Mr Mustard

New member
לא מושפע.

לא ממש ברור לי מה אתה מנסה להבין אבל בכל מקרה, חשוב שתבין שלדעתי אתה דווקא כן תמצא דמיון בין סגנון הלבוש שלי לסגנון הלבוש של אנשים רבים השומעים את סגנון המוזיקה שאני שומע. בעיקר מכיוון שכמו שאני רואה את זה, הטעם המוזיקלי שלי הוא, לצערי, טעם שהאנשים אשר חולקים אותו איתי הם גם כנראה מאותו מעמד סוציואקונומי, מה שאומר שהגיוני שגם סגנון הלבוש שלנו יהיה דומה.

מורנא007

New member
1 - ב; 2- א + ג

אי אפשר לומר שאין בכלל השפעה, אני משער שיש השפעה כלשהי שהחלה בשנות ה- 70 בארץ. מצד שני, יש לי חולצות T עם הדפסות של מולדת הרוק, פסטיבל ג'אז איזוטרי וריקודי עם.

האם אתה מתכוון...

כשאתה שואל האם סגנון הלבוש שלנו משפע מהמוזיקה, אתה מתכוון "האם הוא מושפע מסגנון הלבוש של המוזיקאים, ואנשים אחרים שאוהבים את אותו הסגנון במוזיקה"? כי לגבי המוזיקה עצמה, אפילו אם זה משפיע, אני לא חושבת שמישהו יכול להיות מודע לזה. בכ"מ - הסגנון "פופ" לא יכול להשפיע על דבר, כיוון שמהגדרתו, הוא פשוט מה שפופולרי באותה תקופה, וזה בעצם מושג נרדף ל"אופנה". ממה מושפעת האופנה, זו כבר שאלה אחרת...

למעלה